Рецепт Куряче фрикасе з шавлією

Рецепт Куряче фрикасе з шавлією
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування фрикасе з курки і овочів в білому вині.

опис приготування:

Відварити рис у киплячій підсоленій воді (рис в пакетиках — 10 хвилин). Гарненько промити курку, podsushity, нарізати середніми кубиками, приправити перцем і посолити, обваляти в крохмалі. Потім ретельно промити огірки, порізати кубиками. Курячі грудки обсмажити в маслі, через кілька хвилин додати огірки, залити бульйон і біле вино, варити протягом 5 хвилин.

Порізати листя шавлії на невеликі смужки. Додати в фрикасе шматочки бекону, шавлії і влити вершки, приправити спеціями за смаком. Подавати з відвареним рисом і світлим соусом в окремій мисці. Смачного!


  • Мал— 250 грам
  • куряча грудка— 500 грам
  • сіль— 1 За смаком
  • перець— 1 За смаком
  • кукурудзяний крохмаль— 1 Чайна ложка
  • огірки— 150 грам
  • вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • курячий бульйон— 250 мілілітрів
  • біле вино— 50 мілілітрів
  • ветчина сырая— 80 грам
  • листя шавлії— 2 штуки
  • збиті вершки— 100 мілілітрів
  • мелений мускатний горіх— 1 За смаком
Відварити рис у киплячій підсоленій воді (рис в пакетиках — 10 хвилин). Гарненько промити курку, podsushity, нарізати середніми кубиками, приправити перцем і посолити, обваляти в крохмалі. Потім ретельно промити огірки, порізати кубиками. Курячі грудки обсмажити в маслі, через кілька хвилин додати огірки, залити бульйон і біле вино, варити протягом 5 хвилин.

Порізати листя шавлії на невеликі смужки. Додати в фрикасе шматочки бекону, шавлії і влити вершки, приправити спеціями за смаком. Подавати з відвареним рисом і світлим соусом в окремій мисці. Смачного!


Подібні рецепти

Куряче філе по-тоскански

Куряче фрикасе з грибами по-женевських

Якщо хочете урізноманітнити звичні страви своєї кухні, приготуйте куряче філе по-тоскански. впевнена, що сподобається всім. Трохи пармезану і півгодини часу буде потрібно на цей кулінарний шедевр. опис приготування: Приготувати куряче філе по-тоскански можна за тридцять хвилин. Це особливо зру...

Куряче філе з арахісом

Куряче філе з арахісом

Куряче філе з арахісом — дуже просте в приготуванні блюдо домашньої кухні. Приготовлено за мотивами рецепта китайського блюда гонгбао, популярного в провінції Сичуань. смачно,! опис приготування: скажу відразу — серед інгредієнтів є кілька, бути може, не самих звичних нам інгредієнтів, які пра...

Куряче філе з пастою і болгарським перцем

Куряче філе з пастою і болгарським перцем

Рецепт приготування смаженої курячого філе з пастою, болгарським перцем, базиліком і вершковим соусом з курячого бульйону, вершків, масла і сиру Пармезан. опис приготування: Це свіже яскраве блюдо ідеально для літа. Солодкий свіжий смак болгарського перцю доповнює аромат курки і вершковий соус...

Куряче філе зі смаженими бананами

Куряче філе зі смаженими бананами

Екзотичний рецепт приготування ніжного курячого філе з смаженими бананами. опис приготування: Курячі стегенця моєму, сушимо і очищаємо від шкіри. Нарізаємо м'ясо на невеликі шматочки. Ріпчасту цибулю нарізаємо на дуже дрібні шматочки і обсмажуємо на сковороді з невеликою кількістю оливкової о...

Куряче філе в клярі

Куряче філе в клярі

Куряче філе в клярі — дуже простий спосіб приготування курячого м'яса. помітила, що особливо таке блюдо подобається дітям. хоча, в принципі, і дорослим воно теж дуже подобається опис приготування: Куряче філе — дуже проста в приготуванні, дуже легка і дуже смачна штука, однак її потрібно вміти...