Рецепт Каррі з бобів
Каррі з бобів — гостре індійське блюдо. Його можна подавати до овочів, м'яса, птиці, рибі. Справжнє каррі готується з обов'язковими спеціями, їх можна купити. Каррі я готую з консервованими бобами
опис приготування:
Як приготувати каррі з бобів?
1. Цибулини почистіть і наріжте невеликими кубиками.
2. Часник очистіть і подрібніть.
3. Імбир очистіть від шкірки і дрібно наріжте.
4. Чилі промийте і подрібніть. Насіння можна вибрати, якщо дуже боїтеся гострого. Я завжди залишаю, особливо при приготуванні каррі!
5. Помідори обіллєте окропом, а краще кілька хвилин в окропі потримайте. Потім покладіть в холодну воду. Операції з гарячою-холодною водою допоможуть без зусиль позбутися від помідорною шкірки. Не забудьте вирізати і плодоніжки. Очищені від шкірки помідори поріжте на невеликі кубики.
6. У сковороді нагрійте масло, викладіть в нього насіння кумина або зіри. Коли насіння перестануть шипіти і "; стрибати ";, додайте в сковороду н6арезанний цибулю. Смажте цибулю до м'якості, помішуючи.
7. Додайте часник і імбир і смажте протягом двох хвилин, помішуючи на середньому вогні.
8. Потім додайте нарізані чилі і помідори, куркума і Гараму масала. Обсмажуйте до тих пір, поки з спецій вийде масло.
9. Додайте червоні боби, 1,5 склянки теплої кип'яченої води, сіль. Акуратно перемішайте і готуйте ще протягом 10 хвилин. Частина бобів в каррі можна розчавити, щоб отримати більш густу консистенцію страви.
Подавайте каррі самостійно або з м'ясом, птахом, рибою або овочами.
Смачного!
- Боби червоні консервовані (банки) — 2 штуки
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки
- Кмин або зіра (насіння) — 1 Чайна ложка
- цибулини— 2 штуки
- часник— 4-5 зубчиків
- імбир— 10 грам
- помідори— 2 штуки
- Чилі— 1 штука
- Ferry Масала— 1 Чайна ложка
- куркума (порошок) — 1 Чайна ложка
- сіль— — За смаком
- вода кип'ячена— 1,5 склянки
1. Цибулини почистіть і наріжте невеликими кубиками.
2. Часник очистіть і подрібніть.
3. Імбир очистіть від шкірки і дрібно наріжте.
4. Чилі промийте і подрібніть. Насіння можна вибрати, якщо дуже боїтеся гострого. Я завжди залишаю, особливо при приготуванні каррі!
5. Помідори обіллєте окропом, а краще кілька хвилин в окропі потримайте. Потім покладіть в холодну воду. Операції з гарячою-холодною водою допоможуть без зусиль позбутися від помідорною шкірки. Не забудьте вирізати і плодоніжки. Очищені від шкірки помідори поріжте на невеликі кубики.
6. У сковороді нагрійте масло, викладіть в нього насіння кумина або зіри. Коли насіння перестануть шипіти і "; стрибати ";, додайте в сковороду н6арезанний цибулю. Смажте цибулю до м'якості, помішуючи.
7. Додайте часник і імбир і смажте протягом двох хвилин, помішуючи на середньому вогні.
8. Потім додайте нарізані чилі і помідори, куркума і Гараму масала. Обсмажуйте до тих пір, поки з спецій вийде масло.
9. Додайте червоні боби, 1,5 склянки теплої кип'яченої води, сіль. Акуратно перемішайте і готуйте ще протягом 10 хвилин. Частина бобів в каррі можна розчавити, щоб отримати більш густу консистенцію страви.
Подавайте каррі самостійно або з м'ясом, птахом, рибою або овочами.
Смачного!
Подібні рецепти
Салат з капусти з яблуком
Рослинний білок також корисний для організму, як і тваринний, який міститься в м'ясі. Тому м'ясо можна сміливо замінити на бобові та приготувати з них відмінні вегетаріанські котлети. опис приготування: Основна складність в приготуванні бобових котлет полягає в отриманні соєвого білка. Боби пе...
Каррі з яловичого фаршу з горошком
Каррі з яловичого фаршу з горошком — просте домашнє блюдо, яке добре підійде для нехитрого сімейного обіду або вечері. Ситне і поживне друга страва з вельми доступних інгредієнтів. опис приготування: Каррі з яловичого фаршу з горошком — страва, винайдене мною в той горезвісний момент, коли пот...
Каррі з рисом, горошком і грибами
Каррі - страва індійської кухні. Густа пряна підлива, в якій гасять овочі, бобові або м'ясо. Каррі з рисом, горошком і грибами - це скоріше вдалий експеримент, який потрапив в мою кулінарну книгу. опис приготування: Каррі - дуже універсальне блюдо, його можна приготувати з чого завгодно. Але в...
Каррі з козлятини по-ямайський
Ароматне і в міру гостре блюдо. Ямайська каррі йде корінням в Індію, але воно трохи м'якше за рахунок більш збалансованого набору спецій. З м'ясом кози поєднується ідеально. опис приготування: Каррі з козлятини по-ямайський можна подавати на стіл з рисом, зеленим горошком і капустою по-ямайськ...
Курка «Том Каррі»
Популярна страва в колишньої Британської колонії — Тринідад і Тобаго. Отримаємо задоволення смачним блюдом карибської кухні. кількість порцій: 6 курині ніжки— 1,8 кілограма(без шкіри) сіль— 2 чайних ложки чорний перець— 2 щіпки(за смаком) гірчичний— 1 Чайна ложка цибулина— 1 штука помідор— 1 шт...