Рецепт Курка в гострому соусі

Рецепт Курка в гострому соусі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування курки в гострому томатному соусі. Блюдо дуже спекотне, для любителів гострих відчуттів!

опис приготування:

1. Посипати курячі стегенця перцем.

2. Поставити сковороду на сильний вогонь. Додати рослинне масло. Обсмажити стегна з обох сторін (12 хвилин на кожну сторону).

3. Поставте каструлю на сильний вогонь. Обсмажуйте сало до золотистого кольору.

4. Додати нарізану цибулю, готувати до злегка золотистого кольору. зменшіть вогонь.

5. Додати часник, готувати протягом 1-2 хвилин.

6. Додати перець, продовжувати готувати протягом 1-2 хвилин.

7. Додати помідори і сіль. готувати 5 хвилин.

8. Залити вино і текілу. Кип'ятити на повільному вогні протягом 15 хвилин.

9. Гарненько перемішайте все в пюре.

10. Додайте томатну пасту і сік 1 лайма.

11. Посолити на свій смак.

12. Помістити курку у форму для запіканки, покрити стегна шматочками фета і злегка запекти до розплавлення сиру.

13. Покришити зеленою цибулькою.

  • курячі стегна— 4 штуки
  • рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • чорний перець— 1 штука
  • бекон— 60 грам(нарізати)
  • цибулина— 1 штука(нарізати)
  • часник— 4 зубчики(крупно нарізати)
  • тайський чилі— 10 штук
  • сушений чилі— 1 Ст. ложка
  • помідори— 5 штук
  • сухе біле вино— 240 мілілітрів
  • текіла— 60 мілілітрів
  • вапно— 1 штука(вичавити сік)
  • томатна паста— 100 грам
  • сир фета— 1 штука(нарізати шматочками)
  • Зелена цибуля— 1 штука(дрібно нарізати)
1. Посипати курячі стегенця перцем.

2. Поставити сковороду на сильний вогонь. Додати рослинне масло. Обсмажити стегна з обох сторін (12 хвилин на кожну сторону).

3. Поставте каструлю на сильний вогонь. Обсмажуйте сало до золотистого кольору.

4. Додати нарізану цибулю, готувати до злегка золотистого кольору. зменшіть вогонь.

5. Додати часник, готувати протягом 1-2 хвилин.

6. Додати перець, продовжувати готувати протягом 1-2 хвилин.

7. Додати помідори і сіль. готувати 5 хвилин.

8. Залити вино і текілу. Кип'ятити на повільному вогні протягом 15 хвилин.

9. Гарненько перемішайте все в пюре.

10. Додайте томатну пасту і сік 1 лайма.

11. Посолити на свій смак.

12. Помістити курку у форму для запіканки, покрити стегна шматочками фета і злегка запекти до розплавлення сиру.

13. Покришити зеленою цибулькою.

Подібні рецепти

Креветки в гострому соусі

Торт «Дудник»

Любителям морепродуктів і гострого пропоную простий рецепт приготування креветок в гострому соусі, який мені дуже подобається. страва — легке, ситне, пряне. Відмінна швидка закуска! опис приготування: Отже, для приготування креветок в гострому соусі в домашніх умовах слідуємо рецептом: 1. Чист...

Креветки в солодко-гострому соусі

Креветки в солодко-гострому соусі

Креветки в солодко-гострому соусі — це ще один чудовий спосіб приготування і подачі креветок. Я люблю готувати креветки цим способом для великих компаній — і в рецепті ви зрозумієте, чому. опис приготування: креветки — штука дуже класна. Люблять її практично всі, готується вона в два рахунки, ...

Крильця в гострому соусі

Крильця в гострому соусі

Пропоную вам рецепт приготування крилець в гострому соусі, який став улюбленою закускою нашої компанії. Приготувати це блюдо — простіше простого. Крильця відмінно підуть в якості закуски до пива. опис приготування: Отже, для приготування крилець в гострому соусі в домашніх умовах, треба спочат...

Курка, маринована в соєвому соусі

Курка, маринована в соєвому соусі

Якщо ви хочете приготувати що-небудь смачне, але при цьому досить просте, пропоную вам рецепт приготування курки, маринованої в соєвому соусі — відмінний варіант для обіду або пікніка. опис приготування: Рецепт приготування курки, маринованої в соєвому соусі досить простий, проте припускає вик...

Курка по-китайськи в солоденьке соусі

Курка по-китайськи в солоденьке соусі

Класичне м'ясну страву китайської кухні обов'язково готується в солодкому соусі, ми додамо цитрусову нотку. Спробуйте приготувати і Ви! А я розповім як. опис приготування: Смачне і соковите блюдо з яскраво-солодким смаком. Таку курку в солодкому соусі подають з гарніром з відвареного рису, а п...