Рецепт Агрус з цукром на зиму

Рецепт Агрус з цукром на зиму
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 30 хв.
Для вас — простий рецепт агрусу з цукром на зиму, корисна і універсальна заготовка, яка може використовуватися для десертів, самостійно, або навіть для м'ясних страв в якості кислого соусу!

опис приготування:

Рецепт приготування агрусу з цукром на зиму не відніме у вас багато часу і зусиль, зате взимку ви не пошкодуєте, що приготували таку універсальну і корисну ягідну заправку. Завдяки терпкому смаку і мінімуму цукру, використаного при готуванні, її можна використовувати в якості основи для кислуватого оригінального соусу до м'яса або птиці, додавши лише часник і перець. Або ж, для любителів солоденького, просто мазати таку заправку на тости, як варення, і додавати до смаку в киселі, компоти і желе. хай щастить!

Як приготувати:

1. Всі ягідки ретельно промиваємо і перебираємо, прибираючи зіпсовані плоди і дрібне сміття.

2. Всипаємо чисті ягоди в каструлю, і додамо до них цукор.

3. На маленькому вогні підігріваємо п'ять хвилин, щоб ягоди дали сік, а цукор розчинився.

4. ретельно, але акуратно перемішати, щоб цукор розмішався, але ягідки не подаючи, і знімаємо з вогню.

5. Викладаємо суміш у попередньо простерилізовані чисті баночки, закупорюємо, і зберігаємо в перевернутому вигляді, укутавши в ковдри, до повного охолодження.

Готово! Коли ваші заготовки охолонуть, можна зберігати їх в будь-якому темному і прохолодному місці, і дочекатися зими, щоб спробувати цю дивну ягоду в консервованому вигляді Удачі!


  • агрус— 1 кілограм
  • цукор— 1 Склянка
Рецепт приготування агрусу з цукром на зиму не відніме у вас багато часу і зусиль, зате взимку ви не пошкодуєте, що приготували таку універсальну і корисну ягідну заправку. Завдяки терпкому смаку і мінімуму цукру, використаного при готуванні, її можна використовувати в якості основи для кислуватого оригінального соусу до м'яса або птиці, додавши лише часник і перець. Або ж, для любителів солоденького, просто мазати таку заправку на тости, як варення, і додавати до смаку в киселі, компоти і желе. хай щастить!

Як приготувати:

1. Всі ягідки ретельно промиваємо і перебираємо, прибираючи зіпсовані плоди і дрібне сміття.

2. Всипаємо чисті ягоди в каструлю, і додамо до них цукор.

3. На маленькому вогні підігріваємо п'ять хвилин, щоб ягоди дали сік, а цукор розчинився.

4. ретельно, але акуратно перемішати, щоб цукор розмішався, але ягідки не подаючи, і знімаємо з вогню.

5. Викладаємо суміш у попередньо простерилізовані чисті баночки, закупорюємо, і зберігаємо в перевернутому вигляді, укутавши в ковдри, до повного охолодження.

Готово! Коли ваші заготовки охолонуть, можна зберігати їх в будь-якому темному і прохолодному місці, і дочекатися зими, щоб спробувати цю дивну ягоду в консервованому вигляді Удачі!


Подібні рецепти

Агрус маринований

Квасолевий крем-суп

Якось у подруги я спробувала дуже оригінальну закуску — маринований агрус. До м'яса ягідки пішли на ура! Вирішила обов'язково спробувати приготувати аґрус самостійно. вийшло! ділюся! опис приготування: Інгредієнти в рецепті розраховані на дев'ять півлітрових баночок. Гвоздику і запашний перець...

Агрус з апельсинами без варіння

Агрус з апельсинами без варіння

Справжній вітамінний вибух в одній банці — це цілком можливо, якщо ви заготовите в літній сезон агрус з апельсинами без варіння. Від такого ласощі в холодну пору всі будуть в захваті! опис приготування: Неймовірно ароматне і смачне "; живе" варення можна подавати до чаю або до кави з будь-випі...

Агрус в сиропі

Агрус в сиропі

ароматний, стиглий і соковитий агрус в сезон люблять багато. Однак при бажанні з нього можна зробити відмінні заготовки на зиму, приготувавши агрус в сиропі в домашніх умовах. опис приготування: Цей досить простий рецепт агрусу в сиропі займає чимало часу, проте результат того вартий! Найніжні...

Агрус у власному соку без цукру

Агрус у власному соку без цукру

Рецепт приготування агрусу у власному соку без цукру, я вперше випробувала в минулому році, і скажу, що результат порадував і мене, і всю мою родину. Так що ділюся рецептом і з вами! опис приготування: Агрус за цим рецептом виходить неймовірно смачним і солодким, навіть незважаючи на те, що в ...

Копчений вугор з цукром

Копчений вугор з цукром

Рецепт приготування копченого вугра з цитрусової заправкою цукром, радіккіо і петрушкою. опис приготування: Нарізати філе по діагоналі на 8 частин. зробити заправку. використовуючи Овочечистка, обережно зняти шкірку з лимона і апельсина. Вичавити сік з фруктів. Відкласти лимонний сік в сторону...