Рецепт Карпаччо з помідорів

Рецепт Карпаччо з помідорів
Кількість порцій: 1 Час приготування: 20 хв.
Найпростіший спосіб долучитися до традиційної італійської кухні — це приготувати карпаччо. Найчастіше для цього використовують м'ясо або рибу, але я пропоную вам зробити його зі звичайних помідорів.

опис приготування:

Якщо згадати традиційний рецепт, то карпаччо, то його прийнято готувати з сирого м'яса з додаванням соусу, але, як це часто трапляється, згодом це блюдо і його склад досить сильно змінилися. Тепер цю італійську закуску готують не тільки з м'яса (як сирого, так і сушеного або в'яленого), але так само з риби грибів, овочів і фруктів. І сьогодні я хочу поділитися з вами одним таким рецептом і розповісти, як приготувати карпаччо з помідорів — більш економічний і доступний, але не менш смачний варіант. Така ароматна закуска, яка, до речі, є вегетаріанської, прикрасить святковий стіл або зробить звичайна вечеря більш яскравим і соковитим. З цим рецептом приготування карпаччо з помідорів ви легко і просто привнесете в ваше життя маленький шматочок Італії.

  • помідори— 3-4 штук
  • часник— 3 зубчики
  • зелень свіжа— 100 грам(цибуля, петрушка, кріп)
  • Масло оливкове— 3 Ст. ложки
  • Оцет білий винний— 2 Ст. ложки
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • сіль— За смаком
Карпаччо з помідорів - фото крок 1 Для початку помідори, звичайно ж, слід добре промити.

Карпаччо з помідорів - фото крок 2 Далі їх необхідно очистити від шкірки, а щоб це було простіше зробити, помідори необхідно бланшувати. Отже, робимо на помідорах хрестоподібні надрізу, опускаємо їх в окріп на 2-3 хвилини, потім перекладаємо на пару хвилин в холодну воду.

Карпаччо з помідорів - фото крок 3 Тепер шкірка легко повинна відставати від м'якоті.

Карпаччо з помідорів - фото крок 4 Вирізаємо місце кріплення плодоніжки, потім нарізаємо помідори кружечками як можна тонше. Викладаємо їх на блюдо і поливаємо столовою ложкою оливкової олії.

Карпаччо з помідорів - фото крок 5 Далі ми промиваємо свіжу зелень і нарізаємо її дрібно.

Карпаччо з помідорів - фото крок 6 Часник чистимо і подрібнюємо.

Карпаччо з помідорів - фото крок 7 Викладаємо часник в мисочку, додаємо до нього по 2 ложки оливкової олії і оцет, солимо і перчимо до смаку.

Карпаччо з помідорів - фото крок 8 Додаємо зелень і перемішуємо все, залишаємо просочитися на 3-4 хвилини.

Карпаччо з помідорів - фото крок 9 Тепер ми викладаємо приготовлену суміш на кружечки помідорів і даємо їм пару хвилин просочитися.

Карпаччо з помідорів - фото крок 10 Наше карпаччо з помідорів готове, смачного!

Подібні рецепти

Карпаччо з печериць

Карпаччо з салатом Шиитаке

А ось і ще один досить простий і цікавий рецепт для всіх любителів італійського карпаччо. У ньому я розповім вам, як швидко і легко приготувати чудову святкову закуску з шампіньйонів. опис приготування: Я думаю, що багато хто з вас вже не раз пробували це відмінне блюдо, яке італійці називають...

Карпаччо з телятини

Карпаччо з телятини

В Італії така холодна закуска дуже поширена, і ви можете побачити карпаччо з телятини в меню багатьох італійських ресторанів, та й в домашніх умовах цю закуску легко можна приготувати. опис приготування: Коли я складаю меню на святковий стіл, то зазвичай фантазії у мене вистачає тільки на сал...

Карпаччо класичний

Карпаччо класичний

Карпаччо — це італійська холодна закуска, яка полонила весь світ своєю простотою і вишуканим смаком. Хочу поділитися з вами, як приготувати карпаччо класичний, справжній, з самої Італії. опис приготування: Рецепт класичного карпаччо я дізналася від італійки, яка жила з нами по сусідству. Вона ...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...

Карпаччо з лосося

Карпаччо з лосося

Карпаччо з лосося — дуже смачна холодна закуска з розряду делікатесів. Вся принадність цієї страви полягає в поєднанні руколи і тонко нарізаного філе лосося. До речі, готується дуже швидко. опис приготування: Карпаччо як блюдо було винайдено в середині ХХ століття, тоді стали подавати сиру і д...