Рецепт Агрус з цукром на зиму
Для вас — простий рецепт агрусу з цукром на зиму, корисна і універсальна заготовка, яка може використовуватися для десертів, самостійно, або навіть для м'ясних страв в якості кислого соусу!
опис приготування:
Рецепт приготування агрусу з цукром на зиму не відніме у вас багато часу і зусиль, зате взимку ви не пошкодуєте, що приготували таку універсальну і корисну ягідну заправку. Завдяки терпкому смаку і мінімуму цукру, використаного при готуванні, її можна використовувати в якості основи для кислуватого оригінального соусу до м'яса або птиці, додавши лише часник і перець. Або ж, для любителів солоденького, просто мазати таку заправку на тости, як варення, і додавати до смаку в киселі, компоти і желе. хай щастить!
Як приготувати:
1. Всі ягідки ретельно промиваємо і перебираємо, прибираючи зіпсовані плоди і дрібне сміття.
2. Всипаємо чисті ягоди в каструлю, і додамо до них цукор.
3. На маленькому вогні підігріваємо п'ять хвилин, щоб ягоди дали сік, а цукор розчинився.
4. ретельно, але акуратно перемішати, щоб цукор розмішався, але ягідки не подаючи, і знімаємо з вогню.
5. Викладаємо суміш у попередньо простерилізовані чисті баночки, закупорюємо, і зберігаємо в перевернутому вигляді, укутавши в ковдри, до повного охолодження.
Готово! Коли ваші заготовки охолонуть, можна зберігати їх в будь-якому темному і прохолодному місці, і дочекатися зими, щоб спробувати цю дивну ягоду в консервованому вигляді Удачі!
- агрус— 1 кілограм
- цукор— 1 Склянка
Як приготувати:
1. Всі ягідки ретельно промиваємо і перебираємо, прибираючи зіпсовані плоди і дрібне сміття.
2. Всипаємо чисті ягоди в каструлю, і додамо до них цукор.
3. На маленькому вогні підігріваємо п'ять хвилин, щоб ягоди дали сік, а цукор розчинився.
4. ретельно, але акуратно перемішати, щоб цукор розмішався, але ягідки не подаючи, і знімаємо з вогню.
5. Викладаємо суміш у попередньо простерилізовані чисті баночки, закупорюємо, і зберігаємо в перевернутому вигляді, укутавши в ковдри, до повного охолодження.
Готово! Коли ваші заготовки охолонуть, можна зберігати їх в будь-якому темному і прохолодному місці, і дочекатися зими, щоб спробувати цю дивну ягоду в консервованому вигляді Удачі!
Подібні рецепти
Квасолевий крем-суп
Якось у подруги я спробувала дуже оригінальну закуску — маринований агрус. До м'яса ягідки пішли на ура! Вирішила обов'язково спробувати приготувати аґрус самостійно. вийшло! ділюся! опис приготування: Інгредієнти в рецепті розраховані на дев'ять півлітрових баночок. Гвоздику і запашний перець...
Агрус з апельсинами без варіння
Справжній вітамінний вибух в одній банці — це цілком можливо, якщо ви заготовите в літній сезон агрус з апельсинами без варіння. Від такого ласощі в холодну пору всі будуть в захваті! опис приготування: Неймовірно ароматне і смачне "; живе" варення можна подавати до чаю або до кави з будь-випі...
Агрус в сиропі
ароматний, стиглий і соковитий агрус в сезон люблять багато. Однак при бажанні з нього можна зробити відмінні заготовки на зиму, приготувавши агрус в сиропі в домашніх умовах. опис приготування: Цей досить простий рецепт агрусу в сиропі займає чимало часу, проте результат того вартий! Найніжні...
Агрус у власному соку без цукру
Рецепт приготування агрусу у власному соку без цукру, я вперше випробувала в минулому році, і скажу, що результат порадував і мене, і всю мою родину. Так що ділюся рецептом і з вами! опис приготування: Агрус за цим рецептом виходить неймовірно смачним і солодким, навіть незважаючи на те, що в ...
Копчений вугор з цукром
Рецепт приготування копченого вугра з цитрусової заправкою цукром, радіккіо і петрушкою. опис приготування: Нарізати філе по діагоналі на 8 частин. зробити заправку. використовуючи Овочечистка, обережно зняти шкірку з лимона і апельсина. Вичавити сік з фруктів. Відкласти лимонний сік в сторону...