Рецепт Курка з софріто

Рецепт Курка з софріто
Кількість порцій: 2 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування курячих стегенець з приправою Адоб і софріто.

опис приготування:

Софріто - це середземноморська приправа з дрібно нарізаних овочів, головними компонентами якої є цибуля і помідори. Софріто додають в овочеві рагу, запіканки і фарші.

  • курячих стегенець— 5 штук
  • приправи Адоб— 1 Ст. ложка
  • софріто— 4 Ст. ложки
  • оливкового масла— 3 чайних ложки
  • білого оцту— 1 Ст. ложка
  • курячого бульйону— 3 чайних ложки
Курка з софріто - фото крок 1 1. Попередньо розігріти духовку до 175 градусів. Зняти шкіру з курки і посипати приправою Адоб. збити 4 столові ложки софріто, 3 чайні ложки оливкової олії і 1 столову ложку білого оцту в мисці невеликого розміру.

Курка з софріто - фото крок 2 2. Розігріти сковороду на сильному вогні, злегка змастити курку сумішшю софріто і обсмажити стегенця до коричневого кольору в декілька заходів, близько 5 хвилин. Викласти курячі стегенця в скляну форму для випічки.

Курка з софріто - фото крок 3 3. Додати в сковороду, де смажилася курка, 3 чайні ложки курячого бульйону, при бажанні пиво або біле вино. Перемішати із залишками курячого жиру. Залити бульйоном курячі стегенця.

Курка з софріто - фото крок 4 4. Добре змастити курячі стегенця залишилася сумішшю софріто.

Курка з софріто - фото крок 5 5. Помістити форму з куркою в духовку і запікати протягом 30 хвилин. Готові курячі стегенця подавати з рисом, квасолею або смаженими бананами.

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Софріто

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...