Рецепт Карпаччо «Kapreze»

Рецепт Карпаччо «Kapreze»
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 10 хв.
Влаштуйте маленький кулінарний театр для гостей вашого столу. Класичний Капрезе в новому, цікавому поданні. Важливо використовувати дуже гострий ніж для нарізання інгредієнтів на найтонші скибочки

опис приготування:

Помідори наріжте дуже тонко і викладіть на плоске блюдо.

Наріжте свіжу моцарелу товстими кружечками (приблизно 1 см. товщина) і викладіть в середину блюда.

Наріжте цибулину тонкими кільцями і викладіть поверх помідорів і моцарели.

Приправте сіллю і свіжомеленим чорним перцем за бажанням. Збризніть оливковим маслом і бальзамічним оцтом.

Обірвіть жорсткі стебла у листочків базиліка і прикрасьте листочками карпаччо. По краях блюда викладіть зернятка кукурудзи. Відразу подавайте «капрезе карпаччо» на стіл.

  • Класична моцарелла Unagrande— 125 грам
  • великий помідор— 2 штуки
  • зелений базилік— 2 штуки
  • Кукурудза— 15 грам
  • Червона цибуля— 1/2 штуки
  • Оливкова олія— 10 мілілітрів
  • Бальзамічний оцет— 10 мілілітрів
  • сіль— 2 грами
  • мелений перець— 1 грам
Помідори наріжте дуже тонко і викладіть на плоске блюдо.

Наріжте свіжу моцарелу товстими кружечками (приблизно 1 см. товщина) і викладіть в середину блюда.

Наріжте цибулину тонкими кільцями і викладіть поверх помідорів і моцарели.

Приправте сіллю і свіжомеленим чорним перцем за бажанням. Збризніть оливковим маслом і бальзамічним оцтом.

Обірвіть жорсткі стебла у листочків базиліка і прикрасьте листочками карпаччо. По краях блюда викладіть зернятка кукурудзи. Відразу подавайте «капрезе карпаччо» на стіл.

Подібні рецепти

Карпаччо з печериць

Курячі роли «Kapreze»

А ось і ще один досить простий і цікавий рецепт для всіх любителів італійського карпаччо. У ньому я розповім вам, як швидко і легко приготувати чудову святкову закуску з шампіньйонів. опис приготування: Я думаю, що багато хто з вас вже не раз пробували це відмінне блюдо, яке італійці називають...

Карпаччо з телятини

Карпаччо з телятини

В Італії така холодна закуска дуже поширена, і ви можете побачити карпаччо з телятини в меню багатьох італійських ресторанів, та й в домашніх умовах цю закуску легко можна приготувати. опис приготування: Коли я складаю меню на святковий стіл, то зазвичай фантазії у мене вистачає тільки на сал...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...

Карпаччо з лосося

Карпаччо з лосося

Карпаччо з лосося — дуже смачна холодна закуска з розряду делікатесів. Вся принадність цієї страви полягає в поєднанні руколи і тонко нарізаного філе лосося. До речі, готується дуже швидко. опис приготування: Карпаччо як блюдо було винайдено в середині ХХ століття, тоді стали подавати сиру і д...

Карпаччо з помідорів

Карпаччо з помідорів

Найпростіший спосіб долучитися до традиційної італійської кухні — це приготувати карпаччо. Найчастіше для цього використовують м'ясо або рибу, але я пропоную вам зробити його зі звичайних помідорів. опис приготування: Якщо згадати традиційний рецепт, то карпаччо, то його прийнято готувати з си...