Рецепт Креветки з томатною пастою і каперсами

Рецепт Креветки з томатною пастою і каперсами
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування креветок з томатною пастою з помідорів і каперсів.


опис приготування:

У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності, згідно з інструкцією на упаковці інструкції. Злити воду, повернути макарони в каструлю.

Тим часом приправити креветки сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти 2 чайні ложки масла на сильному вогні. Додати половину креветок, смажити до злегка коричневого кольору з обох сторін, від 3 до 5 хвилин. Викласти на блюдо. Повторити з маслом, що залишилося і креветками. зменшити вогонь, якщо креветки стають коричневими занадто швидко.

Зменшити вогонь до середнього, додати каперси, червоний перець пластівцями і помідори. готувати, помішуючи, поки помідори не стануть м'якими, а соус не загусне, від 10 до 15 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Додати соус і креветки до пасти, перемішати і подавати.


  • пасты пенне или других коротких трубчатых макарон— 450 грам
  • середніх креветок— 450 грам
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • оливкового масла— 4 чайних ложки
  • каперсів— 3 Ст. ложки
  • червоного перцю пластівцями— 1/4 чайних ложки
  • нарезанных помидоров с жареным чесноком— 1,8 кілограма
У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності, згідно з інструкцією на упаковці інструкції. Злити воду, повернути макарони в каструлю.

Тим часом приправити креветки сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти 2 чайні ложки масла на сильному вогні. Додати половину креветок, смажити до злегка коричневого кольору з обох сторін, від 3 до 5 хвилин. Викласти на блюдо. Повторити з маслом, що залишилося і креветками. зменшити вогонь, якщо креветки стають коричневими занадто швидко.

Зменшити вогонь до середнього, додати каперси, червоний перець пластівцями і помідори. готувати, помішуючи, поки помідори не стануть м'якими, а соус не загусне, від 10 до 15 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Додати соус і креветки до пасти, перемішати і подавати.


Подібні рецепти

Креветки з томатною приправою

Суп з яловичини з томатною пастою

Рецепт приготування шашликів з креветок з імбиром і томатною приправою з помідорів, чилі, кінзи і базиліка. опис приготування: замочити 20 дерев'яних шампурів в каструлі з водою на 30 хвилин. У мисці перемішати разом часник і імбир. Викласти половину суміші у велику миску і перемішати з 2 стол...

Курка з томатною сальсою

Курка з томатною сальсою

Рецепт приготування смаженої на грилі курки з сальсою з помідорів, чилі і кінзи. опис приготування: Нагріти гриль до середньої температури, злегка змастити маслом грати. У неглибокому посуді перемішати разом 2 столові ложки соку лайма і часник, приправити сіллю і перцем. Додати курку і переміш...

Картопляне пюре з лимоном і каперсами

Картопляне пюре з лимоном і каперсами

Додайте пікантний аромат до класичного картопляного пюре, приправивши його лимоном і каперсами. опис приготування: Викласти картоплю у велику каструлю і залити достатньою кількістю води, щоб вона покривала картоплю. Довести до кипіння на сильному вогні. Додати велику кількість солі, зменшіть ...

Курка з пастою Кампанелла і соусом

Курка з пастою Кампанелла і соусом

Рецепт приготування смажених курячих грудок з пастою Кампанелла, порошком чилі, паприка, часником, цибулею, болгарським перцем, кінзою і томатно-вершковим соусом. опис приготування: Цей ситний овочевий пиріг з м'ясом цілком підійде в якості самостійно страви. пасти Кампанелла— 450 грам порош...

Курка-гриль з пастою і томатним соусом

Курка-гриль з пастою і томатним соусом

Рецепт приготування курячих грудок, обсмажених на грилі, з пастою, зеленню і соусом з курячого бульйону, часнику, томатного соусу і вершків. опис приготування: Курячі грудки, обсмажені в олії, з пастою на гарнір і томатним соусом - відмінне блюдо для вечері. курячих грудок без шкіри— 450 гра...