Рецепт Коза з яблуками і чорносливом

Рецепт Коза з яблуками і чорносливом
Кількість порцій: 5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Ця страва готувалося на дачі на відкритому вогні. Дим вогнища надає особливий аромат будь-якої страви. А вже м'яса і поготів! Можна, можливо, звичайно, спробувати приготувати його і на домашній кухні. Але краще на природі.

опис приготування:

Для приготування козлятини з яблуками і чорносливом, треба обсмажити м'ясо і овочі, а потім все гарненько згасити. Блюдо краще готувати в казані на живому вогні. До м'яса подайте салат зі свіжих овочів, можна приготувати картоплю. І, звичайно, не завадить келих червоного вина. Смачного!

  • м'ясо кози— 1 кілограм
  • ребра козячі— 1 кілограм
  • Зелене яблуко— 3 штуки
  • Цибуля— 1-2 штук
  • часник— 4 зубчики
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • чорнослив— 100 грам
  • Масло рослинне— 0,5 склянки
  • Червоне вино— 1 Склянка
  • Суміш пряних трав до м'яса— За смаком
  • сіль, перець— За смаком
Коза з яблуками і чорносливом - фото крок 1 Козяче м'ясо поріжте на невеликі шматки.

Коза з яблуками і чорносливом - фото крок 2 Козині ребра порубати.

Коза з яблуками і чорносливом - фото крок 3 Яблука поріжте на невеликі шматки, при цьому видаляючи серцевину.

Коза з яблуками і чорносливом - фото крок 4 Цибуля поріжте великими кубиками.

Коза з яблуками і чорносливом - фото крок 5 Часник дрібно порубати, додайте в нього цукор і перемішайте.

Коза з яблуками і чорносливом - фото крок 6 Чорнослив замочити на деякий час у воді, потім промийте і поріжте.

Коза з яблуками і чорносливом - фото крок 7 Поставте посуд для готування на сильний вогонь. Я брав казан, так як готував на вулиці на відкритому вогні. Коли казан розігріється - влийте в нього масло і додайте половину цибулі. Після того як цибуля стане золотистого кольору покладіть в казан реберця і обсмажте до золотистого кольору. Додати сіль, додайте дрібку приправи і викладіть козяче м'ясо.

Коза з яблуками і чорносливом - фото крок 8 Помішуючи обсмажте м'ясо до появи скоринки, зробіть вогонь поменше. Додайте залишок цибулі, перемішайте і через 5 хвилин додайте часник з цукром. ще через 5 хвилин додайте яблука, чорнослив і вино.

Коза з яблуками і чорносливом - фото крок 9 Додайте в м'ясо ще трохи спецій і добре перемішайте. Намагайтеся підтримувати невеликий вогонь.

Коза з яблуками і чорносливом - фото крок 10 Протушкувати м'ясо під закритою кришкою на невеликому вогні 45-50 хвилин. періодично помішуйте.

Подібні рецепти

Коза в яєчно-лимонному соусі

Коза в духовці з картоплею

Ніжне м'ясо кози чудово поєднується зі смаком лимона. Спеції додадуть пікантність, а яйце — м'якість смаку. Ну як, потекли слинки? Тоді приступайте до приготування! опис приготування: Козлятину треба нарізати, обсмажити до зміни кольору з овочами, потім додати рідини і згасити. Готову козлятин...

Коза, тушеная с рисом

Коза, тушеная с рисом

Продукты для приготовления этого блюда несложно найти на рынке, приготувати просто. Порадуйте своих близких и гостей необычным блюдом. Вкус и аромат вы не забудете долго. Спробуйте! опис приготування: Под бокальчик сухого красного вина вы выслушаете много похвал за праздничным столом. Не забуд...

Цукерки з чорносливом

Цукерки з чорносливом

Приготувати цукерки за власним рецептом, Чи не мрійте sladkoezhki? Для приготування цукерок з чорносливом можна просто занурити сливи в розтоплений шоколад, а можна приготувати зі складною начинкою. опис приготування: Готуйте шоколадні цукерки за власним рецептом, дотримуйтесь покрокової інстр...

Крабовий салат з чорносливом

Крабовий салат з чорносливом

Простий салат на швидку руку завжди стане в нагоді для зустрічі несподіваних гостей і святкового столу. Тим більше готується він з недорого набору продуктів, а виходить досить гармонійним за смаком. опис приготування: Цей салат складається з кілька "; верств" плюсів: готується швидко, легко, з...

Кролик з чорносливом

Кролик з чорносливом

Кролик є дієтичним м'ясом, а в поєднанні з чорносливом і часником це блюдо виходить по істині чудовим. Крім добавок, м'ясо готується в спеціальному соусі, який підсилює аромат м'яса. опис приготування: За таким рецептом кролик з чорносливом виходить дуже ніжним і м'яким. Таке блюдо можна сміли...