Рецепт Паска на молоці
Рада поділитися рецептом смачного і швидкого паски на молоці, при цьому він гарантовано вийде у кожного, а результат точно не розчарує, головне, що його дуже просто готувати.
опис приготування:
Готувати паски на молоці дуже просто і швидко. Вони точно вийдуть у кожного, якщо слідувати рецептурою і покроковим рекомендаціям до рецептом.
- молоко— 100 мілілітрів
- цукор— 65 грам
- пресовані дріжджі— 14 грам(свіжі)
- яйце— 1-2 штук(1 ціле яйце і 1 білок — в тісто)
- Ванільний цукор— 1 Чайна ложка
- сіль— 1 щіпка
- Вершкове масло— 60 грам
- Борошно пшеничне— 250 грам(вищий сорт)
- Ізюм, чорнослив, цукати— 70 грам
- желатин— 3 грами
- вода— 30 мілілітрів
- Цукрова пудра— 75 грам
- Лимонний сік— 5 капель
- цукрова посипання— 10 грам
У тепле молоко додайте дріжджі, одну ст. ложку борошна і одну ст. ложку цукрового піску від загальної кількості. розмішайте, накрийте серветкою, поставте в тепле місце для бродіння на 15 хвилин.
Поки готується опара, в миску для збивання влийте яєчні білки і додайте цукровий пісок.
Збивайте білки з цукром в стійку піну, після чого додайте жовток і ванільний цукор.
Додайте розтоплене вершкове масло.
Збийте ще раз все разом з жовтком і маслом.
Додайте підійшла опару і просійте борошно.
Міксером або віночком замісіть тісто, по консистенції, як густа сметана. Накрийте тісто серветкою, поставте в тепле місце для бродіння на 1 час.
Запарте окропом сухофрукти на 2-3 хвилини, злийте воду і просушіть на паперовому рушнику.
Обваляйте сухофрукти в борошні, це потрібно для того, щоб при випічці вони рівномірно були розподілені в тесті, а не впали на дно.
Після вистоювання тіста акуратно вмішати сухофрукти.
Розкладіть тісто порівну по формах, це приблизно по 315 грам. Форма розміром 9х9 см. Форми заповнюються на одну третину від обсягу. Накрийте серветкою і дайте підійти ще протягом 30 хвилин.
Випікайте паски при температурі 180 Радус хвилин 40, готовність перевіряйте дерев'яною шпажкою або зубочисткою.
Паски можна залишити в формочках, а можна перед тим, як їх прикрасити, витягти з паперових форм і охолодити до кімнатної температури.
Для прикраси пасок підготуйте глазур. Для цього замочіть 3 г. желатину для набухання в 15 мл. води, 15 мл. води влийте в цукрову пудру. Нагрійте водний розчин пудри майже до кипіння, додайте набряклий желатин, добре збийте вінчиком або міксером, додавши 5 крапель лимонного соку. Нанесіть глазур на паски, прикрасьте цукровим посипанням.
паски, приготовані таким чином, виходять пишними, ошатними і дуже смачними. Світлого Великодня!
Подібні рецепти
Паска на топленому молоці
Наближається один з найбільш значущих свят в календарному році і саме час подбати про хороше святковому меню. Чудовий і простий рецепт хресної паски до ваших послуг! Спробуйте! опис приготування: Приготуємо хресну паску в домашніх умовах. Щоб приготувати паску з даного рецептом, відкладіть в с...
Паска швидкого приготування
настільки швидкого, що ви самі в це не повірите! Швидкий паску — це бездріжджовий паску і ще як бонус для вас — тісто без яєць і воно підніметься вдвічі при всіх цих умовах! цікаво? опис приготування: Паска виходить повітряним, солодким і дуже смачним, а часу у вас піде зовсім небагато! розпов...
Паска швидкий
Як приготувати паску швидкий? Спробуйте разом з нами. Паска найчастіше готується на опарі, яку довгий час витримують. При приготуванні стандартного паски використовують живі дріжджі. опис приготування: Паска - вид солодкого великоднього хліба. Він радикально відрізняється від кексу своєї порис...
Паска лимонний з куркумою
Цей яскравий жовтий паску з лимонним ароматом стане прекрасним доповненням вашого святкового столу і подарує радість всій родині. опис приготування: Розводимо дріжджі в теплій воді або молоці. Втручаємося в розчинені дріжджі цукор і борошно і залишаємо до появи піни. Тепер трохи підсмажуємо го...
Паска на вершках
Такий святковий паску на вершках виходить дуже ніжним з тонким вершковим смаком. Завдяки кавовій помадці і кокосовій стружці просто дивовижний! опис приготування: Для приготування паски на вершках знадобиться дріжджове тісто, яке доведеться наполягати протягом півтора-двох годин, тому плануйт...