Рецепт Класичний соус Песто

Рецепт Класичний соус Песто
Кількість порцій: 3 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування класичного італійського соусу Песто з базиліком, сиром, кедровими горіхами і оливковою олією.

опис приготування:

Розігріти духовку до 175 градусів. Викласти горіхи на аркуші випічки і випікати в духовці до золотистого кольору і появи аромату, підкидаючи іноді, від 5 до 8 хвилин. Дати горіхів повністю охолонути.

У кухонному комбайні об'єднати підсмажені кедрові горіхи, базилік, пармезан і часник, приправити сіллю і перцем. Поки комбайн працює, повільно налити оливкову олію. Збивати суміш до отримання однорідної маси.

Якщо ви не використовуєте соус відразу, накрийте його поліетиленовою плівкою і поставте в холодильник - це допоможе соусу зберегти яскравий колір. Соус Песто може зберігатися до трьох днів.


  • кедровых орехов или грецких орехов— 1/2 склянки
  • зубчик часнику— 1 штука
  • сіль і перець— — За смаком
Розігріти духовку до 175 градусів. Викласти горіхи на аркуші випічки і випікати в духовці до золотистого кольору і появи аромату, підкидаючи іноді, від 5 до 8 хвилин. Дати горіхів повністю охолонути.

У кухонному комбайні об'єднати підсмажені кедрові горіхи, базилік, пармезан і часник, приправити сіллю і перцем. Поки комбайн працює, повільно налити оливкову олію. Збивати суміш до отримання однорідної маси.

Якщо ви не використовуєте соус відразу, накрийте його поліетиленовою плівкою і поставте в холодильник - це допоможе соусу зберегти яскравий колір. Соус Песто може зберігатися до трьох днів.


Подібні рецепти

Галушки з гарбуза з коріандром Алмонд Песто

Торт «машинка» з мастики

Східноєвропейський рецепт приготування галушок з гарбуза з коріандром. кількість порцій: 4 гарбуз— 200 грам(натерти) мука— 2 склянки яйце— 1 штука мускатний горіх— 1 штука сіль— 1 штука перець— 1 штука складові змішуємо гарбуз, 1 склянка борошна, яйце, мускатний горіх. Додати щ...

Креветки в соусі песто

Креветки в соусі песто

Креветки обсмажені з часником і перцем чилі з соусом песто з петрушки і базиліка — це дуже смачне і ароматне блюдо, воно швидко готується і відмінно підійде для душевних посиденьок з друзями. опис приготування: Креветки в соусі песто готуються дуже швидко, за умови, що ви розморозили креветки ...

Класичний чізкейк

Класичний чізкейк

Приготувати справжній класичний чізкейк вдома не складе труднощів, а я в свою чергу зі своїми покрокові інструкції і порадами допоможу Вам зробити це краще ніж в кав'ярні. хай щастить! опис приготування: Одним з найбільш приголомшливих десертів всіх часів на планеті я вважаю чізкейк. Коли шмат...

Класичний чізкейк з шоколадом

Класичний чізкейк з шоколадом

Любіть сирні (чаклунка) десерти? Кращим рішенням буде спекти чізкейк. Є безліч варіантів його приготування, одним з таких рецептів я і поділюся. опис приготування: Чізкейк в домашніх умовах - це просто і смачно. Хочу сказати відразу, що одним шматочком Ви точно не відбудетеся! До речі, крекери...

Класичний десерт «Крем-брюле»

Класичний десерт «Крем-брюле»

З великою впевненістю можу сказати, що цей десерт - один з найбільш вдалих варіантів для свята або полудня. Рекомендую всім рецепт приготування класичного десерту «Крем-брюле». опис приготування: Якщо ви шукаєте ідеальний рецепт «Крем-брюле», ви його вже знайшли. Десерт цей не дуже складний, а...