Рецепт Крильця в гострому соусі
Пропоную вам рецепт приготування крилець в гострому соусі, який став улюбленою закускою нашої компанії. Приготувати це блюдо — простіше простого. Крильця відмінно підуть в якості закуски до пива.
опис приготування:
Отже, для приготування крилець в гострому соусі в домашніх умовах, треба спочатку замаринувати курку. Перед вами — докладний покроковий рецепт:
1. Змішуємо в мисці лимонний сік, соус, перець, сіль, оливкова олія. Все ретельно перемішуємо.
2. Тепер соус можна або трохи розбавити водою і довести до кипіння, або залишити як є і залити їм курячі крильця. Курячі крильця попередньо треба промити в холодній воді.
3. Ми залишаємо залиті маринадом крильця в холодильнику, нехай постоять протягом години. Цього досить, щоб курка нормально замаринувалася, так як м'яса на кістках не так вже й багато.
4. Викладаємо крильця на деко, скроплюємо оливковою олією і натираємо приправою для курки. Для того, щоб крильця були більш хрусткими, можна ще покрити їх панірувальними сухарями.
5. Ми залишаємо крильця в духовці на 25 хвилин при температурі 220 градусів, потім витягуємо і відразу ж подаємо закуску до столу.
Крильця в гострому соусі готові!
Смачного!
- курячий крильця— 8 штук
- Оливкова олія— 1 Ст. ложка
- Соус "; Чилі" — 4 Ст. ложки
- сіль— За смаком
- Лимонний сік— 1 Ст. ложка
- Чорний мелений перець— За смаком
- Приправа для курки— За смаком
1. Змішуємо в мисці лимонний сік, соус, перець, сіль, оливкова олія. Все ретельно перемішуємо.
2. Тепер соус можна або трохи розбавити водою і довести до кипіння, або залишити як є і залити їм курячі крильця. Курячі крильця попередньо треба промити в холодній воді.
3. Ми залишаємо залиті маринадом крильця в холодильнику, нехай постоять протягом години. Цього досить, щоб курка нормально замаринувалася, так як м'яса на кістках не так вже й багато.
4. Викладаємо крильця на деко, скроплюємо оливковою олією і натираємо приправою для курки. Для того, щоб крильця були більш хрусткими, можна ще покрити їх панірувальними сухарями.
5. Ми залишаємо крильця в духовці на 25 хвилин при температурі 220 градусів, потім витягуємо і відразу ж подаємо закуску до столу.
Крильця в гострому соусі готові!
Смачного!
Подібні рецепти
Крильця в томатному соусі
Любителям морепродуктів і гострого пропоную простий рецепт приготування креветок в гострому соусі, який мені дуже подобається. страва — легке, ситне, пряне. Відмінна швидка закуска! опис приготування: Отже, для приготування креветок в гострому соусі в домашніх умовах слідуємо рецептом: 1. Чист...
Креветки в солодко-гострому соусі
Креветки в солодко-гострому соусі — це ще один чудовий спосіб приготування і подачі креветок. Я люблю готувати креветки цим способом для великих компаній — і в рецепті ви зрозумієте, чому. опис приготування: креветки — штука дуже класна. Люблять її практично всі, готується вона в два рахунки, ...
Курка в гострому соусі
Рецепт приготування курки в гострому томатному соусі. Блюдо дуже спекотне, для любителів гострих відчуттів! опис приготування: 1. Посипати курячі стегенця перцем. 2. Поставити сковороду на сильний вогонь. Додати рослинне масло. Обсмажити стегна з обох сторін (12 хвилин на кожну сторону). 3. По...
Крильця в кисло-солодкому соусі
Якщо ви любите готувати різноманітні маринади для м'ясних страв, тоді пропоную вам на замітку дивно смачний і простий рецепт крилець в кисло-солодкому соусі. опис приготування: Рецепт приготування крилець в кисло-солодкому соусі хороший тим, що його можна використовувати також для гриля. Криль...
Крильця в медово-гірчичному соусі
Цей маринад відмінно поєднується з будь-якими частинами курки, але з крильцями виходить особливо смачно. Спробуйте приготувати таку страву хоч разок, і воно відразу стане хітом у вашій родині. опис приготування: Чи збираєтеся приготувати смачну вечерю для своїх рідних, тоді у мене є для вас ду...