Рецепт Червона консервована квасоля

Рецепт Червона консервована квасоля
Кількість порцій: 28 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Квасоля входить в топ 10 найкорисніших продуктів. чому? Тому що ці боби багаті мікроелементами і вітамінами. Використовують квасоля не тільки для салатів і борщів, але і як самодостатній гарнір.

опис приготування:

Люблю квасоля в будь-якому вигляді: як додатковий інгредієнт в салат, або борщ, або рагу; а ще як самодостатній гарнір або навіть окрему страву. важливо, що б доступ до улюблених продуктів був цілий рік. Саме тому я пропоную рецепт консервованої червоної квасолі на зиму. Ця заготовка прекрасна ще і тим, що квасоля готується з овочами, які сприяють легкому засвоєнню бобів і додають корисність.

  • червона квасоля— 6 склянок
  • помідор— 3 кілограма
  • морква— 2 кілограма
  • ріпчаста цибуля— 2 кілограма
  • кріп— 2 пучка
  • пекучий перець— 1 штука
  • рослинна олія— 500 мілілітрів
  • сіль— 2,5 Ст. ложки
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • 9% оцтова есенція— 1 Ст. ложка
1 Попередньо замочіть квасолю у воді на ніч. Потім відваріть її до напівготовності, приблизно протягом години.

2 Необхідно дрібно нарізати моркву соломкою, а цибуля - півкільцями, обсмажуйте на середньому вогні в глибокій сковороді.

3 далі, пропустіть через мясосубку пекучий перець і помідори, попередньо бланшувати овочі. Рубаємо і додаємо зелень. Отриману пасту додаємо в жаровню, і кип'ятимо приблизно 15 хвилин.

4 В соус додайте квасолю, спеції і решту складових, готуйте ще 30 хвилин.

5 У попередньо підготовлені і простеріллізованние банки розкладіть квасолю, закупорте банки, укутайте їх для повільного охолодження.

Подібні рецепти

Червона квасоля з сиром

Салат із селери з горіхами

Рецепт легкого й ситного гарніру з квасолі і сиру. опис приготування: покласти квасолю, бульйон, лавровий лист, цибуля, перець, кмин і 1/2 чайної ложки солі в середню каструлю. Довести до кипіння. варити 15 хвилин, періодично помішуючи. відлити 1/2 склянки відвару. Прибрати цибулю, перець чилі...

Червона ікра в домашніх умовах

Червона ікра в домашніх умовах

Як приготувати червону ікру в домашніх умовах відомо мені з давніх часів. Наш друг у невеликій річці ловив форель і сам робив ікру, яку ми із задоволенням їли. Ділюся його секретами! опис приготування: З мого рецепту ви дізнаєтеся, як приготувати червону ікру в домашніх умовах. головне тепер —...

Червона риба з картоплею в духовці

Червона риба з картоплею в духовці

Любіть прості, смачні і апетитні страви? Тоді хочу запропонувати вам відмінний спосіб, як приготувати червону рибу з картоплею в духовці. Це чудовий варіант обіду або вечері для всієї родини. опис приготування: В даному варіанті крім двох основних інгредієнтів використовується ще брокколі. В я...

Червона риба на грилі

Червона риба на грилі

Приготувати дивно соковиту, ароматну і дуже смачну рибку досить просто. Пропоную на замітку любителям різноманітності відмінний варіант, як зробити червону рибу на грилі. опис приготування: Якщо до стейкам на вогні все давно вже звикли, то червона риба на грилі в домашніх умовах на дерев'яних ...

Червона риба на пару

Червона риба на пару

Любіть червону рибу? За допомогою вашої мультиварки можна приготувати чудову рибу на пару. Блюдо готується дуже швидко і чудово поєднується з різними гарнірами. рекомендую! опис приготування: Приготуємо червону рибу на пару в домашніх умовах. Спершу ретельно промийте та висушіть рибу, потім за...