Рецепт Курка з чорносливом по-марокканські
Завдяки спецій і чорносливу курка може перетворитися в щось дивовижне і неповторне. Щоб курка з чорносливом по-марокканські вийшла смачною, Дотримуйтеся кроків даного рецепта.
опис приготування:
Рецептів приготування курки існує величезна кількість. Навіть куряче філе можна приготувати таким чином, що воно буде дивно м'яким і соковитим. Для цього існують різні соуси і маринади. В даному випадку я беру стегенця і додаю спеції, чорнослив і мед. Готується така курка близько 1,5 годин і виходить неймовірно смачною, соковитою і ароматною.
- Курячі стегна— 2 штуки
- Цибуля— 1 штук
- чорнослив— 4-6 штук
- Рослинна олія— За смаком(для смаження)
- мед— 20 грам
- крохмаль— 2 щіпки
- спеції— За смаком
2. Я готувала на маленьку компанію з 3 людина, тому вирішила взяти 2 стегенця. Розрізаємо їх навпіл, солимо і приправляємо за смаком. Натріть м'ясо з усіх боків і дайте йому постояти хвилин 10 в такому стані. Спеції використовуйте будь-які за смаком. Якщо хочете отримати не тільки красивий колір, але і дивовижний смак, натріть м'ясо медом.
3. Потім відправляємо курочку смажитися на рослинній олії.
4. Обсмажуємо з обох боків до рум'яної скоринки. А тим часом візьмемося за соус.
5. Шаткуємо дрібно цибулю і окремо смажимо його на рослинному маслі до золотистого кольору.
6. Перекладаємо обсмажену курку на лушпиння подушку і заливаємо водою (не більше 1 склянки).
7. tusim, поки не випарується вся рідина.
8. додаємо чорнослив (можна нарізати) і тушкуємо ще 15 хвилин.
9. Потім додаємо ще півсклянки води і доводимо до кипіння. Потім важливий момент: через сито нам потрібно пропустити підливу з цибулею і чорносливом. Після цього додайте пару пучок крохмалю, рівномірно розподіливши його по всій поверхні, і млоїте на слабкому вогні.
10. ще через 5-7 хвилин наша курка з чорносливом по-марокканські готова!
11. На гарнір можна подати свіжі або мариновані овочі або картопляне пюре. Смачного!
Подібні рецепти
Рецепт салату з курки з чорносливом
Курка з чорносливом — дуже смачне гаряче блюдо, до якого відмінно підійде будь-який гарнір. Курка виходить дуже ароматна, з насиченим, злегка солодкуватий смак. опис приготування: Маючи досить слабко виражений смак, курка потребує додавання різних спецій, прянощів і інших добавок, які посилять...
Кефір з чорносливом
Цей рецепт приготування кефіру з чорносливом - прямо з однієї популярної дієти. Там пропонують такий напій пити цілими днями: це і смачно, і організм очищає! Спробуйте, корисно і легко! опис приготування: розповім, як приготувати кефір з чорносливом. Це дуже просто, Дивіться самі: 1. чорнослив...
Цукерки з чорносливом
Приготувати цукерки за власним рецептом, Чи не мрійте sladkoezhki? Для приготування цукерок з чорносливом можна просто занурити сливи в розтоплений шоколад, а можна приготувати зі складною начинкою. опис приготування: Готуйте шоколадні цукерки за власним рецептом, дотримуйтесь покрокової інстр...
Коза з яблуками і чорносливом
Ця страва готувалося на дачі на відкритому вогні. Дим вогнища надає особливий аромат будь-якої страви. А вже м'яса і поготів! Можна, можливо, звичайно, спробувати приготувати його і на домашній кухні. Але краще на природі. опис приготування: Для приготування козлятини з яблуками і чорносливом,...
Крабовий салат з чорносливом
Простий салат на швидку руку завжди стане в нагоді для зустрічі несподіваних гостей і святкового столу. Тим більше готується він з недорого набору продуктів, а виходить досить гармонійним за смаком. опис приготування: Цей салат складається з кілька "; верств" плюсів: готується швидко, легко, з...