Рецепт Куряча ковбаса з рисом і паприкою

Рецепт Куряча ковбаса з рисом і паприкою
Кількість порцій: 6 Час приготування: 40 хв.
Чи не жирна, дуже смачна ковбаска з курячого м'яса і рису, з додаванням паприки і мускатного горіха. Дивовижний аромат і смак не залишить байдужих, пробуйте!

опис приготування:

розповім, як приготувати курячу ковбасу з рисом і паприкою. Рис потрібно заздалегідь відварити і остудити, знадобиться всього стаканчик готової крупи. Стегенця вибирайте великі, видаліть шкіру, жир, а саме м'ясо зніміть з кістки і поріжте дрібно. З'єднайте всі інгредієнти, наповніть натуральну кишку, згорніть колечком і запечіть в духовці. Час запікання не вказую, тут все залежить від вашої духовки, але довго тримати її в духовці не варто, курка швидко буде готова. Ковбаса не жирний, але і не суха, мені здається в самий раз для сім'ї, де обідають і діти. Подавайте ковбасу зі свіжими овочами як самостійну страву.

  • Окорочок курячий— 2 штуки
  • Варений рис— 1 Склянка
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 1 зубчик
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— 0,25 чайних ложки
  • Мускатний горіх— 0,25 чайних ложки
  • паприка мелена— 1 Ст. ложка
  • кишка— 1 штука
Куряча ковбаса з рисом і паприкою - фото крок 1 1. Підготуйте продукти. приступимо!

Куряча ковбаса з рисом і паприкою - фото крок 2 2. З стегенець зніміть шкіру, вона не знадобиться. М'ясо відокремте від кісток, поріжте дрібно ножем. Додайте до нього варений рис, рубаний часник і цибулю, спеції, сіль. добре перемішайте.

Куряча ковбаса з рисом і паприкою - фото крок 3 3. Кишку промийте всередині і зовні від солі під проточною водою, одягніть на спеціальну насадку і наповніть фаршем. Зауважте кінці на вузлики.

Куряча ковбаса з рисом і паприкою - фото крок 4 4. Змастіть вогнетривку форму і ковбасу рослинним маслом. Зробіть кілька проколів зубочисткою або голочкою (для виходу пара). запікайте при 200 градусах до рум'яної скоринки. Для аромату можна покласти в центр форми порізану головку часнику.

Куряча ковбаса з рисом і паприкою - фото крок 5 5. ковбаса готова!

Куряча ковбаса з рисом і паприкою - фото крок 6 6. Остудіть і угощайтесь!

Подібні рецепти

Куряча ковбаса в домашніх умовах

Фаршировані половинки перцю в духовці

хочете дізнатися, як приготувати курячу ковбасу в домашніх умовах? прочитавши рецепт, ви зрозумієте, що ковбаса, приготована вдома — це зовсім нескладна страва. опис приготування: У цьому рецепті ви не знайдете зайвого жиру, шкідливих добавок і барвників. Такий легкий і дієтичний варіант ковб...

Ковбаса домашня куряча «асорті»

Ковбаса домашня куряча «асорті»

Якщо якість і склад покупних м'ясних делікатесів викликають у вас недовіру, то саме час навчиться робити їх самостійно в домашніх умовах. Один з таких нескладних рецептів хочу запропонувати. опис приготування: Перед вами цікавий спосіб, як приготувати ковбасу домашню курячу "Асорті" без особли...

Курка з паприкою

Курка з паприкою

Дуже смачна і гостра курка з паприкою стане улюбленою стравою вашої родини. Готується з ріпчастою цибулею і ріпою. опис приготування: Курка з паприкою для тих, хто любить гострі страви. Особливо добре готувати такі страви взимку, так як гострі спеції зміцнюють імунітет. Рецепт курки з паприкою...

Курка з паприкою та яєчної локшиною

Курка з паприкою та яєчної локшиною

Рецепт приготування угорської страви із смаженої курки з цибулею, паприка, помідорами, яєчної локшиною і йогуртом. опис приготування: Приправити курку сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти масло на сильному вогні. Смажити курку до золотистого кольору і хрусткої скоринки, 6 хвилин. Переве...

Курка в горщику з паприкою і вершками

Курка в горщику з паприкою і вершками

Готуємо курку в горщику з вершками і паприкою. страви, які готуються в горщиках, виходять надзвичайно смачними. опис приготування: За даним рецептом курку готують з вершками і паприкою. соусом, який утворився в процесі приготування, можна полити гарнір. курячі стегенця— 1 кілограм Цибуля— 3 ...