Рецепт Кролик з чорносливом

Рецепт Кролик з чорносливом
Кількість порцій: 3-5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Кролик є дієтичним м'ясом, а в поєднанні з чорносливом і часником це блюдо виходить по істині чудовим. Крім добавок, м'ясо готується в спеціальному соусі, який підсилює аромат м'яса.

опис приготування:

За таким рецептом кролик з чорносливом виходить дуже ніжним і м'яким. Таке блюдо можна сміливо готувати навіть на святковий стіл, гості оцінять ваші кулінарні старання. Завдяки поєднанню чорносливу, гірчиці і часнику смак м'яса розкривається ще більше, а його аромат ще довго буде витати на вашій кухні.

  • кролик— 1 штука
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • печериці— 200 грам
  • часник— 3  зубчики
  • бекон— 200 грам(или сырокопченая грудинка)
  • вино— 1 Склянка( біле сухе)
  • борошно— 2  Ст. ложки
  • Дижонская гірчиця— 3  Ст. ложки
  • чорнослив— 200 грам
  • Сіль і спеції— 1 За смаком
  • Цибуля— 1 штука
Кролик з чорносливом - фото крок 1 1. Незважаючи на складність приготування кролика з даного рецептом, це блюдо користується заслуженою популярністю. Отже, заздалегідь підготуємо всі потрібні продукти і приступимо.

Кролик з чорносливом - фото крок 2 2. Для смаження м'яса краще взяти жаровню. Наливаємо в неї рослинне масло, додамо трохи вершкового (можна готувати тільки на вершковому). Відправляємо в жаровню кролика, а в середині смаження додаємо часник. Обсмажуємо до скоринки з усіх боків.

Кролик з чорносливом - фото крок 3 3. Дрібно нарізаємо цибулю та печериці, відправляємо їх до кролику. roza_ker, постійно помішуючи.

Кролик з чорносливом - фото крок 4 4. Відправляємо бекон до нашого м'яса і овочів, продовжуємо смажити.

Кролик з чорносливом - фото крок 5 5. Тепер змішуємо в окремому посуді вино, гірчицю і борошно. Збиваємо до однорідної консистенції.

Кролик з чорносливом - фото крок 6 6. Заливаємо наше м'ясо отриманим соусом, починаємо гасити.

Кролик з чорносливом - фото крок 7 7. Солимо і приправляємо за смаком, а в самому кінці додаємо чорнослив і трохи води.

Кролик з чорносливом - фото крок 8 8. Тушкуємо м'ясо близько години-півтори на слабкому вогні. У міру необхідності воду можна підливати.

Кролик з чорносливом - фото крок 9 9. Подавати кролика з чорносливом слід в гарячому вигляді разом з соусом. За цей час можна приготувати будь-який гарнір.

Подібні рецепти

Кролик по-селянськи

Кролик з чорносливом в червоному вині

кролик, приготований по-селянськи, виходить особливо ніжним і соковитим, а якщо додати правильні спеції — ще й дуже ароматним. опис приготування: Вже не знаю, чи дійсно кролика в селах готують саме так, проте мені рецепт під назвою "; кролик по-селянськи" дуже подобається. Таким чином приготов...

Кролик з грибами

Кролик з грибами

Рецепт приготування тушкованого кролика з грибами і зеленою цибулею. опис приготування: Кролик подається з гарніром з овочів. приготування: Розігріти рослинне масло, додати гриби і обсмажити. Влити вершки і готувати ще близько 5 хвилин. Промити кролика під холодною проточною водою, висушити на...

Кролик в сметанному соусі

Кролик в сметанному соусі

Смачне ніжне м'ясо виходить, благодаря сметанному соусу. Кролик залишається м'яким навіть після охолодження, а вершковий присмак здивує смакові рецептори будь-якого гурмана. опис приготування: хочете поекспериментувати? Або вам просто набридли звичні сорти м'яса? Пропоную приготувати кролика в...

Кролик з імбиром в сметані

Кролик з імбиром в сметані

Рецепт приготування кролика, тушкованого з імбиром, часником і сметаною. опис приготування: кролик, тушкований в сметані, виходить надзвичайно ніжним і соковитим. приготування: Розрубати кролика на шматки. Змішати в мисці соєвий соус, тертий імбир, подрібнений часник, рослинне масло і сіль. ма...

Кролик з маслинами

Кролик з маслинами

Рецепт приготування кролика, тушкованого з маслинами, часником, цедрою лимона, розмарином і білим вином. опис приготування: Кролик з маслинами - це прекрасне святкове блюдо, смачне і гарне. приготування: Розрубати кролика на шматки. Натерти лимон на тертці і віджати сік. подрібнити часник, роз...