Рецепт Котлети Квітка папороті

Рецепт Котлети Квітка папороті
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Цей вид котлет — один з найпопулярніших в Білорусі. Його можна спробувати як в ресторанах, так і в звичайній кулінарії. Пропоную Вам зовсім не складний рецепт приготування Папараці-Кветко будинку

опис приготування:

Спочатку готуємо начинку для наших котлеток.

Натираємо сир на середню терку і додаємо до нього дрібно нарізане масло. Перемішуємо до отримання однорідної маси і прибираємо в холодильник.

Тепер готуємо фарш.

Куряче філе і цибулину двічі пропускаємо через м'ясорубку, додаємо яйце, сіль і ретельно перемішуємо.

Тепер формуємо котлету. Кладемо на поверхню корж з курячого фаршу. З сирно-олійно суміші ліпимо ковбаску, укладаємо її зверху на м'ясну корж. Ліпимо ще одну корж поменше з фаршу і накриваємо їй сир. Збиваємо вручну одне яйце і занурюємо в нього котлетку.

Потім обвалюють котлету в крихтах батона. Надаємо їй красиву овальну форму і беремося за ліплення наступної котлети. Краще перед початком ліплення кожної котлети занурити руки в воду, тоді фарш буде менше липнути до пальців.

Добре розігріваємо сковороду з рослинним маслом.

Обсмажуємо котлети з двох сторін і складаємо на деко або у велику термостійку форму. Слідкуйте за тим, щоб котлети не накладалися одна на іншу.

Як тільки все котлети будуть підсмажені, ставимо їх в духовку і випікаємо при температурі 170 градусів 30 хвилин.

Гарнір можна приготувати абсолютно будь-який. Істотний плюс цієї котлети - вона не вимагає ніякого додаткового соусу, т.к. при розрізанні з неї буде витікати ніжна вершково-сирна маса.

Смачного!


  • куринное филе— 700 грам
  • цибулина (маленька)  — 1 штука
  • яйце— 1 штука
  • сіль— — За смаком
  • твердий сир— 150 грам
  • вершкове масло— 50 грам
  • масло рослинне— — За смаком
  • ломтика батона— 3 частини
Спочатку готуємо начинку для наших котлеток.

Натираємо сир на середню терку і додаємо до нього дрібно нарізане масло. Перемішуємо до отримання однорідної маси і прибираємо в холодильник.

Тепер готуємо фарш.

Куряче філе і цибулину двічі пропускаємо через м'ясорубку, додаємо яйце, сіль і ретельно перемішуємо.

Тепер формуємо котлету. Кладемо на поверхню корж з курячого фаршу. З сирно-олійно суміші ліпимо ковбаску, укладаємо її зверху на м'ясну корж. Ліпимо ще одну корж поменше з фаршу і накриваємо їй сир. Збиваємо вручну одне яйце і занурюємо в нього котлетку.

Потім обвалюють котлету в крихтах батона. Надаємо їй красиву овальну форму і беремося за ліплення наступної котлети. Краще перед початком ліплення кожної котлети занурити руки в воду, тоді фарш буде менше липнути до пальців.

Добре розігріваємо сковороду з рослинним маслом.

Обсмажуємо котлети з двох сторін і складаємо на деко або у велику термостійку форму. Слідкуйте за тим, щоб котлети не накладалися одна на іншу.

Як тільки все котлети будуть підсмажені, ставимо їх в духовку і випікаємо при температурі 170 градусів 30 хвилин.

Гарнір можна приготувати абсолютно будь-який. Істотний плюс цієї котлети - вона не вимагає ніякого додаткового соусу, т.к. при розрізанні з неї буде витікати ніжна вершково-сирна маса.

Смачного!


Подібні рецепти

Котлети «Квітка папороті»

Гороховий суп з качкою

Котлети виходять соковитими, з вершково-сирною начинкою і хрусткою скоринкою. Такі ж чарівні, як тільки назва! опис приготування: Котлети відносяться до білоруської кухні і в оригіналі називаються «Папараці Кветко», а перекладається як квітка папороті. Масло для них краще попередньо заморозити...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...