Рецепт Хресна паска
Наближається один з найбільш значущих свят в календарному році і саме час подбати про хороше святковому меню. Чудовий і простий рецепт хресної паски до ваших послуг! Спробуйте!
опис приготування:
Приготуємо хресну паску в домашніх умовах. Щоб приготувати паску з даного рецептом, відкладіть в сторону всі ваші справи і потратьте 4-5 годин вашого часу на чудову святкову випічку. повірте, результат вартий витрачених зусиль! Для прикраси паски готується глазур, складається з: 2 білків, 2 склянок цукрової пудри, 1 /4 немає. L. лимонного соку і 1 немає. L. гліцерину. хай щастить!
- борошно— 1 кілограм
- дріжджі— 1 штука(упаковка)
- молоко— 1 Склянка
- жовтки яєчні— 10 штук
- цукор— 250 грам
- Вершкове масло— 200 грам
- Ізюм— 100 грам
- коньяк— 25 мілілітрів
- цукати— 25 грам
- Цедра лимону— 3 чайних ложки
- горіх мускатний— 0,5 чайних ложки
- шафран— 1 щіпка
- цукор ванільний— 3 чайних ложки
- сіль— 1 грам
В окремій ємності кип'ятимо ще півсклянки молока, втручаємося в нього 100 грам борошна. Ретельно все перемішуємо. Ми залишаємо на 10 хвилин.
Змішуємо обидві молочні суміші, залишаємо для підйому на 1 час.
Жовтки збийте з цукром і сіллю до піни. половину суміші (через годину) додайте до молочної суміші, перемішайте і залиште ще на 1 час. Через годину додайте жовтки, що залишилися і 500 грам борошна. Замісити еластичне тісто, яке легко відстає від рук. Додайте в тісто розтоплене вершкове масло і коньяк, залиште тісто підходити (40 хвилин).
коли підійде, додайте родзинки і цукати, перемішайте. Розкладіть тісто за формами, змазаним маслом. Наповніть формочки 2/3. випікайте 40 хвилин, температура 180 градусів.
Готову паску прикрашаємо глазур'ю і тематичними написами і символами. Смачного!
Подібні рецепти
Паска великодній в хлібопічці
настільки швидкого, що ви самі в це не повірите! Швидкий паску — це бездріжджовий паску і ще як бонус для вас — тісто без яєць і воно підніметься вдвічі при всіх цих умовах! цікаво? опис приготування: Паска виходить повітряним, солодким і дуже смачним, а часу у вас піде зовсім небагато! розпов...
Паска швидкий
Як приготувати паску швидкий? Спробуйте разом з нами. Паска найчастіше готується на опарі, яку довгий час витримують. При приготуванні стандартного паски використовують живі дріжджі. опис приготування: Паска - вид солодкого великоднього хліба. Він радикально відрізняється від кексу своєї порис...
Паска лимонний з куркумою
Цей яскравий жовтий паску з лимонним ароматом стане прекрасним доповненням вашого святкового столу і подарує радість всій родині. опис приготування: Розводимо дріжджі в теплій воді або молоці. Втручаємося в розчинені дріжджі цукор і борошно і залишаємо до появи піни. Тепер трохи підсмажуємо го...
Паска на молоці
Рада поділитися рецептом смачного і швидкого паски на молоці, при цьому він гарантовано вийде у кожного, а результат точно не розчарує, головне, що його дуже просто готувати. опис приготування: Готувати паски на молоці дуже просто і швидко. Вони точно вийдуть у кожного, якщо слідувати рецептур...
Паска на вершках
Такий святковий паску на вершках виходить дуже ніжним з тонким вершковим смаком. Завдяки кавовій помадці і кокосовій стружці просто дивовижний! опис приготування: Для приготування паски на вершках знадобиться дріжджове тісто, яке доведеться наполягати протягом півтора-двох годин, тому плануйт...