Рецепт Курка з паприкою
Дуже смачна і гостра курка з паприкою стане улюбленою стравою вашої родини. Готується з ріпчастою цибулею і ріпою.
опис приготування:
Курка з паприкою для тих, хто любить гострі страви. Особливо добре готувати такі страви взимку, так як гострі спеції зміцнюють імунітет. Рецепт курки з паприкою мені дала моя подружка, яка любить пікантні страви. Курка з паприкою добре поєднується з рисом, якщо ви вирішили подати її з гарніром. але взагалі, курка з паприкою досить повноцінне блюдо, спасибі лопуха. Гарнір і м'ясо під однією кришкою. Насолоджуйтесь. Приємного вам апетиту.
- Курячий бульйон— 500 мілілітрів(Можете розвести кубик курячого бульйону в окропі.)
- курка— 1 штука
- Ріпчаста цибуля— 2 штуки
- буряк— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- паприка— 10 штук(Perchiki Чилі.)
- сушений чилі— 1 щіпка
- насіння кмину— 1 Чайна ложка
- борошно— 1 Склянка
- Sushёnиy koriandr— 1 Чайна ложка
- Томатна паста— 1 Чайна ложка
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
Готову паприку необхідно розрізати і вийняти насіння. Поріжте паприку на шматочки і складіть в толкушку.
Подрібніть товкачем паприку в порошок.
Тепер помийте і обробити курку.
Змішайте борошно з чорним меленим перцем і ізвалять шматочки курки в борошні. Помістіть їх в глибоку сковороду з розігрітим рослинним маслом.
Обсмажте курку з усіх боків до золотистої скоринки. Але не мучте до готовності, досить скоринки.
Викладіть курку в форму для випікання, (у мене це все та ж глибока сковорода), залийте бульйоном.
Змішайте подрібнену паприку, koriandr і кмину. Висипати до курки.
Поріжте ріпу і ріпчасту цибулю. Викладіть у форму до курки і спецій. перемішайте все. Запікайте в духовці при температурі 180 градусів близько години.
Подібні рецепти
Тушкована яловичина з пивом і паприкою
Рецепт приготування угорської страви із смаженої курки з цибулею, паприка, помідорами, яєчної локшиною і йогуртом. опис приготування: Приправити курку сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти масло на сильному вогні. Смажити курку до золотистого кольору і хрусткої скоринки, 6 хвилин. Переве...
Курка в горщику з паприкою і вершками
Готуємо курку в горщику з вершками і паприкою. страви, які готуються в горщиках, виходять надзвичайно смачними. опис приготування: За даним рецептом курку готують з вершками і паприкою. соусом, який утворився в процесі приготування, можна полити гарнір. курячі стегенця— 1 кілограм Цибуля— 3 ...
Куряча ковбаса з рисом і паприкою
Чи не жирна, дуже смачна ковбаска з курячого м'яса і рису, з додаванням паприки і мускатного горіха. Дивовижний аромат і смак не залишить байдужих, пробуйте! опис приготування: розповім, як приготувати курячу ковбасу з рисом і паприкою. Рис потрібно заздалегідь відварити і остудити, знадобитьс...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...