Рецепт Котлети Квітка папороті
Цей вид котлет — один з найпопулярніших в Білорусі. Його можна спробувати як в ресторанах, так і в звичайній кулінарії. Пропоную Вам зовсім не складний рецепт приготування Папараці-Кветко будинку
опис приготування:
Спочатку готуємо начинку для наших котлеток.
Натираємо сир на середню терку і додаємо до нього дрібно нарізане масло. Перемішуємо до отримання однорідної маси і прибираємо в холодильник.
Тепер готуємо фарш.
Куряче філе і цибулину двічі пропускаємо через м'ясорубку, додаємо яйце, сіль і ретельно перемішуємо.
Тепер формуємо котлету. Кладемо на поверхню корж з курячого фаршу. З сирно-олійно суміші ліпимо ковбаску, укладаємо її зверху на м'ясну корж. Ліпимо ще одну корж поменше з фаршу і накриваємо їй сир. Збиваємо вручну одне яйце і занурюємо в нього котлетку.
Потім обвалюють котлету в крихтах батона. Надаємо їй красиву овальну форму і беремося за ліплення наступної котлети. Краще перед початком ліплення кожної котлети занурити руки в воду, тоді фарш буде менше липнути до пальців.
Добре розігріваємо сковороду з рослинним маслом.
Обсмажуємо котлети з двох сторін і складаємо на деко або у велику термостійку форму. Слідкуйте за тим, щоб котлети не накладалися одна на іншу.
Як тільки все котлети будуть підсмажені, ставимо їх в духовку і випікаємо при температурі 170 градусів 30 хвилин.
Гарнір можна приготувати абсолютно будь-який. Істотний плюс цієї котлети - вона не вимагає ніякого додаткового соусу, т.к. при розрізанні з неї буде витікати ніжна вершково-сирна маса.
Смачного!
- куринное филе— 700 грам
- цибулина (маленька) — 1 штука
- яйце— 1 штука
- сіль— — За смаком
- твердий сир— 150 грам
- вершкове масло— 50 грам
- масло рослинне— — За смаком
- ломтика батона— 3 частини
Натираємо сир на середню терку і додаємо до нього дрібно нарізане масло. Перемішуємо до отримання однорідної маси і прибираємо в холодильник.
Тепер готуємо фарш.
Куряче філе і цибулину двічі пропускаємо через м'ясорубку, додаємо яйце, сіль і ретельно перемішуємо.
Тепер формуємо котлету. Кладемо на поверхню корж з курячого фаршу. З сирно-олійно суміші ліпимо ковбаску, укладаємо її зверху на м'ясну корж. Ліпимо ще одну корж поменше з фаршу і накриваємо їй сир. Збиваємо вручну одне яйце і занурюємо в нього котлетку.
Потім обвалюють котлету в крихтах батона. Надаємо їй красиву овальну форму і беремося за ліплення наступної котлети. Краще перед початком ліплення кожної котлети занурити руки в воду, тоді фарш буде менше липнути до пальців.
Добре розігріваємо сковороду з рослинним маслом.
Обсмажуємо котлети з двох сторін і складаємо на деко або у велику термостійку форму. Слідкуйте за тим, щоб котлети не накладалися одна на іншу.
Як тільки все котлети будуть підсмажені, ставимо їх в духовку і випікаємо при температурі 170 градусів 30 хвилин.
Гарнір можна приготувати абсолютно будь-який. Істотний плюс цієї котлети - вона не вимагає ніякого додаткового соусу, т.к. при розрізанні з неї буде витікати ніжна вершково-сирна маса.
Смачного!
Подібні рецепти
Гороховий суп з качкою
Котлети виходять соковитими, з вершково-сирною начинкою і хрусткою скоринкою. Такі ж чарівні, як тільки назва! опис приготування: Котлети відносяться до білоруської кухні і в оригіналі називаються «Папараці Кветко», а перекладається як квітка папороті. Масло для них краще попередньо заморозити...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...