Рецепт Каррі з айвою
Каррі по праву вважається індійським стравою, дуже смачне, його люблять і готують в усіх куточках світу. Каррі з айвою з баранячих реберець - красиве і ошатне блюдо, яке прикрасить святковий стіл.
опис приготування:
Каррі з айвою з баранячих реберець - відмінне пряне блюдо. Сьогодні я розповім, як приготувати цей кулінарний шедевр. У рецепті баранина, але замість неї можна взяти будь-яке інше м'ясо. Головне - розрахуйте правильно час приготування, щоб не зіпсувати страву. Айва виходить бурштинової, напівпрозорої, терпко-солодким. Відмінне доповнення до м'яса в соусі карі. Це цікаве і незвичайне блюдо, тому якщо ви вирішили здивувати гостей, приготуйте карі з айвою.
- баранячі реберця— 8 штук
- борошно— 80 грам
- Оливкова олія— 60 мілілітрів
- каррі— 70 грам(порошок)
- помідори— 800 грам
- яловичий бульйон— 500 мілілітрів
- Червоне вино— 250 мілілітрів
- айва— 10 штук
- цукор— 800 грам
- вода— 2 L
- Макаронні речовини— 125 грам
2 Додайте каррі і пасту масала, обсмажте ще 5 хвилин.
3 Потім додайте дрібно порізані помідори, бульйон і вино. Приправити сіллю і poperčite, відправте в розігріту до 150 градусів духовку на 3 годину.
4 Айву помийте і поріжте часточками.
5 Цукор залийте водою, додайте лимон і доведіть до кипіння. Покладіть в сироп айву, варите 2 годину.
6 Реберця каррі викладіть на тарілку, додайте до них айву.
Подібні рецепти
Штрудель з айвою, яблуками і маком
Сьогодні ми приготуємо по-домашньому затишний, обволакивающий теплом, осінній рецепт курки з айвою в сидр. Тушкована і печена айва просто чудова - ніжний смак, дивовижний аромат. опис приготування: Айва додасть чарівний смак і аромат нашої курочку. Плоди айви на смак кислуваті, в'яжучі, з жорс...
Каррі з яловичого фаршу з горошком
Каррі з яловичого фаршу з горошком — просте домашнє блюдо, яке добре підійде для нехитрого сімейного обіду або вечері. Ситне і поживне друга страва з вельми доступних інгредієнтів. опис приготування: Каррі з яловичого фаршу з горошком — страва, винайдене мною в той горезвісний момент, коли пот...
Каррі з рисом, горошком і грибами
Каррі - страва індійської кухні. Густа пряна підлива, в якій гасять овочі, бобові або м'ясо. Каррі з рисом, горошком і грибами - це скоріше вдалий експеримент, який потрапив в мою кулінарну книгу. опис приготування: Каррі - дуже універсальне блюдо, його можна приготувати з чого завгодно. Але в...
Курка «Том Каррі»
Популярна страва в колишньої Британської колонії — Тринідад і Тобаго. Отримаємо задоволення смачним блюдом карибської кухні. кількість порцій: 6 курині ніжки— 1,8 кілограма(без шкіри) сіль— 2 чайних ложки чорний перець— 2 щіпки(за смаком) гірчичний— 1 Чайна ложка цибулина— 1 штука помідор— 1 шт...
Каррі з бобів
Каррі з бобів — гостре індійське блюдо. Його можна подавати до овочів, м'яса, птиці, рибі. Справжнє каррі готується з обов'язковими спеціями, їх можна купити. Каррі я готую з консервованими бобами опис приготування: Як приготувати каррі з бобів? 1. Цибулини почистіть і наріжте невеликими кубик...