Рецепт Крем-суп з гарбуза з вершками

Рецепт Крем-суп з гарбуза з вершками
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 45 хв.
Рекомендую ніжний і насичений суп всім поціновувачам гарбуза. Записуємо рецепт приготування крем-супу з гарбуза з вершками, і готуємо собі на втіху!

опис приготування:

Крем-суп готується дуже просто: спочатку робимо пюре, а потім додаємо вершки. Я беру не надто жирні вершки, щоб суп був все-таки супом, а не перетворювався в кашу. Також для приготування крем-супу з гарбуза з вершками, обов'язково вибираємо стиглий і соковитий овоч. Можете ще додати спеції на свій смак, мені вистачає і цукру.

  • гарбуз— 1 штука
  • гілочка розмарину— 2-3 штук
  • вершки— 100 мілілітрів
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • цукор— За смаком
Крем-суп з гарбуза з вершками - фото крок 1 Для супу найкраще вибрати гарбуз середнього розміру, обов'язково стиглу.

Крем-суп з гарбуза з вершками - фото крок 2 У розрізі вона повинна бути яскравого оранжевого кольору.

Крем-суп з гарбуза з вершками - фото крок 3 приберіть насіння, поріжте гарбуз на кубики. видаліть шкірку: вона у гарбуза дуже груба, тому не розвариться, буде потім в супі плавати.

Крем-суп з гарбуза з вершками - фото крок 4 Викладіть гарбуз в каструлю, залийте її водою, додайте трохи цукру (я додаю чайну ложку), пару гілочок розмарину. Залийте врівень холодною водою. Ставимо гарбуз на вогонь, доводимо до кипіння.

Крем-суп з гарбуза з вершками - фото крок 5 Після закипання варіть гарбуз ще хвилин 15. Можна й 20. Під час варіння гарбуз не перемішується. Потім викладіть зварені кубики на тарілку, дайте їм охолонути.

Крем-суп з гарбуза з вершками - фото крок 6 Злегка остигнула гарбуз подрібніть за допомогою блендера до стану пюре. Буде дуже густо — додайте трохи рідини, що залишилася після варіння.

Крем-суп з гарбуза з вершками - фото крок 7 Тепер будемо доводити крем-суп до кондиції: викладіть гарбузове пюре в каструльку, додайте вершки (якомога більше або менше, як вам більше подобається).

Крем-суп з гарбуза з вершками - фото крок 8 Поставте на вогонь і майже доведіть до кипіння, тільки не давайте сильно кипіти. перемішайте.
Залежно від кількості вершків, суп може бути світліше або темніше.

Крем-суп з гарбуза з вершками - фото крок 9 Розлийте готовий крем-суп з гарбуза з вершками по тарілках. подавайте, прикрасивши зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Крем яблучний з вершками

Рецепт запіканки з гарбуза

Дуже простий кремовий десерт з яблук, вершків і кориці. Діти без розуму від нього! До речі, цей ніжний крем можна використовувати як начинку для різноманітної випічки, а можна прикрашати їм бісквіти! опис приготування: Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування крему яблучного з вершками...

Полуничні коржики зі збитими вершками

Полуничні коржики зі збитими вершками

Рецепт приготування коржиків з цедрою і начинкою з полуниці і збитих вершків. Розсипчасті коржики з полуницею - це простий і швидкий рецепт десерту. кількість порцій: 6 цукор— 3 1/2  Ст. ложки розпушувач— 1 Ст. ложка(плюс 1/2 чайної ложки) зварений круто жовток— 2 штуки сіль— 1/8  чайних ложки ...

Полуничний торт з вершками

Полуничний торт з вершками

Рецепт приготування чотиришарового торта з полуницею і збитими вершками. У приготуванні цього торта замість вершкового масла використовується рослинне. кількість порцій: 10-12 розпушувач— 1 Ст. ложка сіль— 1 Чайна ложка холодна вода— 3/4  склянки цедра лимона— 1 Чайна ложка ванільний екстракт— ...

Кавові маффіни з карамеллю і збитими вершками

Кавові маффіни з карамеллю і збитими вершками

Рецепт приготування прикрашених збитими вершками маффинов з какао і карамеллю з молока, кава і карамельного сиропу. За цим рецептом у вас вийде 30 маффинов. кількість порцій: 6-8 сода— 2 чайних ложки розпушувач— 1/2 чайних ложки сіль— 1/2 чайних ложки яйця, великі, кімнатної температури— 3 штук...

Кокосові вафлі зі збитими вершками

Кокосові вафлі зі збитими вершками

Рецепт приготування вафель з кокосовою стружкою і збитими вершками з кленовим сиропом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 5 вафель. підсмаженої кокосової стружки— 1/3 склянки розтопленого кокосового масла або несолоного вершкового масла— 4 Ст. ложки яєць— 6 штук(великих ) нектар ...