Рецепт Кавовий пиріг з апельсинами

Рецепт Кавовий пиріг з апельсинами
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Не дуже солодкий, повітряний кавовий пиріг ідеально підійде на сніданок або полуденок. Соковите і яскраве оформлення порадує око. Тому випічка також підійде і для святкового столу.

опис приготування:

Завдяки меду виходить глазурований апельсин. Неймовірний аромат і ніжний смак. Тортик цілком може урізноманітнити звичайні бісквітні будні і прикрасити ваше сірий ранок.

Читаючи вперше рецепт про те, як приготувати кавовий пиріг з апельсинами, спочатку турбувалася, що мед пригорить, але якщо змастити форму і випікати не в силіконі, а в звичайній залізної формі, то все виходить просто чарівно.

Пробувала його випікати і в мультиварці, теж вийдуть всі відмінно. Смачно і просто.


  • куряче яйце— 5 штук
  • цукрова пудра— 100 грам
  • борошно пшеничне— 250 грам
  • апельсин— 70 грам
  • мідь— 30 грам
  • вершкове масло— 100 грам
  • кава мелена— 30 грам
  • розпушувач— 5 грам
  • соняшникова олія— 5 мілілітрів
Кавовий пиріг з апельсинами - фото крок 1 У міцну піну збийте білки і сіль. Білки варто взяти охолоджені.

Кавовий пиріг з апельсинами - фото крок 2 Вершкове масло заздалегідь розм'якшити або розтопіть трохи.
Змішайте його з цукровою пудрою.

Кавовий пиріг з апельсинами - фото крок 3 Дуже акуратно і поступово додайте в збиті білки масляну масу, кава і борошно.

Кавовий пиріг з апельсинами - фото крок 4 Акуратно перемішуємо до однорідності. необхідно, щоб маса залишалася такою ж повітряної і не осіла.

Кавовий пиріг з апельсинами - фото крок 5 Наріжте апельсин півкільцями.
Форму змащуєте маслом, поливаєте медом, викладаєте в неї шар з часточок апельсинів.

Кавовий пиріг з апельсинами - фото крок 6 Зверху акуратно викладіть тісто.
Поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин.

Подібні рецепти

Кавовий пиріг

Підберезники солоні

Рецепт приготування ароматного кавового пирога з вершковою глазур'ю. опис приготування: Це пиріг для справжніх любителів кави. Пиріг кавовий і зовні, і всередині. борошна— 2 склянки цукру— 2 склянки солі— 1/4 чайних ложки палички масла— 2 штуки розчинної кави— 3 Ст. ложки сколотин— 1/2 склян...

Кавовий глінтвейн по-французьки

Кавовий глінтвейн по-французьки

всі звикли, що основа глінтвейну - це червоне вино. виявляється, що існують і інші різновиди. Наприклад, ви знали, як приготувати кавовий глінтвейн по-французьки? немає? Спробуйте! опис приготування: Немає нічого кращого смачного і корисного напою, який зігріє навіть в найлютіші морози. Саме т...

Кавовий кекс на сметані

Кавовий кекс на сметані

Цей кекс стане справжньою знахідкою для будь-якого любителя кави! ароматний, ніжний і дуже смачний, він стане яскравою родзинкою будь-якого чаювання. ось, як приготувати кавовий кекс на сметані. опис приготування: Кекс завжди служить відмінним ласощами під час будь-якого чаювання, а якщо у вас...

Кавовий лікер в домашніх умовах

Кавовий лікер в домашніх умовах

Найароматніший лікер, який ви можете приготувати в домашніх умовах, — кавовий! Для приготування напою підійде будь-який сорт меленої кави, бажано без гіркуватості. термін настоювання — 2 тижні. опис приготування: Лікер з кавою можна зберігати тривалий час в холодильнику, але витримати його пот...

Кавовий торт

Кавовий торт

Кавовий торт приготувати не дуже-то просто, але повірте — гра варта свічок. Торт виходить дивовижно смачним, його не соромно поставити на стіл для найдорожчих гостей. розкішний торт! опис приготування: Серед всіх тортів домашнього приготування, які мені доводилося готувати або пробувати у кого...