Рецепт Курка з паприкою та яєчної локшиною

Рецепт Курка з паприкою та яєчної локшиною
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування угорської страви із смаженої курки з цибулею, паприка, помідорами, яєчної локшиною і йогуртом.

опис приготування:

Приправити курку сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти масло на сильному вогні. Смажити курку до золотистого кольору і хрусткої скоринки, 6 хвилин. Перевернути курку і смажити до коричневого кольору з іншого боку, 6 хвилин. Викласти в тарілку.

Прибрати з сковороди все, крім 1 столової ложки жиру, і зменшити вогонь до середнього. Додати цибулю і смажити, помішуючи, поки цибуля не почне пом'якшуватися, 2 хвилини. Додати часник і смажити, помішуючи, 3 хвилини. Додати перець і борошно, приправити сіллю і перцем, смажити, помішуючи постійно, 1 хвилину. Додати бульйон і збити віночком до отримання однорідної маси. Додати помідори і довести до кипіння на сильному вогні. Повернути курку в сковороду, зменшити вогонь до середнього. Накрити кришкою і варити, поки курка не буде готова, 20 хвилин.

Тим часом у великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити локшину, згідно з вказівками на упаковці. Злити воду і розділити локшину між чотирма тарілками. Викласти зверху курку. Полити локшину з куркою сметаною або йогуртом.


  • курині ніжки— 4 штуки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • рослинної олії— 2 чайних ложки
  • великий жовтий лук— 1 штука
  • зубчики часнику— 3 штуки
  • солодкої паприки— 2 Ст. ложки
  • борошна— 3 Ст. ложки
  • помідорів— 420 грам(нарізаних кубиками )
  • широкой яичной лапши— 220 грам
  • сметаны или простого йогурта— 1/2 склянки
Приправити курку сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти масло на сильному вогні. Смажити курку до золотистого кольору і хрусткої скоринки, 6 хвилин. Перевернути курку і смажити до коричневого кольору з іншого боку, 6 хвилин. Викласти в тарілку.

Прибрати з сковороди все, крім 1 столової ложки жиру, і зменшити вогонь до середнього. Додати цибулю і смажити, помішуючи, поки цибуля не почне пом'якшуватися, 2 хвилини. Додати часник і смажити, помішуючи, 3 хвилини. Додати перець і борошно, приправити сіллю і перцем, смажити, помішуючи постійно, 1 хвилину. Додати бульйон і збити віночком до отримання однорідної маси. Додати помідори і довести до кипіння на сильному вогні. Повернути курку в сковороду, зменшити вогонь до середнього. Накрити кришкою і варити, поки курка не буде готова, 20 хвилин.

Тим часом у великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити локшину, згідно з вказівками на упаковці. Злити воду і розділити локшину між чотирма тарілками. Викласти зверху курку. Полити локшину з куркою сметаною або йогуртом.


Подібні рецепти

Курка в горщику з паприкою і вершками

Груші мариновані

Готуємо курку в горщику з вершками і паприкою. страви, які готуються в горщиках, виходять надзвичайно смачними. опис приготування: За даним рецептом курку готують з вершками і паприкою. соусом, який утворився в процесі приготування, можна полити гарнір. курячі стегенця— 1 кілограм Цибуля— 3 ...

Курка з паприкою

Курка з паприкою

Дуже смачна і гостра курка з паприкою стане улюбленою стравою вашої родини. Готується з ріпчастою цибулею і ріпою. опис приготування: Курка з паприкою для тих, хто любить гострі страви. Особливо добре готувати такі страви взимку, так як гострі спеції зміцнюють імунітет. Рецепт курки з паприкою...

Куряча ковбаса з рисом і паприкою

Куряча ковбаса з рисом і паприкою

Чи не жирна, дуже смачна ковбаска з курячого м'яса і рису, з додаванням паприки і мускатного горіха. Дивовижний аромат і смак не залишить байдужих, пробуйте! опис приготування: розповім, як приготувати курячу ковбасу з рисом і паприкою. Рис потрібно заздалегідь відварити і остудити, знадобитьс...

Курка з японською локшиною

Курка з японською локшиною

Рецепт приготування курячих котлет з японською локшиною, кінзою, петрушкою і імбиром. опис приготування: У кухонному комбайні дрібно подрібнити зелену цибулю, Kinzu, петрушку, часник та імбир з оцтом і 1 столовою ложкою олії. Викласти в миску. У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла...

Курка з локшиною і соєвими бобами

Курка з локшиною і соєвими бобами

Швидкий рецепт приготування японського блюда з курячих грудок, пекінської капусти, локшини і соєвих бобів. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити локшину, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і промити під холодною водою, відкласти в сторону. Поки л...