Рецепт Курка з підливою і овочами

Рецепт Курка з підливою і овочами
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Таку курочку можна готувати з будь-яким гарніром на обідній або святковий стіл. Стегенця гасяться в підливі, тому виходять дуже соковитими і ніжними. При бажанні їх можна замаринувати заздалегідь.

опис приготування:

Курка з підливою і овочами - відмінний варіант ситного обіду для всієї родини. Таку курочку можна приготувати і на святковий стіл. Крім цього, попередньо її можна замаринувати, наприклад, в майонезі, вийде ще смачніше і ароматні. Не забудьте додати спеції.

  • Курячі стегна— 2-3  штуки
  • Цибуля— 1  штук
  • морква— 1  штук
  • Сіль і спеції— За смаком
Курка з підливою і овочами - фото крок 1 1. Якщо ви готуєте стегенця для дорослих і у вас є час в запасі, то можете заздалегідь замаринувати курочку. Я обсмажую без додавання жиру або масла. На слабкому вогні відразу обсмажую з боку шкурочкі, щоб виділився натуральний жир.

Курка з підливою і овочами - фото крок 2 2. Обсмажуйте з обох боків до рум'яного кольору і скоринки. Тільки після цього можна курочку викласти в каструлю або жаровню, в якій будете її гасити.

Курка з підливою і овочами - фото крок 3 3. Окремо пережарьте трохи цибулю і моркву. Можна на цьому ж жирі, який залишився після курочки.

Курка з підливою і овочами - фото крок 4 4. Викладіть на стегенця і залийте водою так, щоб вона ледь покрила курку. Доведіть до кипіння, додайте спеції, зменшіть вогонь і тушкуйте близько 45 хвилин.

Курка з підливою і овочами - фото крок 5 5. Коли курочка буде майже готова, можна відварити на гарнір вермішель, кашу або картопляне пюре (хто що більше любить).

Курка з підливою і овочами - фото крок 6 6. Подавайте разом з підливою.

Подібні рецепти

Ковбаски з пюре і підливою

Макарони з підливою (оригінальний рецепт)

Рецепт приготування другої страви з ковбасок з пюре під смачною підливою. осінні рецепти. опис приготування: 1.Почистити і відварити картоплю в киплячій підсоленій воді (приблизно 12-15 хвилин) до розм'якшення. Злити воду, залишивши картопля в каструлі, додати сметану, 1 столову ложку гірчиці ...

Крильця індички з підливою

Крильця індички з підливою

Як часто ви купуєте індичку? Її м'ясо дієтичне і корисне, набагато корисніше, ніж куряче. Не знаю, що з неї можна зробити, тоді ось вам рецепт, як приготувати крильця ідейки з підливою. опис приготування: Як і курячі, крила індички варто розділити на 3 частини і видалити найменшу. Не викидайте...

Курка з овочами і кашею

Курка з овочами і кашею

Лаханорізо - блюдо грецької кухні. Звичайні тушковані овочі з рисом перетворюються в ситне і смачне блюдо при додаванні м'яса. Готувати його швидко і просто, але є деякі тонкощі. опис приготування: Буквально на швидку руку ви зможете приготувати ситне і смачне блюдо. хочете дізнатися, як приго...

Курка з овочами і кокосовим молоком

Курка з овочами і кокосовим молоком

Рецепт приготування каррі з курячих грудок, тушкованих соусі з томатної пасти, кокосового молока, лука і болгарського перцю з кінзою і індійськими приправами. опис приготування: Це дуже смачний курячий рецепт каррі з кокосовим молоком містить відносно мало жиру, адже тут немає ні вершкового ма...

Курка з овочами на гречаної Галеті

Курка з овочами на гречаної Галеті

Відмінний перекус або легка вечеря для всієї родини! Тут і овочі, и курочка, і ніжна гречана галета, приготована на томатному соку. Все дуже швидко і просто! Запрошую на дегустацію. опис приготування: Куряче філе нам знадобитися вже готове. Можете взяти будь-який — варене, смажене або як у мен...