Рецепт Класичний чізкейк

Рецепт Класичний чізкейк
Кількість порцій: 8 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Приготувати справжній класичний чізкейк вдома не складе труднощів, а я в свою чергу зі своїми покрокові інструкції і порадами допоможу Вам зробити це краще ніж в кав'ярні. хай щастить!

опис приготування:

Одним з найбільш приголомшливих десертів всіх часів на планеті я вважаю чізкейк. Коли шматочок чізкейку буквально тане ще під натиском вилочки, а потім в роті розкривається його ніжна сирна текстура, настільки оксамитова, одночасно пухка і в'язка, що зупинитися можна тільки, коли з'їв все порції з вітрини кондитерської.

  • Вершковий сир— 500 грам
  • яйце— 3 штуки
  • цукор— 2  склянки
  • Вершкове масло— 100 грам
  • крем— 1 Склянка
  • ванілін— 1 щіпка
  • Пісочне печиво— 350 грам
класичний чізкейк - фото крок 1 1. У блендері подрібніть крекери в крихту, додайте в чашу вершкове масло і стакан цукру. Перемішайте і зберіть тісто в кулю.

класичний чізкейк - фото крок 2 2. Тісто розподіліть по дну і краях форми.

класичний чізкейк - фото крок 3 3. В окремій ємності міксером збийте вершковий сир до повітряного стану. потім всипте 1 склянка цукру, vbeyte яйця, додайте ванілін і сметану. Ретельно збийте крем.

класичний чізкейк - фото крок 4 4. Вершковий крем викладіть на основу з печива.

класичний чізкейк - фото крок 5 5. готуйте чізкейк 30-45 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.

класичний чізкейк - фото крок 6 6. Остудіть ніжний чізкейк, відправте в холодильник на 3 години і подавайте до столу. Приємного чаювання!

Подібні рецепти

Класичний чізкейк з шоколадом

Пельмені з баранини

Любіть сирні (чаклунка) десерти? Кращим рішенням буде спекти чізкейк. Є безліч варіантів його приготування, одним з таких рецептів я і поділюся. опис приготування: Чізкейк в домашніх умовах - це просто і смачно. Хочу сказати відразу, що одним шматочком Ви точно не відбудетеся! До речі, крекери...

Полуничний чізкейк

Полуничний чізкейк

Що може бути краще вершкового полуничного чізкейку з чашкою чаю або кави опівдні? Влаштуйте собі свято! Побалуйте себе сиром і вершками, свіжої солодкої полуницею і хрусткими меренгами. опис приготування: Полуничний чізкейк готується без борошна. Для приготування основи чізкейку будемо викорис...

Кавовий чізкейк

Кавовий чізкейк

Рецепт приготування шоколадного чизкейка з шоколадною глазур'ю, вершковим кремом з еспресо і вершкової помадкою. опис приготування: Приготування цього чізкейку зажадає у вас вправності, зате результат перевершить всі очікування! чізкейк:шоколадних вафель— 270 грам напівсолодкого шоколаду— 18...

Карпаччо класичний

Карпаччо класичний

Карпаччо — це італійська холодна закуска, яка полонила весь світ своєю простотою і вишуканим смаком. Хочу поділитися з вами, як приготувати карпаччо класичний, справжній, з самої Італії. опис приготування: Рецепт класичного карпаччо я дізналася від італійки, яка жила з нами по сусідству. Вона ...

Класичний бісквіт

Класичний бісквіт

Рецептів приготування бісквітів існує величезна кількість. Сьогодні я поділюся з вами класичним рецептом, за яким бісквіт завжди виходить ніжним, пишним, добре піднімається і не осідає. опис приготування: Класичний бісквіт готується всього з трьох інгредієнтів: яєць, цукру і борошна. Але дуже ...