Рецепт Куряча ковбаса з рисом і паприкою
Чи не жирна, дуже смачна ковбаска з курячого м'яса і рису, з додаванням паприки і мускатного горіха. Дивовижний аромат і смак не залишить байдужих, пробуйте!
опис приготування:
розповім, як приготувати курячу ковбасу з рисом і паприкою. Рис потрібно заздалегідь відварити і остудити, знадобиться всього стаканчик готової крупи. Стегенця вибирайте великі, видаліть шкіру, жир, а саме м'ясо зніміть з кістки і поріжте дрібно. З'єднайте всі інгредієнти, наповніть натуральну кишку, згорніть колечком і запечіть в духовці. Час запікання не вказую, тут все залежить від вашої духовки, але довго тримати її в духовці не варто, курка швидко буде готова. Ковбаса не жирний, але і не суха, мені здається в самий раз для сім'ї, де обідають і діти. Подавайте ковбасу зі свіжими овочами як самостійну страву.
- Окорочок курячий— 2 штуки
- Варений рис— 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- часник— 1 зубчик
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— 0,25 чайних ложки
- Мускатний горіх— 0,25 чайних ложки
- паприка мелена— 1 Ст. ложка
- кишка— 1 штука
2. З стегенець зніміть шкіру, вона не знадобиться. М'ясо відокремте від кісток, поріжте дрібно ножем. Додайте до нього варений рис, рубаний часник і цибулю, спеції, сіль. добре перемішайте.
3. Кишку промийте всередині і зовні від солі під проточною водою, одягніть на спеціальну насадку і наповніть фаршем. Зауважте кінці на вузлики.
4. Змастіть вогнетривку форму і ковбасу рослинним маслом. Зробіть кілька проколів зубочисткою або голочкою (для виходу пара). запікайте при 200 градусах до рум'яної скоринки. Для аромату можна покласти в центр форми порізану головку часнику.
5. ковбаса готова!
6. Остудіть і угощайтесь!
Подібні рецепти
Фаршировані половинки перцю в духовці
хочете дізнатися, як приготувати курячу ковбасу в домашніх умовах? прочитавши рецепт, ви зрозумієте, що ковбаса, приготована вдома — це зовсім нескладна страва. опис приготування: У цьому рецепті ви не знайдете зайвого жиру, шкідливих добавок і барвників. Такий легкий і дієтичний варіант ковб...
Ковбаса домашня куряча «асорті»
Якщо якість і склад покупних м'ясних делікатесів викликають у вас недовіру, то саме час навчиться робити їх самостійно в домашніх умовах. Один з таких нескладних рецептів хочу запропонувати. опис приготування: Перед вами цікавий спосіб, як приготувати ковбасу домашню курячу "Асорті" без особли...
Курка з паприкою
Дуже смачна і гостра курка з паприкою стане улюбленою стравою вашої родини. Готується з ріпчастою цибулею і ріпою. опис приготування: Курка з паприкою для тих, хто любить гострі страви. Особливо добре готувати такі страви взимку, так як гострі спеції зміцнюють імунітет. Рецепт курки з паприкою...
Курка з паприкою та яєчної локшиною
Рецепт приготування угорської страви із смаженої курки з цибулею, паприка, помідорами, яєчної локшиною і йогуртом. опис приготування: Приправити курку сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти масло на сильному вогні. Смажити курку до золотистого кольору і хрусткої скоринки, 6 хвилин. Переве...
Курка в горщику з паприкою і вершками
Готуємо курку в горщику з вершками і паприкою. страви, які готуються в горщиках, виходять надзвичайно смачними. опис приготування: За даним рецептом курку готують з вершками і паприкою. соусом, який утворився в процесі приготування, можна полити гарнір. курячі стегенця— 1 кілограм Цибуля— 3 ...