Рецепт Каррі з рисом, горошком і грибами
Каррі - страва індійської кухні. Густа пряна підлива, в якій гасять овочі, бобові або м'ясо. Каррі з рисом, горошком і грибами - це скоріше вдалий експеримент, який потрапив в мою кулінарну книгу.
опис приготування:
Каррі - дуже універсальне блюдо, його можна приготувати з чого завгодно. Але воно обов'язково повинно бути щедро присмачене різноманітними спеціями і, звичайно ж, яскравим золотистим каррі. Сьогодні я поділюся рецептом, як приготувати каррі з рисом, горошком і грибами. Блюдо досить адаптовано до наших продуктів, і єдине, що важко знайти, - це листя каррі. Замість них сміливо використовується суха подрібнена каррі в порошку. яскраве, пряне, з пекучим присмаком блюдо сподобається всім любителям гостренького. Також воно сподобається людям, які не вживають м'ясо. Гриби і горошок - рослинний відмінний рослинний білок. Насолоджуйтесь!
- гриби— 250 грам(печериці)
- Зелений горошок— 1 Склянка(свіжий або заморожений)
- імбир— 1 Чайна ложка(свіжий)
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- помідор— 1 штука
- Кокосова стружка— 1/2 склянки
- горіхи— 8 штук(кешью)
- часник— 3 зубчики
- Червоний перець— 1 щіпка(мелений)
- куркума— 1/2 чайних ложки
- Koriandr— 1 Чайна ложка
- насіння пажитника— 1/2 чайних ложки
- насіння гірчиці— 1/2 чайних ложки
- каррі листя— 3 штуки(або карі приправа 2 ç.l)
- вода— 2 склянки
- Мал— 400 грам(відварений)
Обсмажте гриби на рослинній олії до золотистого кольору.
Часник почистіть і дрібно наріжте. Додайте зерна пажитника і гірчиці. Обсмажте його на тій же сковороді, що і гриби.
цибуля чистий, дрібно наріжте і додайте до часнику.
Imbiry чистий, натріть на дрібній тертці і додайте в сковороду.
Коли цибуля обсмажиться, додайте спеції і подрібнені кешью. Обсмажуйте кілька хвилин.
помідор помийте, наріжте невеликими кубиками і відправте на сковороду.
Додайте кокосову стружку і листочок каррі. Обсмажте ще кілька хвилин.
Залийте все водою і залиште гаситися на 15-20 хвилин.
Додайте обсмажені гриби і горошок. Добре все перемішайте.
Відварений рис викладіть на тарілку і полийте каррі. Подавайте до столу.
Подібні рецепти
Курка з рисом і зеленим горошком
Каррі з яловичого фаршу з горошком — просте домашнє блюдо, яке добре підійде для нехитрого сімейного обіду або вечері. Ситне і поживне друга страва з вельми доступних інгредієнтів. опис приготування: Каррі з яловичого фаршу з горошком — страва, винайдене мною в той горезвісний момент, коли пот...
Каррі з бобів
Каррі з бобів — гостре індійське блюдо. Його можна подавати до овочів, м'яса, птиці, рибі. Справжнє каррі готується з обов'язковими спеціями, їх можна купити. Каррі я готую з консервованими бобами опис приготування: Як приготувати каррі з бобів? 1. Цибулини почистіть і наріжте невеликими кубик...
Курка «Том Каррі»
Популярна страва в колишньої Британської колонії — Тринідад і Тобаго. Отримаємо задоволення смачним блюдом карибської кухні. кількість порцій: 6 курині ніжки— 1,8 кілограма(без шкіри) сіль— 2 чайних ложки чорний перець— 2 щіпки(за смаком) гірчичний— 1 Чайна ложка цибулина— 1 штука помідор— 1 шт...
Каррі з козлятини по-ямайський
Ароматне і в міру гостре блюдо. Ямайська каррі йде корінням в Індію, але воно трохи м'якше за рахунок більш збалансованого набору спецій. З м'ясом кози поєднується ідеально. опис приготування: Каррі з козлятини по-ямайський можна подавати на стіл з рисом, зеленим горошком і капустою по-ямайськ...
Каррі з гарбузом
Каррі - традиційне індійське блюдо на основі тушкованих овочів і бобових. Пропоную приготувати каррі з гарбузом. Головне достоїнство страви в тому, що все готується просто і швидко. опис приготування: Нижче я дам покроковий рецепт, як приготувати каррі з гарбузом. Якщо хочете зробити страву бі...