Рецепт Китайська капуста, фарширована коричневим рисом
Китайська капуста, фарширована коричневим рисом — це щось на зразок звичних нам голубців, тільки на східний манер. Гідний варіант для внесення різноманітності в раціон.
опис приготування:
голубці люблять, напевно, практично все. Однак особисто мені голубці швидко набридають. Якщо у вас та ж проблема — спробуйте таке блюдо, як китайська капуста, фарширована коричневим рисом. За принципом приготування це ті ж голубці, проте за смаком страва виходить незвичайним, оригінальним, набуває відчутні східні смакові нотки. Варто спробувати.
- Великі листя капусти китайської— 4 штуки
- Коричневий рис відварений— 1 Склянка
- імбир (шматочок 5 см) — 1 штука
- часник— 2 зубчики
- Лук-пориста— 1 штука
- чебрець— 1 Чайна ложка
- Сіль і перець— — За смаком
- яйце— 1 штука
- бульйон— 2 склянки
- Оливкова олія— 1 Ст. ложка
Дрібно нарізаємо цибулю, імбир і часник.
обсмажуємо цибулю, часник, імбир, чебрець в маслі до появи запаху часнику (2-3 хвилини), потім додаємо рис, сіль і перець, обсмажуємо ще 1-2 хвилини і знімаємо з вогню.
У вийшов фарш розбиваємо яйце, гарненько перемішуємо.
Викладаємо листя капусти, в центр кладемо фарш.
загортаємо.
Викладаємо голубці в форму для запікання, заливаємо бульйоном. при бажанні, для додання страві більш східного відтінку, додайте в бульйон соєвий соус, соус мирин або саке.
Накриваємо форму фольгою і запікаємо 30-35 хвилин при 190 градусах.
Подаємо в гарячому вигляді. Смачного!
Подібні рецепти
Смажена китайська капуста
Легкий рецепт приготування китайської капусти. кількість порцій: 4 качан китайської капусти— 1 штука свіжого кореня імбиру— 1 штука(1см) часник— 1 зубчик невеликий гострий перчик— 1 штука соєвого соусу— 4 Ст. ложки меду— 2 Ст. ложки апельсинового соку— 0,5 склянки рослинної олії— 1 Ст. ложка ...
Китайська локшина
Покажу вам сьогодні, як приготувати китайську локшину з овочами. Це буде блюдо з азіатськими мотивами. Локшину доповнимо великою кількістю овочів і цікавою заправкою. Готується все просто, ви впораєтеся опис приготування: Отже, відкривайте рецепт і дивіться докладну інструкцію. впевнена, проце...
Курка, фарширована рисом і сухофруктами
Серед нескінченної кількості святкових страв курка завжди виділялася по-особливому. Її готують різними способами. Традиційний рецепт - запечена цілком тушка, фарширована будь-яким гарніром. опис приготування: В даному рецепті як суміші для фарширування пропонується рис з сумішшю сухофруктів. С...
Курка, фарширована бананами
Рецепт приготування курки в маринаді з часнику, лука, апельсинового соку, соку лайма і спецій, фарширована начинкою з бананів, масла, цукру і темного рому опис приготування: Це незвичайне блюдо уб'є наповал ваших гостей. маринад, якщо виключити з нього цукор, може також використовуватися для с...
Картопля, фарширована печерицями
Хочу поділитися з вами, як приготувати картоплю, фаршировану печерицями. Це безсумнівно найсмачніше блюдо з картоплі, яке я коли-небудь пробувала. Спробуйте і ви! опис приготування: Зараз я розповім, як приготувати картоплю, фаршировану печерицями. погодьтеся, що це дуже просто: порізати гриби...