Рецепт Курка «бон бон»

Рецепт Курка «бон бон»
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Блюдо з курячих грудок, дуже популярне в Пекіні. Сучасна китайська кухня. Рецепт від майстра кулінарії Чан Кай-ши.

опис приготування:

Покласти курячі грудки у велику каструлю. Додати дрібно нарізану зелену цибулю, 3/4 імбиру, 1 чайну ложку перцю Сичуань і досить води, щоб покрити куряче м'ясо на 5 см. Включити сильний вогонь, довести до кипіння. Після закипання знизити температуру і варити близько 3 1/2 хвилин. Накрити каструлю кришкою і вимкнути плиту, дати постояти протягом 30 хвилин. Видалити курку з каструлі і остудити. Пальцями пощипати грудку на волокна.

Очистити огірки і вирізати насіння, потім нарізати соломкою.

Змішати в блендері до однорідної маси соєвий соус, оцет, кунжутну олію, чилі, залишки перцю Сичуань, залишився імбир, часник, цукор і кінзу.

Викласти огірки і куряче м'ясо на блюдо, потім полити соусом і прикрасити кінзою.


  • куряча грудка— 700 грам(без шкіри)
  • пучок зеленого лука— 2 штуки
  • імбир— 30 грам
  • перець Сичуань— 2 1/2 чайних ложки
  • огірки— 450 грам(очищинные)
  • соєвий соус— 3 Ст. ложки
  • черный уксус Chinkiang— 1 Ст. ложка
  • кунжутну олію— 1 Ст. ложка
  • перець чилі— 2 чайних ложки
  • часник— 1 зубчик
  • цукор— 2 чайних ложки
  • Braai— 2 Ст. ложки
Покласти курячі грудки у велику каструлю. Додати дрібно нарізану зелену цибулю, 3/4 імбиру, 1 чайну ложку перцю Сичуань і досить води, щоб покрити куряче м'ясо на 5 см. Включити сильний вогонь, довести до кипіння. Після закипання знизити температуру і варити близько 3 1/2 хвилин. Накрити каструлю кришкою і вимкнути плиту, дати постояти протягом 30 хвилин. Видалити курку з каструлі і остудити. Пальцями пощипати грудку на волокна.

Очистити огірки і вирізати насіння, потім нарізати соломкою.

Змішати в блендері до однорідної маси соєвий соус, оцет, кунжутну олію, чилі, залишки перцю Сичуань, залишився імбир, часник, цукор і кінзу.

Викласти огірки і куряче м'ясо на блюдо, потім полити соусом і прикрасити кінзою.


Подібні рецепти

Консервированная черешня

Салат «Білоцерківський» на зиму

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...