Рецепт Каррі з козлятини по-ямайський

Рецепт Каррі з козлятини по-ямайський
Кількість порцій: 5 Час приготування: 8 г. 0 хв.
Ароматне і в міру гостре блюдо. Ямайська каррі йде корінням в Індію, але воно трохи м'якше за рахунок більш збалансованого набору спецій. З м'ясом кози поєднується ідеально.

опис приготування:

Каррі з козлятини по-ямайський можна подавати на стіл з рисом, зеленим горошком і капустою по-ямайський. Смачного!

  • мсо кози— 1 кілограм
  • Ямайська приправа карі— 2 Ст. ложки
  • Цибуля— 2 штуки
  • часник— 4 зубчики
  • чебрець— 3 штуки(3 гілочки свіжого або ч.ложка сушеного)
  • Перець чилі— 1 штука(вийняти нутрощі)
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки
  • сіль, перець— За смаком
Каррі з козлятини по-ямайський - фото крок 1 М'ясо порізати на шматки, змішайте з приправою карі і залиште на кілька годин маринуватися. Можна поставити на ніч у холодильник.

Каррі з козлятини по-ямайський - фото крок 2 Дрібно поріжте цибулю і часник.

Каррі з козлятини по-ямайський - фото крок 3 Візьміть каструлю з товстим дном, в якій будете гасити м'ясо. Нагрійте в ній оливкове масло і обсмажити цибулю до золотистого кольору, потім додайте часник і ще обсмажує близько 30 секунд.

Каррі з козлятини по-ямайський - фото крок 4 Додайте в каструлю м'ясо і трохи обсмажте. Потім додайте чебрець, гострий перчик, чорний мелений перець і сіль.

Каррі з козлятини по-ямайський - фото крок 5 Також додайте в каструлю воду, так щоб вона покривала м'ясо. Доведіть до кипіння і тушкуйте на середньому вогні 15 хвилин.

Каррі з козлятини по-ямайський - фото крок 6 Додайте томатну пасту і продовжите гасити приблизно ще 1 час. періодично помішуйте. Готову страву зніміть з плити.

Подібні рецепти

Каррі з бобів

Фрикадельки з козлятини в соусі

Каррі з бобів — гостре індійське блюдо. Його можна подавати до овочів, м'яса, птиці, рибі. Справжнє каррі готується з обов'язковими спеціями, їх можна купити. Каррі я готую з консервованими бобами опис приготування: Як приготувати каррі з бобів? 1. Цибулини почистіть і наріжте невеликими кубик...

Каррі з яловичого фаршу з горошком

Каррі з яловичого фаршу з горошком

Каррі з яловичого фаршу з горошком — просте домашнє блюдо, яке добре підійде для нехитрого сімейного обіду або вечері. Ситне і поживне друга страва з вельми доступних інгредієнтів. опис приготування: Каррі з яловичого фаршу з горошком — страва, винайдене мною в той горезвісний момент, коли пот...

Каррі з айвою

Каррі з айвою

Каррі по праву вважається індійським стравою, дуже смачне, його люблять і готують в усіх куточках світу. Каррі з айвою з баранячих реберець - красиве і ошатне блюдо, яке прикрасить святковий стіл. опис приготування: Каррі з айвою з баранячих реберець - відмінне пряне блюдо. Сьогодні я розповім...

Каррі з рисом, горошком і грибами

Каррі з рисом, горошком і грибами

Каррі - страва індійської кухні. Густа пряна підлива, в якій гасять овочі, бобові або м'ясо. Каррі з рисом, горошком і грибами - це скоріше вдалий експеримент, який потрапив в мою кулінарну книгу. опис приготування: Каррі - дуже універсальне блюдо, його можна приготувати з чого завгодно. Але в...

Курка «Том Каррі»

Курка «Том Каррі»

Популярна страва в колишньої Британської колонії — Тринідад і Тобаго. Отримаємо задоволення смачним блюдом карибської кухні. кількість порцій: 6 курині ніжки— 1,8 кілограма(без шкіри) сіль— 2 чайних ложки чорний перець— 2 щіпки(за смаком) гірчичний— 1 Чайна ложка цибулина— 1 штука помідор— 1 шт...