Рецепт Куряче філе в медово-гірчичному соусі
Куряче філе в медово-гірчичному соусі — класичне блюдо з курки, рецепт якого є канонічним у французькій кухні. відмінне блюдо: готується в два рахунки, а виходить дуже святковим.
опис приготування:
Куряче філе в медово-гірчичному соусі — це осінній рецепт. І за кольорами це блюдо нагадує осінь (жовто-коричневі мед, гірчичний, яблука), і по сезонним інгредієнтів — все-таки тут у великій кількості використовуються яблука (до речі, якщо любите яблука, можете додати їх більше, ніж зазначено в інгредієнтах, і тоді ви приготуєте відразу і основне блюдо, і гарнір), яких восени — хоч греблю гати. Втім, готувати куряче філе в медово-гірчичному соусі можна і в будь-який інший час року, благо в супермаркетах все необхідне продається цілий рік. Рецепт курки в медово-гірчичному соусі придумав не я — це класичний рецепт, має французьке коріння, і в цьому покроковому рецепті ви бачите правильне, канонічне його виконання. Однак при бажанні можете сміливо експериментувати і замінювати ті чи інші інгредієнти — вийде теж смачно, проте класичним це блюдо вже не буде.
сподіваюся, рецепт курячого філе в медово-гірчичному соусі вам сподобається і стане в нагоді. Спробуйте приготувати, це дуже смачне і просте в приготуванні блюдо!
- Курячі грудки— 2 штуки
- крохмаль— 1 Ст. ложка
- мед— 2 Ст. ложки
- гірчиця zernistaya— 2 Ст. ложки(dizhonskaя)
- яблучний сидр— 150 мілілітрів
- яблука— 2 штуки
- борошно— 2 Ст. ложки
- сіль, перець— — За смаком
Каждый кусочек куриного филе обваливаем в муке.
Кладем куриное филе в разогретую сковороду с небольшим количеством масла. Обжариваем с двух сторон до небольшой румяной корочки.
Берем жаровню побольше. Разогреваем в ней небольшое количество масла, выкладываем в нее на небольшие дольки нарезанные яблоки.
смажимо яблука 2 хвилини, после чего добавляем к ним слегка поджаренное куриное филе. Обжариваем яблоки вместе с курицей до красивой коричневатой корочки куриного филе. Не забывайте переворачивать яблоки и курицу, щоб не пригорає.
Пока курица обжаривается до корочки вместе с яблоками, приготуємо соус: змішаємо мед, горчицу и крахмал.
Когда куриное филе покроется уверенной коричневатой корочкой, вливаем в жаровню яблочный сидр и добавляем медово-горчичный соус. перемішуємо, сбавляем огонь и тушим на медленном огне 5-10 хвилин. За цей час соус загусне, а курица дойдет до готовности.
Куриное филе в медово-горчичном соусе готово! Подаем в горячем виде с каким-нибудь гарниром — як на мене, лучше всего подходит отварной рис. Смачного!
Подібні рецепти
Запечена камбала
Може бути, звучить дивно, але куряче м'ясо чудово поєднується з фруктами. Я готую куряче філе в апельсиновому соусі дуже давно, це мій коронний рецепт. Раджу і вам. опис приготування: Апельсин просочується курячим соком, і теж трохи змінює свій смак. Курка виходить солодкої, м'якою і ніжною. П...
Куряче філе в ніжному вершковому соусі
Вкрай простий рецепт приготування курячого філе чудовий. Виходить шалено смачна страва, яке прикрасить собою святковий стіл, дозволить побалувати своїх близьких смачною вечерею. кількість порцій: 4 Курячі грудки— 2 штуки Сир з блакитною цвіллю— 80 грам вершки— 150 мілілітрів мак— 1 Ст. ложка Ро...
Куряче філе в пікантному овочевому соусі
Куряче філе в пікантному овочевому соусі — дуже просте блюдо, яке рятує в випадках, коли потрібно приготувати щось смачне і оригінальне дуже швидко. Нічого складного — але який результат! опис приготування: взагалі, курка — це ідеальна штука в тих випадках, коли потрібно приготувати обід або в...
Куряче філе в томатному соусі
Рецепт приготування курячого філе в томатному соусі. У процесі приготування куряче філе стає ніжним ароматним і дуже смачним. опис приготування: Куряче філе обсмажуємо на сковороді в рослинному маслі. Для приготування томатного соусу використовують часник, базилік, помідори, борошно і біле вин...
Крильця в медово-соєвому соусі
Для галасливій компанії друзів або сімейної вечері, на якому збирається вся сім'я, ці крильця підійдуть ідеально. Їх відмінний гостро-солодкий смак і яскравий колір дозволять зробити зустріч незабутньою. опис приготування: Зазвичай в нашій родині курячі крильця готують не дуже часто, адже м'яс...