Рецепт Krevetki по-китайськи

Рецепт Krevetki по-китайськи
Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв.
китайські страви, як правило, готуються дуже просто і швидко. Krevetki по-китайськи — наочне тому підтвердження. Буквально на ходу можна приготувати неймовірно смачне гаряче блюдо. ось рецепт!

опис приготування:

Вопреки сложившемуся стереотипу, східна кулінарія — дуже проста. Готувати китайські страви куди простіше, ніж наші. Потрібно тільки інгредієнти необхідні мати. Ось і креветки по-китайськи за цим рецептом готуються буквально в лічені хвилини. Досить мати кілька важливих інгредієнтів типу рисового вина — і це блюдо, як і багато інших китайські, ви зможете приготувати дуже швидко. Отже, рецепт креветок по-китайськи — до вашої уваги.

  • креветки великі— 16 штук
  • Зелена цибуля— 3 штуки
  • Перець чилі— 1 штука
  • імбир (маленький шматочок)  — 1 штука
  • сіль, перець— — За смаком
  • Соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • рисове вино— 1 Ст. ложка
  • мед— 1 Ст. ложка
  • Кукурудзяний крохмаль— 1 Чайна ложка(розчинений в 2 ст.л. води)
  • Braai— — За смаком
Krevetki по-китайськи - фото крок 1 Для початку дрібно нарізаємо зелену цибулю.

Krevetki по-китайськи - фото крок 2 Дрібно рубаємо невелика кількість імбиру.

Krevetki по-китайськи - фото крок 3 Дрібно нарізаємо гострий перець.

Krevetki по-китайськи - фото крок 4 У мисочці змішуємо сіль, перець і розчинений крохмаль.

Krevetki по-китайськи - фото крок 5 В іншій мисочці змішуємо соєвий соус і мед.

Krevetki по-китайськи - фото крок 6 Креветки потрібно гарненько обваляти в суміші крохмалю, солі і перцю.

Krevetki по-китайськи - фото крок 7 Розігрійте вок, додайте в нього трохи олії. обсмажте 30 секунд імбир, потім додайте гострий перець і смажте ще 30 секунд, після чого в вок покладіть креветки. смажте, постійно перемішуючи. Через пару хвилин додайте рисове вино і суміш соєвого соусу з медом.

Krevetki по-китайськи - фото крок 8 Відразу слідом за цим додайте в вок зелена цибуля. смажте, перемішуючи, ще хвилину.

Krevetki по-китайськи - фото крок 9 Додайте кінзу і відразу ж зніміть з вогню. Креветки по-китайськи готові. Подавати їх краще всього з рисом.

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Krevetki з маскарпоне

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...