Рецепт Крильця індички з підливою
Як часто ви купуєте індичку? Її м'ясо дієтичне і корисне, набагато корисніше, ніж куряче. Не знаю, що з неї можна зробити, тоді ось вам рецепт, як приготувати крильця ідейки з підливою.
опис приготування:
Як і курячі, крила індички варто розділити на 3 частини і видалити найменшу. Не викидайте її, а використовуйте для приготування підливи (так само можна чинити з курячими). Решта частини індички запечіть в духовці або обсмажити на сковороді. Подавайте м'ясо відразу після приготування.
- індичі крила— 6 штук
- Рослинна олія— За смаком
- сіль, перець— За смаком
- морква— 1 штука
- Цибуля— 0,5 штуки
- стебло селери— 1 штука
- вода— 3 склянки
- Вершкове масло— 3 Ст. ложки
- борошно— 3 Ст. ложки
- гірчичний— 0,5 чайних ложки
- сушений чебрець— 0,5 чайних ложки
- вершки— 1/4 склянки
2. відкладіть крайню, найменшу частину, в бік. Решта частини індички викладіть на деко, сіль і poperčite, побризкайте рослинним маслом і накрийте фольгою. Оперувати в розігрітий до 140 градусів духовку на 2,5 годину.
3. У каструлі розігрійте 2 столові ложки рослинної олії, розігрійте його і викладіть крильця, підсмажте їх з усіх боків до золотистої скоринки.
4. Наріжте кубиками морква, цибуля, селера і викладіть овочі в каструлю до крил, обсмажуйте кілька хвилин.
5. Влийте в каструлю воду, доведіть до кипіння і варіть бульйон під закритою кришкою стільки ж, скільки запікаєте крила.
6. Готовий бульйон процідити через дрібне сито, відкиньте овочі.
7. У сотейник викладіть вершкове масло і розтопіть його, додайте борошно.
8. Гарненько перемішайте все віночком, залиште на кілька хвилин.
9. Порційно влийте весь утворився бульйон, гарненько розмішайте, потім додайте гірчицю, чебрець, вершки, сіль і перець за смаком. Варіть підливу кілька хвилин.
10. Дістаньте крильця і зніміть фольгу, запікайте їх ще 5-10 хвилин.
11. Викладіть крильця і подавайте їх з гарніром з картопляного пюре, налити podlivkoй.
Подібні рецепти
Тушкований минтай з морквою і цибулею
крильця індички, запечені в духовці - просте домашнє блюдо, яке ви зможете приготувати для всієї родини на свято або в простій буденний день. Крила запікаються в апельсиновому маринаді. опис приготування: До вашої уваги - простий рецепт, з якого можна дізнатися, як приготувати крильця індички,...
Крильця індички
Спробуйте приготувати крильця індички в духовці. запечені, вони виходять дуже смачними і ароматними. Не в приклад курячим, вони більш поживні, а на обід вистачить одного крильця на персону. опис приготування: Спробуйте рецепт, як приготувати крильця індички в духовці зі спеціями. Крила виходят...
Ковбаски з пюре і підливою
Рецепт приготування другої страви з ковбасок з пюре під смачною підливою. осінні рецепти. опис приготування: 1.Почистити і відварити картоплю в киплячій підсоленій воді (приблизно 12-15 хвилин) до розм'якшення. Злити воду, залишивши картопля в каструлі, додати сметану, 1 столову ложку гірчиці ...
Курка з підливою і овочами
Таку курочку можна готувати з будь-яким гарніром на обідній або святковий стіл. Стегенця гасяться в підливі, тому виходять дуже соковитими і ніжними. При бажанні їх можна замаринувати заздалегідь. опис приготування: Курка з підливою і овочами - відмінний варіант ситного обіду для всієї родини....
Котлети з індички без хліба
Соковиті і ніжні котлети з незвичайним ароматом і смаком. А саме головне, що в їх складі немає хліба, тому на фігурі нічого не позначиться. А готуються вони, як і все геніальне — дуже легко і просто. опис приготування: Найчастіше котлети готують, додаючи в м'ясний фарш хліб. Але не всім такі к...