Рецепт Куряче м'ясо з овочами в духовці
рецепт, як приготувати куряче м'ясо з овочами в духовці, це черговий доказ того, що зробити повноцінний і смачну вечерю або обід в домашніх умовах легко. Запасіться лише терпінням.
опис приготування:
Ця страва готується одночасно і в одній каструлі (в utyatnitse або сказав). Вибирайте для нього маленьку курочку, а краще купити курчати (0,8-1,1 кілограм). Одночасно зробите м'ясо і овочі, тому є всі можна відразу після приготування. смачне, ситне і корисне блюдо. Овочі можна використовувати в залежності від сезону.
- курка (курча) — 1 кілограм
- Лук-пориста— 2 штуки
- морква— 3 штуки
- стебло селери— 3 штуки
- картопля— 6-8 штук(залежить від розміру)
- чебрець— 2 штуки
- Лавровий лист— 2 штуки
- Курячий бульйон або овочевий— 1 літр
2. Надішліть м'ясо з овочами в розігріту до 200 градусів духовку і не накривайте кришкою, готуйте близько 90 хвилин, поливаючи бульйоном м'ясо з овочами кожні 20 хвилин.
3. Дістаньте форму з духовки і перекладіть тільки курку на дошку, накрийте фольгою і залиште на 15 хвилин, потім розберіть на шматочки.
4. Видаліть всі овочі з форми і поверніть їх в вимкненому духовку, щоб вони не остигає.
5. Казанок або утятницу з утворився бульйоном поставте на вогонь і готуйте до випаровування рідини в 2 рази.
6. Подавайте овочі з шматочками м'яса, полив їх приготованим концентрованим бульйоном.
Подібні рецепти
Персикове варення на швидку руку
Дуже швидко і дуже смачно. Я роблю одну порцію, але такий філешку вистачить на 2 людини або порційно на одного без гарніру. опис приготування: Куряче м'ясо запікається дуже швидко, готувати його просто. Щоб воно не було сухим, замаринуйте перед запіканням в маринаді. Потім запечіть у фользі в ...
Куряче м'ясо в апельсиновому маринаді
Куряче м'ясо часто маринують в кефірі, в спеціях, а сьогодні я хочу запропонувати ще один варіант, як приготувати куряче м'ясо в апельсиновому маринаді. Зробити його не складає труднощів, вийде смачно. опис приготування: Якщо ви часто готуєте куряче м'ясо, то напевно шукаєте цікаві та недорогі...
Куряче печеня з овочами
Рецепт приготування курки з овочами. американська кухня. кількість порцій: 4 курка— 1,5 кілограма(2 ніжки і 2 грудки) червоний картопля— 500 грам морква— 450 грам фенхель— 450 грам чебрець— 2 чайних ложки(нарізаний ) сіль— 1 штука(за смаком) перець— 1 штука(за смаком) оливкова олія— 3 Ст. ложки...
Kasulle (м'ясо з квасолею і овочами)
Незважаючи на те, що це старовинний французький рецепт тушкованого м'яса, приготувати його досить легко. Ця страва приємно здивує ваших рідних насиченим ароматом, смаком і красивим видом. Спробуйте! опис приготування: Відмінним варіантом швидкого в приготуванні і дуже ситного страви є традицій...
Куряче чилі
Рецепт приготування курячого чилі. кількість порцій: 6 Курячі грудки— 1.5 кілограма Курячий бульйон— 1 Склянка Зелена цибуля— 1 Склянка(порізати) Цибуля— 1 Склянка(порізати) часник— 2 зубчики зелений чилі— 1 штука(рубаний) червоний чилі— 2 штуки(рубаний) Оливкова олія— 2-3 Ст. ложок(або рослинн...