Рецепт Китайська капуста, фарширована коричневим рисом

Рецепт Китайська капуста, фарширована коричневим рисом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Китайська капуста, фарширована коричневим рисом — це щось на зразок звичних нам голубців, тільки на східний манер. Гідний варіант для внесення різноманітності в раціон.

опис приготування:

голубці люблять, напевно, практично все. Однак особисто мені голубці швидко набридають. Якщо у вас та ж проблема — спробуйте таке блюдо, як китайська капуста, фарширована коричневим рисом. За принципом приготування це ті ж голубці, проте за смаком страва виходить незвичайним, оригінальним, набуває відчутні східні смакові нотки. Варто спробувати.

  • Великі листя капусти китайської— 4 штуки
  • Коричневий рис відварений— 1 Склянка
  • імбир (шматочок 5 см)  — 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • Лук-пориста— 1 штука
  • чебрець— 1 Чайна ложка
  • Сіль і перець— — За смаком
  • яйце— 1 штука
  • бульйон— 2 склянки
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
Китайська капуста, фарширована коричневим рисом - фото крок 1 Капустяне листя опускаємо в киплячу воду, варимо 3 хвилини, після чого дістаємо з каструлі і обливає крижаною водою.

Китайська капуста, фарширована коричневим рисом - фото крок 2 Дрібно нарізаємо цибулю, імбир і часник.

Китайська капуста, фарширована коричневим рисом - фото крок 3 обсмажуємо цибулю, часник, імбир, чебрець в маслі до появи запаху часнику (2-3 хвилини), потім додаємо рис, сіль і перець, обсмажуємо ще 1-2 хвилини і знімаємо з вогню.

Китайська капуста, фарширована коричневим рисом - фото крок 4 У вийшов фарш розбиваємо яйце, гарненько перемішуємо.

Китайська капуста, фарширована коричневим рисом - фото крок 5 Викладаємо листя капусти, в центр кладемо фарш.

Китайська капуста, фарширована коричневим рисом - фото крок 6 загортаємо.

Китайська капуста, фарширована коричневим рисом - фото крок 7 Викладаємо голубці в форму для запікання, заливаємо бульйоном. при бажанні, для додання страві більш східного відтінку, додайте в бульйон соєвий соус, соус мирин або саке.

Китайська капуста, фарширована коричневим рисом - фото крок 8 Накриваємо форму фольгою і запікаємо 30-35 хвилин при 190 градусах.

Китайська капуста, фарширована коричневим рисом - фото крок 9 Подаємо в гарячому вигляді. Смачного!

Подібні рецепти

Китайська капуста з медом

Смажена китайська капуста

Легкий рецепт приготування китайської капусти. кількість порцій: 4 качан китайської капусти— 1 штука свіжого кореня імбиру— 1 штука(1см) часник— 1 зубчик невеликий гострий перчик— 1 штука соєвого соусу— 4 Ст. ложки меду— 2 Ст. ложки апельсинового соку— 0,5 склянки рослинної олії— 1 Ст. ложка ...

Китайська локшина

Китайська локшина

Покажу вам сьогодні, як приготувати китайську локшину з овочами. Це буде блюдо з азіатськими мотивами. Локшину доповнимо великою кількістю овочів і цікавою заправкою. Готується все просто, ви впораєтеся опис приготування: Отже, відкривайте рецепт і дивіться докладну інструкцію. впевнена, проце...

Курка, фарширована рисом і сухофруктами

Курка, фарширована рисом і сухофруктами

Серед нескінченної кількості святкових страв курка завжди виділялася по-особливому. Її готують різними способами. Традиційний рецепт - запечена цілком тушка, фарширована будь-яким гарніром. опис приготування: В даному рецепті як суміші для фарширування пропонується рис з сумішшю сухофруктів. С...

Курка, фарширована бананами

Курка, фарширована бананами

Рецепт приготування курки в маринаді з часнику, лука, апельсинового соку, соку лайма і спецій, фарширована начинкою з бананів, масла, цукру і темного рому опис приготування: Це незвичайне блюдо уб'є наповал ваших гостей. маринад, якщо виключити з нього цукор, може також використовуватися для с...

Картопля, фарширована печерицями

Картопля, фарширована печерицями

Хочу поділитися з вами, як приготувати картоплю, фаршировану печерицями. Це безсумнівно найсмачніше блюдо з картоплі, яке я коли-небудь пробувала. Спробуйте і ви! опис приготування: Зараз я розповім, як приготувати картоплю, фаршировану печерицями. погодьтеся, що це дуже просто: порізати гриби...