Рецепт Китайська локшина

Рецепт Китайська локшина
Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв.
Покажу вам сьогодні, як приготувати китайську локшину з овочами. Це буде блюдо з азіатськими мотивами. Локшину доповнимо великою кількістю овочів і цікавою заправкою. Готується все просто, ви впораєтеся

опис приготування:

Отже, відкривайте рецепт і дивіться докладну інструкцію. впевнена, процес приготування не викличе ніяких труднощів. Тільки постарайтеся порізати овочі дуже дрібно, це потрібно для правильної консистенції страви.

Такої кількості інгредієнтів вистачить на дві повноцінні порції. Готуйте з задоволенням!


  • Китайська локшина— 200 грам
  • Цибуля зелена— 1 пучок
  • морква— 1 штука
  • Стручкова квасоля— 8-10 штук
  • печериці— 4-5 штук
  • Перець болгарський— 1 штука
  • часник— 1 зубчик
  • Перець чилі— За смаком
  • селера— За смаком
  • рисовий оцет— 0,25 чайних ложки
  • Соєвий соус— 0,5 Ст. ложки
  • Масло рослинне— 3 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
Китайська локшина - фото крок 1 Первым делом поставьте вариться лапшу по инструкции.

Китайська локшина - фото крок 2 Когда она сварится, слейте воду и добавьте пол-ложки масла, перемішайте.

Китайська локшина - фото крок 3 Измельчите все овощи и грибы. як вид, я режу все очень мелко.

Китайська локшина - фото крок 4 Разогрейте в сковороде масло и обжарьте минутку чеснок и перец чили.

Китайська локшина - фото крок 5 Увеличьте огонь и отправьте в сковороду фасоль и часть зеленого лука, через 3 хвилини додайте гриби, морква, немного сельдерея.

Китайська локшина - фото крок 6 Коли овочі стануть золотистими, додайте соєвий соус, перемішайте.

Китайська локшина - фото крок 7 Теперь добавьте лапшу и оставшийся лук, посолите все, влийте оцет, перемешайте и прогрейте минутку. Все готово!

Подібні рецепти

Китайська капуста, фарширована коричневим рисом

Салат з яловичиною та гранатом

Китайська капуста, фарширована коричневим рисом — це щось на зразок звичних нам голубців, тільки на східний манер. Гідний варіант для внесення різноманітності в раціон. опис приготування: голубці люблять, напевно, практично все. Однак особисто мені голубці швидко набридають. Якщо у вас та ж пр...

Китайська капуста з медом

Китайська капуста з медом

Легкий рецепт приготування китайської капусти. кількість порцій: 4 качан китайської капусти— 1 штука свіжого кореня імбиру— 1 штука(1см) часник— 1 зубчик невеликий гострий перчик— 1 штука соєвого соусу— 4 Ст. ложки меду— 2 Ст. ложки апельсинового соку— 0,5 склянки рослинної олії— 1 Ст. ложка ...

Крохмальна локшина

Крохмальна локшина

Таку локшину робили все жінки в моїй родині, а сьогодні рецепт дійшов і до мене. Блюдо з такою локшиною виходить ситним, смачним і дуже красивим. рекомендую приготувати, ви залишитеся задоволені. опис приготування: Я дуже люблю робити локшину з кукурудзяного або картопляного крохмалю. Вона чуд...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...