Рецепт Крильця індички з підливою

Рецепт Крильця індички з підливою
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 40 хв.
Як часто ви купуєте індичку? Її м'ясо дієтичне і корисне, набагато корисніше, ніж куряче. Не знаю, що з неї можна зробити, тоді ось вам рецепт, як приготувати крильця ідейки з підливою.

опис приготування:

Як і курячі, крила індички варто розділити на 3 частини і видалити найменшу. Не викидайте її, а використовуйте для приготування підливи (так само можна чинити з курячими). Решта частини індички запечіть в духовці або обсмажити на сковороді. Подавайте м'ясо відразу після приготування.

  • індичі крила— 6 штук
  • Рослинна олія— За смаком
  • сіль, перець— За смаком
  • морква— 1 штука
  • Цибуля— 0,5 штуки
  • стебло селери— 1 штука
  • вода— 3 склянки
  • Вершкове масло— 3 Ст. ложки
  • борошно— 3 Ст. ложки
  • гірчичний— 0,5 чайних ложки
  • сушений чебрець— 0,5 чайних ложки
  • вершки— 1/4 склянки
Крильця індички з підливою - фото крок 1 1. Вимийте індичі крила, гострим ножем розділіть кожне крило на 3 частини.

Крильця індички з підливою - фото крок 2 2. відкладіть крайню, найменшу частину, в бік. Решта частини індички викладіть на деко, сіль і poperčite, побризкайте рослинним маслом і накрийте фольгою. Оперувати в розігрітий до 140 градусів духовку на 2,5 годину.

Крильця індички з підливою - фото крок 3 3. У каструлі розігрійте 2 столові ложки рослинної олії, розігрійте його і викладіть крильця, підсмажте їх з усіх боків до золотистої скоринки.

Крильця індички з підливою - фото крок 4 4. Наріжте кубиками морква, цибуля, селера і викладіть овочі в каструлю до крил, обсмажуйте кілька хвилин.

Крильця індички з підливою - фото крок 5 5. Влийте в каструлю воду, доведіть до кипіння і варіть бульйон під закритою кришкою стільки ж, скільки запікаєте крила.

Крильця індички з підливою - фото крок 6 6. Готовий бульйон процідити через дрібне сито, відкиньте овочі.

Крильця індички з підливою - фото крок 7 7. У сотейник викладіть вершкове масло і розтопіть його, додайте борошно.

Крильця індички з підливою - фото крок 8 8. Гарненько перемішайте все віночком, залиште на кілька хвилин.

Крильця індички з підливою - фото крок 9 9. Порційно влийте весь утворився бульйон, гарненько розмішайте, потім додайте гірчицю, чебрець, вершки, сіль і перець за смаком. Варіть підливу кілька хвилин.

Крильця індички з підливою - фото крок 10 10. Дістаньте крильця і ​​зніміть фольгу, запікайте їх ще 5-10 хвилин.

Крильця індички з підливою - фото крок 11 11. Викладіть крильця і ​​подавайте їх з гарніром з картопляного пюре, налити podlivkoй.

Подібні рецепти

Крильця індички, запечені в духовці

Тушкований минтай з морквою і цибулею

крильця індички, запечені в духовці - просте домашнє блюдо, яке ви зможете приготувати для всієї родини на свято або в простій буденний день. Крила запікаються в апельсиновому маринаді. опис приготування: До вашої уваги - простий рецепт, з якого можна дізнатися, як приготувати крильця індички,...

Крильця індички

Крильця індички

Спробуйте приготувати крильця індички в духовці. запечені, вони виходять дуже смачними і ароматними. Не в приклад курячим, вони більш поживні, а на обід вистачить одного крильця на персону. опис приготування: Спробуйте рецепт, як приготувати крильця індички в духовці зі спеціями. Крила виходят...

Ковбаски з пюре і підливою

Ковбаски з пюре і підливою

Рецепт приготування другої страви з ковбасок з пюре під смачною підливою. осінні рецепти. опис приготування: 1.Почистити і відварити картоплю в киплячій підсоленій воді (приблизно 12-15 хвилин) до розм'якшення. Злити воду, залишивши картопля в каструлі, додати сметану, 1 столову ложку гірчиці ...

Курка з підливою і овочами

Курка з підливою і овочами

Таку курочку можна готувати з будь-яким гарніром на обідній або святковий стіл. Стегенця гасяться в підливі, тому виходять дуже соковитими і ніжними. При бажанні їх можна замаринувати заздалегідь. опис приготування: Курка з підливою і овочами - відмінний варіант ситного обіду для всієї родини....

Котлети з індички без хліба

Котлети з індички без хліба

Соковиті і ніжні котлети з незвичайним ароматом і смаком. А саме головне, що в їх складі немає хліба, тому на фігурі нічого не позначиться. А готуються вони, як і все геніальне — дуже легко і просто. опис приготування: Найчастіше котлети готують, додаючи в м'ясний фарш хліб. Але не всім такі к...