Рецепт Агрус з апельсинами без варіння
Справжній вітамінний вибух в одній банці — це цілком можливо, якщо ви заготовите в літній сезон агрус з апельсинами без варіння. Від такого ласощі в холодну пору всі будуть в захваті!
опис приготування:
Неймовірно ароматне і смачне "; живе" варення можна подавати до чаю або до кави з будь-випічкою: солодкої або несолодкої. Воно настільки апетитне, що діти із задоволенням їдять його ложками, тільки для цього необхідно дати заготівлі злегка прогрітися при кімнатній температурі! Особливо смачні морси з цього десерту.
- агрус— 0,5 кілограма
- апельсин— 2 штуки
- цукор— 0,5 кілограма
Агрус промийте у воді, видаліть листочки і хвостики з кожної ягоди.
Пересипьте промиті ягоди в чашу подрібнювача або блендера.
Апельсини очистіть від шкірки і білого шару під нею. Розділіть на часточки і зріжте прозорі плівки, отфілетіруйте, залишаючи лише соковиту м'якоть. Викладіть в чашу до агрусу.
Подрібніть все приблизно 3-4 хвилини, але не більше, щоб не перебити кісточки агрусу.
Перелийте масу в миску або салатник, засипте цукровим піском і перемішайте.
Перемістіть солодку масу в чисті банки або контейнери, по бажанню — створіть "; пробку" з цукру і закрийте кришками. Зберігайте в холодильнику, дістаючи в міру вживання.
Подібні рецепти
Картопля з хрусткою скоринкою
Рецепт приготування агрусу у власному соку без цукру, я вперше випробувала в минулому році, і скажу, що результат порадував і мене, і всю мою родину. Так що ділюся рецептом і з вами! опис приготування: Агрус за цим рецептом виходить неймовірно смачним і солодким, навіть незважаючи на те, що в ...
Агрус в сиропі
ароматний, стиглий і соковитий агрус в сезон люблять багато. Однак при бажанні з нього можна зробити відмінні заготовки на зиму, приготувавши агрус в сиропі в домашніх умовах. опис приготування: Цей досить простий рецепт агрусу в сиропі займає чимало часу, проте результат того вартий! Найніжні...
Агрус маринований
Якось у подруги я спробувала дуже оригінальну закуску — маринований агрус. До м'яса ягідки пішли на ура! Вирішила обов'язково спробувати приготувати аґрус самостійно. вийшло! ділюся! опис приготування: Інгредієнти в рецепті розраховані на дев'ять півлітрових баночок. Гвоздику і запашний перець...
Агрус з цукром на зиму
Для вас — простий рецепт агрусу з цукром на зиму, корисна і універсальна заготовка, яка може використовуватися для десертів, самостійно, або навіть для м'ясних страв в якості кислого соусу! опис приготування: Рецепт приготування агрусу з цукром на зиму не відніме у вас багато часу і зусиль, за...
Кавовий пиріг з апельсинами
Не дуже солодкий, повітряний кавовий пиріг ідеально підійде на сніданок або полуденок. Соковите і яскраве оформлення порадує око. Тому випічка також підійде і для святкового столу. опис приготування: Завдяки меду виходить глазурований апельсин. Неймовірний аромат і ніжний смак. Тортик цілком м...