Рецепт Куряче філе зі смаженими бананами

Рецепт Куряче філе зі смаженими бананами
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Екзотичний рецепт приготування ніжного курячого філе з смаженими бананами.

опис приготування:

Курячі стегенця моєму, сушимо і очищаємо від шкіри.

Нарізаємо м'ясо на невеликі шматочки.

Ріпчасту цибулю нарізаємо на дуже дрібні шматочки і обсмажуємо на сковороді з невеликою кількістю оливкової олії до появи злегка золотистого кольору і м'якості.

На іншій сковороді розігріваємо трохи оливкового масла і на сильному вогні обсмажуємо курку до золотистої скоринки. Не забувайте її постійно заважати, інакше швидко пригорить.

через хв. 5 солимо і перчимо курку, а також додаємо улюблені приправи за смаком. Потім вливаємо в курку 3-5 ст. L. гарячої води, ставимо на маленький вогонь і тушкуємо ще 5 хвилин.

Додаємо обсмажену цибулю і продовжуємо тушкувати ще 10-15 хвилин.

Поки курка готується, очищаємо банани. Нарізаємо їх поперек товстими колами. Обсмажуємо банани на сковороді так, щоб шматочки не нашаровувалися під час смаження один на інший. Смажимо до появи золотистої скоринки.

Перед подачею на стіл, викладаємо в тарілки банани, а зверху, курку. Як гарнір добре підійде звичайний прісний рис.

Смачного!


  • куриные бедрышки без кости— 500-600 грам
  • крупные зеленоватые бананы— 2 штуки
  • крупные репчатые луковицы— 2 штуки
  • оливкова олія— — За смаком
  • приправи— — За смаком
  • сіль, чорний мелений перець— — За смаком
Курячі стегенця моєму, сушимо і очищаємо від шкіри.

Нарізаємо м'ясо на невеликі шматочки.

Ріпчасту цибулю нарізаємо на дуже дрібні шматочки і обсмажуємо на сковороді з невеликою кількістю оливкової олії до появи злегка золотистого кольору і м'якості.

На іншій сковороді розігріваємо трохи оливкового масла і на сильному вогні обсмажуємо курку до золотистої скоринки. Не забувайте її постійно заважати, інакше швидко пригорить.

через хв. 5 солимо і перчимо курку, а також додаємо улюблені приправи за смаком. Потім вливаємо в курку 3-5 ст. L. гарячої води, ставимо на маленький вогонь і тушкуємо ще 5 хвилин.

Додаємо обсмажену цибулю і продовжуємо тушкувати ще 10-15 хвилин.

Поки курка готується, очищаємо банани. Нарізаємо їх поперек товстими колами. Обсмажуємо банани на сковороді так, щоб шматочки не нашаровувалися під час смаження один на інший. Смажимо до появи золотистої скоринки.

Перед подачею на стіл, викладаємо в тарілки банани, а зверху, курку. Як гарнір добре підійде звичайний прісний рис.

Смачного!


Подібні рецепти

Куряче філе по-тоскански

Салат з грибами смаженими шарами

Якщо хочете урізноманітнити звичні страви своєї кухні, приготуйте куряче філе по-тоскански. впевнена, що сподобається всім. Трохи пармезану і півгодини часу буде потрібно на цей кулінарний шедевр. опис приготування: Приготувати куряче філе по-тоскански можна за тридцять хвилин. Це особливо зру...

Куряче філе з арахісом

Куряче філе з арахісом

Куряче філе з арахісом — дуже просте в приготуванні блюдо домашньої кухні. Приготовлено за мотивами рецепта китайського блюда гонгбао, популярного в провінції Сичуань. смачно,! опис приготування: скажу відразу — серед інгредієнтів є кілька, бути може, не самих звичних нам інгредієнтів, які пра...

Куряче філе з пастою і болгарським перцем

Куряче філе з пастою і болгарським перцем

Рецепт приготування смаженої курячого філе з пастою, болгарським перцем, базиліком і вершковим соусом з курячого бульйону, вершків, масла і сиру Пармезан. опис приготування: Це свіже яскраве блюдо ідеально для літа. Солодкий свіжий смак болгарського перцю доповнює аромат курки і вершковий соус...

Куряче філе з кабачками

Куряче філе з кабачками

Куряче філе з кабачками — це ідеальне поєднання і неповторний смак. Я вважаю, що в моєму рецепті рулетів з кабачків і курки все до такої міри оптимально, що він сподобається всім. Спробуйте! опис приготування: Зазвичай я до курячого філе з кабачками не подав ні гарніру, наш салат. Блюдо дуже к...

Куряче філе в клярі

Куряче філе в клярі

Куряче філе в клярі — дуже простий спосіб приготування курячого м'яса. помітила, що особливо таке блюдо подобається дітям. хоча, в принципі, і дорослим воно теж дуже подобається опис приготування: Куряче філе — дуже проста в приготуванні, дуже легка і дуже смачна штука, однак її потрібно вміти...