Рецепт Каррі з гарбузом
Каррі - традиційне індійське блюдо на основі тушкованих овочів і бобових. Пропоную приготувати каррі з гарбузом. Головне достоїнство страви в тому, що все готується просто і швидко.
опис приготування:
Нижче я дам покроковий рецепт, як приготувати каррі з гарбузом. Якщо хочете зробити страву більш ситним, додайте варений нут або квасоля. Каррі з гарбузом ідеально поєднується з рисом і коржиками.
- гарбуз— 400 грам
- Цибуля— 1 штука
- імбир свіжий— 10-15 грам
- часник— 4 зубчики
- вода— 150 мілілітрів
- Кокосове молоко— 350 мілілітрів
- Каєнський перець— 1/2 чайних ложки
- каррі— 1 Чайна ложка
- куркума— 1/2 чайних ложки
- сіль— За смаком
Наріжте цибулю на дрібні кубики, часник і імбир натріть на дрібній тертці. Обсмажте в каструлі з товстим дном, поки цибуля не стане м'яким.
додайте спеції, прогрійте їх хвилинку, щоб аромат розкрився.
Налийте в каструлю воду і кокосове молоко. перемішайте, приправити сіллю.
Додайте гарбуз і млоїте під кришкою, поки вона не стане м'якою. приблизно 20-30 хвилин.
Каррі з гарбуза готове, смачного!
Подібні рецепти
Каррі з свинини з кокосовими вершками
Каррі з бобів — гостре індійське блюдо. Його можна подавати до овочів, м'яса, птиці, рибі. Справжнє каррі готується з обов'язковими спеціями, їх можна купити. Каррі я готую з консервованими бобами опис приготування: Як приготувати каррі з бобів? 1. Цибулини почистіть і наріжте невеликими кубик...
Каррі з яловичого фаршу з горошком
Каррі з яловичого фаршу з горошком — просте домашнє блюдо, яке добре підійде для нехитрого сімейного обіду або вечері. Ситне і поживне друга страва з вельми доступних інгредієнтів. опис приготування: Каррі з яловичого фаршу з горошком — страва, винайдене мною в той горезвісний момент, коли пот...
Каррі з козлятини по-ямайський
Ароматне і в міру гостре блюдо. Ямайська каррі йде корінням в Індію, але воно трохи м'якше за рахунок більш збалансованого набору спецій. З м'ясом кози поєднується ідеально. опис приготування: Каррі з козлятини по-ямайський можна подавати на стіл з рисом, зеленим горошком і капустою по-ямайськ...
Каррі з рисом, горошком і грибами
Каррі - страва індійської кухні. Густа пряна підлива, в якій гасять овочі, бобові або м'ясо. Каррі з рисом, горошком і грибами - це скоріше вдалий експеримент, який потрапив в мою кулінарну книгу. опис приготування: Каррі - дуже універсальне блюдо, його можна приготувати з чого завгодно. Але в...
Каррі з айвою
Каррі по праву вважається індійським стравою, дуже смачне, його люблять і готують в усіх куточках світу. Каррі з айвою з баранячих реберець - красиве і ошатне блюдо, яке прикрасить святковий стіл. опис приготування: Каррі з айвою з баранячих реберець - відмінне пряне блюдо. Сьогодні я розповім...