Рецепт Коза з яблуками і чорносливом
Ця страва готувалося на дачі на відкритому вогні. Дим вогнища надає особливий аромат будь-якої страви. А вже м'яса і поготів! Можна, можливо, звичайно, спробувати приготувати його і на домашній кухні. Але краще на природі.
опис приготування:
Для приготування козлятини з яблуками і чорносливом, треба обсмажити м'ясо і овочі, а потім все гарненько згасити. Блюдо краще готувати в казані на живому вогні. До м'яса подайте салат зі свіжих овочів, можна приготувати картоплю. І, звичайно, не завадить келих червоного вина. Смачного!
- м'ясо кози— 1 кілограм
- ребра козячі— 1 кілограм
- Зелене яблуко— 3 штуки
- Цибуля— 1-2 штук
- часник— 4 зубчики
- цукор— 1 Ст. ложка
- чорнослив— 100 грам
- Масло рослинне— 0,5 склянки
- Червоне вино— 1 Склянка
- Суміш пряних трав до м'яса— За смаком
- сіль, перець— За смаком
Козині ребра порубати.
Яблука поріжте на невеликі шматки, при цьому видаляючи серцевину.
Цибуля поріжте великими кубиками.
Часник дрібно порубати, додайте в нього цукор і перемішайте.
Чорнослив замочити на деякий час у воді, потім промийте і поріжте.
Поставте посуд для готування на сильний вогонь. Я брав казан, так як готував на вулиці на відкритому вогні. Коли казан розігріється - влийте в нього масло і додайте половину цибулі. Після того як цибуля стане золотистого кольору покладіть в казан реберця і обсмажте до золотистого кольору. Додати сіль, додайте дрібку приправи і викладіть козяче м'ясо.
Помішуючи обсмажте м'ясо до появи скоринки, зробіть вогонь поменше. Додайте залишок цибулі, перемішайте і через 5 хвилин додайте часник з цукром. ще через 5 хвилин додайте яблука, чорнослив і вино.
Додайте в м'ясо ще трохи спецій і добре перемішайте. Намагайтеся підтримувати невеликий вогонь.
Протушкувати м'ясо під закритою кришкою на невеликому вогні 45-50 хвилин. періодично помішуйте.
Подібні рецепти
Коза в духовці з картоплею
Ніжне м'ясо кози чудово поєднується зі смаком лимона. Спеції додадуть пікантність, а яйце — м'якість смаку. Ну як, потекли слинки? Тоді приступайте до приготування! опис приготування: Козлятину треба нарізати, обсмажити до зміни кольору з овочами, потім додати рідини і згасити. Готову козлятин...
Коза, тушеная с рисом
Продукты для приготовления этого блюда несложно найти на рынке, приготувати просто. Порадуйте своих близких и гостей необычным блюдом. Вкус и аромат вы не забудете долго. Спробуйте! опис приготування: Под бокальчик сухого красного вина вы выслушаете много похвал за праздничным столом. Не забуд...
Цукерки з чорносливом
Приготувати цукерки за власним рецептом, Чи не мрійте sladkoezhki? Для приготування цукерок з чорносливом можна просто занурити сливи в розтоплений шоколад, а можна приготувати зі складною начинкою. опис приготування: Готуйте шоколадні цукерки за власним рецептом, дотримуйтесь покрокової інстр...
Крабовий салат з чорносливом
Простий салат на швидку руку завжди стане в нагоді для зустрічі несподіваних гостей і святкового столу. Тим більше готується він з недорого набору продуктів, а виходить досить гармонійним за смаком. опис приготування: Цей салат складається з кілька "; верств" плюсів: готується швидко, легко, з...
Кролик з чорносливом
Кролик є дієтичним м'ясом, а в поєднанні з чорносливом і часником це блюдо виходить по істині чудовим. Крім добавок, м'ясо готується в спеціальному соусі, який підсилює аромат м'яса. опис приготування: За таким рецептом кролик з чорносливом виходить дуже ніжним і м'яким. Таке блюдо можна сміли...