Рецепт Карпаччо «Kapreze»
Влаштуйте маленький кулінарний театр для гостей вашого столу. Класичний Капрезе в новому, цікавому поданні. Важливо використовувати дуже гострий ніж для нарізання інгредієнтів на найтонші скибочки
опис приготування:
Помідори наріжте дуже тонко і викладіть на плоске блюдо.
Наріжте свіжу моцарелу товстими кружечками (приблизно 1 см. товщина) і викладіть в середину блюда.
Наріжте цибулину тонкими кільцями і викладіть поверх помідорів і моцарели.
Приправте сіллю і свіжомеленим чорним перцем за бажанням. Збризніть оливковим маслом і бальзамічним оцтом.
Обірвіть жорсткі стебла у листочків базиліка і прикрасьте листочками карпаччо. По краях блюда викладіть зернятка кукурудзи. Відразу подавайте «капрезе карпаччо» на стіл.
- Класична моцарелла Unagrande— 125 грам
- великий помідор— 2 штуки
- зелений базилік— 2 штуки
- Кукурудза— 15 грам
- Червона цибуля— 1/2 штуки
- Оливкова олія— 10 мілілітрів
- Бальзамічний оцет— 10 мілілітрів
- сіль— 2 грами
- мелений перець— 1 грам
Наріжте свіжу моцарелу товстими кружечками (приблизно 1 см. товщина) і викладіть в середину блюда.
Наріжте цибулину тонкими кільцями і викладіть поверх помідорів і моцарели.
Приправте сіллю і свіжомеленим чорним перцем за бажанням. Збризніть оливковим маслом і бальзамічним оцтом.
Обірвіть жорсткі стебла у листочків базиліка і прикрасьте листочками карпаччо. По краях блюда викладіть зернятка кукурудзи. Відразу подавайте «капрезе карпаччо» на стіл.
Подібні рецепти
Курячі роли «Kapreze»
А ось і ще один досить простий і цікавий рецепт для всіх любителів італійського карпаччо. У ньому я розповім вам, як швидко і легко приготувати чудову святкову закуску з шампіньйонів. опис приготування: Я думаю, що багато хто з вас вже не раз пробували це відмінне блюдо, яке італійці називають...
Карпаччо з телятини
В Італії така холодна закуска дуже поширена, і ви можете побачити карпаччо з телятини в меню багатьох італійських ресторанів, та й в домашніх умовах цю закуску легко можна приготувати. опис приготування: Коли я складаю меню на святковий стіл, то зазвичай фантазії у мене вистачає тільки на сал...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...
Карпаччо з лосося
Карпаччо з лосося — дуже смачна холодна закуска з розряду делікатесів. Вся принадність цієї страви полягає в поєднанні руколи і тонко нарізаного філе лосося. До речі, готується дуже швидко. опис приготування: Карпаччо як блюдо було винайдено в середині ХХ століття, тоді стали подавати сиру і д...
Карпаччо з помідорів
Найпростіший спосіб долучитися до традиційної італійської кухні — це приготувати карпаччо. Найчастіше для цього використовують м'ясо або рибу, але я пропоную вам зробити його зі звичайних помідорів. опис приготування: Якщо згадати традиційний рецепт, то карпаччо, то його прийнято готувати з си...