Рецепт Паска на молоці

Рецепт Паска на молоці
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Рада поділитися рецептом смачного і швидкого паски на молоці, при цьому він гарантовано вийде у кожного, а результат точно не розчарує, головне, що його дуже просто готувати.

опис приготування:

Готувати паски на молоці дуже просто і швидко. Вони точно вийдуть у кожного, якщо слідувати рецептурою і покроковим рекомендаціям до рецептом.

  • молоко— 100 мілілітрів
  • цукор— 65 грам
  • пресовані дріжджі— 14 грам(свіжі)
  • яйце— 1-2 штук(1 ціле яйце і 1 білок — в тісто)
  • Ванільний цукор— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 щіпка
  • Вершкове масло— 60 грам
  • Борошно пшеничне— 250 грам(вищий сорт)
  • Ізюм, чорнослив, цукати— 70 грам
  • желатин— 3 грами
  • вода— 30 мілілітрів
  • Цукрова пудра— 75 грам
  • Лимонний сік— 5 капель
  • цукрова посипання— 10 грам
Паска на молоці - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти.

Паска на молоці - фото крок 2 У тепле молоко додайте дріжджі, одну ст. ложку борошна і одну ст. ложку цукрового піску від загальної кількості. розмішайте, накрийте серветкою, поставте в тепле місце для бродіння на 15 хвилин.

Паска на молоці - фото крок 3 Поки готується опара, в миску для збивання влийте яєчні білки і додайте цукровий пісок.

Паска на молоці - фото крок 4 Збивайте білки з цукром в стійку піну, після чого додайте жовток і ванільний цукор.

Паска на молоці - фото крок 5 Додайте розтоплене вершкове масло.

Паска на молоці - фото крок 6 Збийте ще раз все разом з жовтком і маслом.

Паска на молоці - фото крок 7 Додайте підійшла опару і просійте борошно.

Паска на молоці - фото крок 8 Міксером або віночком замісіть тісто, по консистенції, як густа сметана. Накрийте тісто серветкою, поставте в тепле місце для бродіння на 1 час.

Паска на молоці - фото крок 9 Запарте окропом сухофрукти на 2-3 хвилини, злийте воду і просушіть на паперовому рушнику.

Паска на молоці - фото крок 10 Обваляйте сухофрукти в борошні, це потрібно для того, щоб при випічці вони рівномірно були розподілені в тесті, а не впали на дно.

Паска на молоці - фото крок 11 Після вистоювання тіста акуратно вмішати сухофрукти.

Паска на молоці - фото крок 12 Розкладіть тісто порівну по формах, це приблизно по 315 грам. Форма розміром 9х9 см. Форми заповнюються на одну третину від обсягу. Накрийте серветкою і дайте підійти ще протягом 30 хвилин.

Паска на молоці - фото крок 13 Випікайте паски при температурі 180 Радус хвилин 40, готовність перевіряйте дерев'яною шпажкою або зубочисткою.

Паска на молоці - фото крок 14 Паски можна залишити в формочках, а можна перед тим, як їх прикрасити, витягти з паперових форм і охолодити до кімнатної температури.

Паска на молоці - фото крок 15 Для прикраси пасок підготуйте глазур. Для цього замочіть 3 г. желатину для набухання в 15 мл. води, 15 мл. води влийте в цукрову пудру. Нагрійте водний розчин пудри майже до кипіння, додайте набряклий желатин, добре збийте вінчиком або міксером, додавши 5 крапель лимонного соку. Нанесіть глазур на паски, прикрасьте цукровим посипанням.

Паска на молоці - фото крок 16 паски, приготовані таким чином, виходять пишними, ошатними і дуже смачними. Світлого Великодня!

Подібні рецепти

Хресна паска

Паска на топленому молоці

Наближається один з найбільш значущих свят в календарному році і саме час подбати про хороше святковому меню. Чудовий і простий рецепт хресної паски до ваших послуг! Спробуйте! опис приготування: Приготуємо хресну паску в домашніх умовах. Щоб приготувати паску з даного рецептом, відкладіть в с...

Паска швидкого приготування

Паска швидкого приготування

настільки швидкого, що ви самі в це не повірите! Швидкий паску — це бездріжджовий паску і ще як бонус для вас — тісто без яєць і воно підніметься вдвічі при всіх цих умовах! цікаво? опис приготування: Паска виходить повітряним, солодким і дуже смачним, а часу у вас піде зовсім небагато! розпов...

Паска швидкий

Паска швидкий

Як приготувати паску швидкий? Спробуйте разом з нами. Паска найчастіше готується на опарі, яку довгий час витримують. При приготуванні стандартного паски використовують живі дріжджі. опис приготування: Паска - вид солодкого великоднього хліба. Він радикально відрізняється від кексу своєї порис...

Паска лимонний з куркумою

Паска лимонний з куркумою

Цей яскравий жовтий паску з лимонним ароматом стане прекрасним доповненням вашого святкового столу і подарує радість всій родині. опис приготування: Розводимо дріжджі в теплій воді або молоці. Втручаємося в розчинені дріжджі цукор і борошно і залишаємо до появи піни. Тепер трохи підсмажуємо го...

Паска на вершках

Паска на вершках

Такий святковий паску на вершках виходить дуже ніжним з тонким вершковим смаком. Завдяки кавовій помадці і кокосовій стружці просто дивовижний! опис приготування: Для приготування паски на вершках знадобиться дріжджове тісто, яке доведеться наполягати протягом півтора-двох годин, тому плануйт...