Рецепт Кролик з чорносливом
Кролик є дієтичним м'ясом, а в поєднанні з чорносливом і часником це блюдо виходить по істині чудовим. Крім добавок, м'ясо готується в спеціальному соусі, який підсилює аромат м'яса.
опис приготування:
За таким рецептом кролик з чорносливом виходить дуже ніжним і м'яким. Таке блюдо можна сміливо готувати навіть на святковий стіл, гості оцінять ваші кулінарні старання. Завдяки поєднанню чорносливу, гірчиці і часнику смак м'яса розкривається ще більше, а його аромат ще довго буде витати на вашій кухні.
- кролик— 1 штука
- Вершкове масло— 1 Ст. ложка
- печериці— 200 грам
- часник— 3 зубчики
- бекон— 200 грам(или сырокопченая грудинка)
- вино— 1 Склянка( біле сухе)
- борошно— 2 Ст. ложки
- Дижонская гірчиця— 3 Ст. ложки
- чорнослив— 200 грам
- Сіль і спеції— 1 За смаком
- Цибуля— 1 штука
2. Для смаження м'яса краще взяти жаровню. Наливаємо в неї рослинне масло, додамо трохи вершкового (можна готувати тільки на вершковому). Відправляємо в жаровню кролика, а в середині смаження додаємо часник. Обсмажуємо до скоринки з усіх боків.
3. Дрібно нарізаємо цибулю та печериці, відправляємо їх до кролику. roza_ker, постійно помішуючи.
4. Відправляємо бекон до нашого м'яса і овочів, продовжуємо смажити.
5. Тепер змішуємо в окремому посуді вино, гірчицю і борошно. Збиваємо до однорідної консистенції.
6. Заливаємо наше м'ясо отриманим соусом, починаємо гасити.
7. Солимо і приправляємо за смаком, а в самому кінці додаємо чорнослив і трохи води.
8. Тушкуємо м'ясо близько години-півтори на слабкому вогні. У міру необхідності воду можна підливати.
9. Подавати кролика з чорносливом слід в гарячому вигляді разом з соусом. За цей час можна приготувати будь-який гарнір.
Подібні рецепти
Кролик з чорносливом в червоному вині
кролик, приготований по-селянськи, виходить особливо ніжним і соковитим, а якщо додати правильні спеції — ще й дуже ароматним. опис приготування: Вже не знаю, чи дійсно кролика в селах готують саме так, проте мені рецепт під назвою "; кролик по-селянськи" дуже подобається. Таким чином приготов...
Кролик з грибами
Рецепт приготування тушкованого кролика з грибами і зеленою цибулею. опис приготування: Кролик подається з гарніром з овочів. приготування: Розігріти рослинне масло, додати гриби і обсмажити. Влити вершки і готувати ще близько 5 хвилин. Промити кролика під холодною проточною водою, висушити на...
Кролик в сметанному соусі
Смачне ніжне м'ясо виходить, благодаря сметанному соусу. Кролик залишається м'яким навіть після охолодження, а вершковий присмак здивує смакові рецептори будь-якого гурмана. опис приготування: хочете поекспериментувати? Або вам просто набридли звичні сорти м'яса? Пропоную приготувати кролика в...
Кролик з імбиром в сметані
Рецепт приготування кролика, тушкованого з імбиром, часником і сметаною. опис приготування: кролик, тушкований в сметані, виходить надзвичайно ніжним і соковитим. приготування: Розрубати кролика на шматки. Змішати в мисці соєвий соус, тертий імбир, подрібнений часник, рослинне масло і сіль. ма...
Кролик з маслинами
Рецепт приготування кролика, тушкованого з маслинами, часником, цедрою лимона, розмарином і білим вином. опис приготування: Кролик з маслинами - це прекрасне святкове блюдо, смачне і гарне. приготування: Розрубати кролика на шматки. Натерти лимон на тертці і віджати сік. подрібнити часник, роз...