Рецепт Каррі з рисом, горошком і грибами

Рецепт Каррі з рисом, горошком і грибами
Кількість порцій: 6 Час приготування: 50 хв.
Каррі - страва індійської кухні. Густа пряна підлива, в якій гасять овочі, бобові або м'ясо. Каррі з рисом, горошком і грибами - це скоріше вдалий експеримент, який потрапив в мою кулінарну книгу.

опис приготування:

Каррі - дуже універсальне блюдо, його можна приготувати з чого завгодно. Але воно обов'язково повинно бути щедро присмачене різноманітними спеціями і, звичайно ж, яскравим золотистим каррі. Сьогодні я поділюся рецептом, як приготувати каррі з рисом, горошком і грибами. Блюдо досить адаптовано до наших продуктів, і єдине, що важко знайти, - це листя каррі. Замість них сміливо використовується суха подрібнена каррі в порошку. яскраве, пряне, з пекучим присмаком блюдо сподобається всім любителям гостренького. Також воно сподобається людям, які не вживають м'ясо. Гриби і горошок - рослинний відмінний рослинний білок. Насолоджуйтесь!

  • гриби— 250 грам(печериці)
  • Зелений горошок— 1 Склянка(свіжий або заморожений)
  • імбир— 1 Чайна ложка(свіжий)
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • помідор— 1 штука
  • Кокосова стружка— 1/2 склянки
  • горіхи— 8 штук(кешью)
  • часник— 3 зубчики
  • Червоний перець— 1 щіпка(мелений)
  • куркума— 1/2 чайних ложки
  • Koriandr— 1 Чайна ложка
  • насіння пажитника— 1/2 чайних ложки
  • насіння гірчиці— 1/2 чайних ложки
  • каррі листя— 3 штуки(або карі приправа 2 ç.l)
  • вода— 2 склянки
  • Мал— 400 грам(відварений)
Каррі з рисом, горошком і грибами - фото крок 1 Горошок промийте та висушіть. Якщо у вас заморожений, то попередньо дістаньте його з морозилки.

Каррі з рисом, горошком і грибами - фото крок 2 Обсмажте гриби на рослинній олії до золотистого кольору.

Каррі з рисом, горошком і грибами - фото крок 3 Часник почистіть і дрібно наріжте. Додайте зерна пажитника і гірчиці. Обсмажте його на тій же сковороді, що і гриби.

Каррі з рисом, горошком і грибами - фото крок 4 цибуля чистий, дрібно наріжте і додайте до часнику.

Каррі з рисом, горошком і грибами - фото крок 5 Imbiry чистий, натріть на дрібній тертці і додайте в сковороду.

Каррі з рисом, горошком і грибами - фото крок 6 Коли цибуля обсмажиться, додайте спеції і подрібнені кешью. Обсмажуйте кілька хвилин.

Каррі з рисом, горошком і грибами - фото крок 7 помідор помийте, наріжте невеликими кубиками і відправте на сковороду.

Каррі з рисом, горошком і грибами - фото крок 8 Додайте кокосову стружку і листочок каррі. Обсмажте ще кілька хвилин.

Каррі з рисом, горошком і грибами - фото крок 9 Залийте все водою і залиште гаситися на 15-20 хвилин.

Каррі з рисом, горошком і грибами - фото крок 10 Додайте обсмажені гриби і горошок. Добре все перемішайте.

Каррі з рисом, горошком і грибами - фото крок 11 Відварений рис викладіть на тарілку і полийте каррі. Подавайте до столу.

Подібні рецепти

Каррі з яловичого фаршу з горошком

Курка з рисом і зеленим горошком

Каррі з яловичого фаршу з горошком — просте домашнє блюдо, яке добре підійде для нехитрого сімейного обіду або вечері. Ситне і поживне друга страва з вельми доступних інгредієнтів. опис приготування: Каррі з яловичого фаршу з горошком — страва, винайдене мною в той горезвісний момент, коли пот...

Каррі з бобів

Каррі з бобів

Каррі з бобів — гостре індійське блюдо. Його можна подавати до овочів, м'яса, птиці, рибі. Справжнє каррі готується з обов'язковими спеціями, їх можна купити. Каррі я готую з консервованими бобами опис приготування: Як приготувати каррі з бобів? 1. Цибулини почистіть і наріжте невеликими кубик...

Курка «Том Каррі»

Курка «Том Каррі»

Популярна страва в колишньої Британської колонії — Тринідад і Тобаго. Отримаємо задоволення смачним блюдом карибської кухні. кількість порцій: 6 курині ніжки— 1,8 кілограма(без шкіри) сіль— 2 чайних ложки чорний перець— 2 щіпки(за смаком) гірчичний— 1 Чайна ложка цибулина— 1 штука помідор— 1 шт...

Каррі з козлятини по-ямайський

Каррі з козлятини по-ямайський

Ароматне і в міру гостре блюдо. Ямайська каррі йде корінням в Індію, але воно трохи м'якше за рахунок більш збалансованого набору спецій. З м'ясом кози поєднується ідеально. опис приготування: Каррі з козлятини по-ямайський можна подавати на стіл з рисом, зеленим горошком і капустою по-ямайськ...

Каррі з гарбузом

Каррі з гарбузом

Каррі - традиційне індійське блюдо на основі тушкованих овочів і бобових. Пропоную приготувати каррі з гарбузом. Головне достоїнство страви в тому, що все готується просто і швидко. опис приготування: Нижче я дам покроковий рецепт, як приготувати каррі з гарбузом. Якщо хочете зробити страву бі...