Рецепт Полуничні коржики зі збитими вершками
Рецепт приготування коржиків з цедрою і начинкою з полуниці і збитих вершків. Розсипчасті коржики з полуницею - це простий і швидкий рецепт десерту.
кількість порцій: 6
- цукор— 3 1/2 Ст. ложки
- розпушувач— 1 Ст. ложка(плюс 1/2 чайної ложки)
- зварений круто жовток— 2 штуки
- сіль— 1/8 чайних ложки
- охолоджене вершкове масло— 6 Ст. ложок
- лимонна або апельсинова цедра— 2 чайних ложки(по бажанню)
- полуниця— 220 грам(начинка)
- цукор— 2 Ст. ложки(начинка)
- лимонний сік— 1 Ст. ложка(начинка)
- збиті вершки— 1 Склянка(начинка)
2. перемішати. Додати вершкове масло і цедру, якщо використовується, і знову перемішати до консистенції крихт. Додати 2/3 чашки вершків і перемішати до однорідності.
3. Викласти тісто на злегка посипану борошном робочу поверхню, замісити пару раз, а потім розкачати в коло діаметром близько 16-17,5 см і товщиною 2-2,5 см. Використовуючи гострий ніж або форму, вирізати кружки і викласти на пергамент на деко. Поставити в холодильник на 20 хвилин (я робити 2 годин).
4. Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити верхівки коржиків залишилися вершками.
5. Злегка посипати коржики цукром.
6. Випікати до золотисто-коричневого кольору, 18-20 хвилин. Перевернути в середині готування.
7. Полуницю вимити і розрізати на 4 частини. Пока коржики пекутся, перемішати полуницю, цукор і лимонний сік разом в мисці. Дати постояти кілька хвилин.
8. Готові коржики розрізати навпіл по горизонталі, викласти полуницю на нижні половинки, прикрасити збитими вершками і накрити зверху другими половинками. Відразу ж подавати з збитими вершками.
Подібні рецепти
Рагу з рижиків
Рецепт ніжного кавового желе з повітряними вершками. опис приготування: Чашку ранкової кави в неділю можна замінити ось таким нехитрим десертом, приготованим напередодні. Всі інгредієнти кавового желе легкодоступні і недорогі. натуральної меленої кави— 6 Ст. ложок води— 2,25 склянки(плюс 1 ...
Кавові маффіни з карамеллю і збитими вершками
Рецепт приготування прикрашених збитими вершками маффинов з какао і карамеллю з молока, кава і карамельного сиропу. За цим рецептом у вас вийде 30 маффинов. кількість порцій: 6-8 сода— 2 чайних ложки розпушувач— 1/2 чайних ложки сіль— 1/2 чайних ложки яйця, великі, кімнатної температури— 3 штук...
Кокосові вафлі зі збитими вершками
Рецепт приготування вафель з кокосовою стружкою і збитими вершками з кленовим сиропом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 5 вафель. підсмаженої кокосової стружки— 1/3 склянки розтопленого кокосового масла або несолоного вершкового масла— 4 Ст. ложки яєць— 6 штук(великих ) нектар ...
Полуничні галети з сирного тесту
Полуниця і сир! Вже по цих інгредієнтів не складно здогадатися, який смачною виходить випічка! Досить безтурботним рецепт галет для ягідного сезону! опис приготування: Галета перекладається з французької як суха плоска коржик. Їх заготовляли для морських експедицій і походів. Але варто додати ...
Полуничні тістечка з білим шоколадом
Рецепт приготування тістечок з вівсяними пластівцями, полуничним варенням, лимонною цедрою, полуницею та білим шоколадом. опис приготування: Раннє літо - пора свіжих полуниць. Не відмовляйте собі в цьому задоволенні і приготуйте смачні полуничні тістечка. борошна— 1 Склянка розпушувача— 1 Ча...