Рецепт Курка з авокадо і перцем кайенский
Рецепт приготування курки з авокадо і перцем кайенский. маслянистий авокадо, доданий в соус, робить його смак ніжним і не таким гострим.
опис приготування:
У невеликій мисці змішайте 1 чайну ложку солі, 1/4 чайної ложки меленого перцю і кайенского перцю. Натріть цією сумішшю курячі грудки.
У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати курку і смажити до коричневого кольору, від 8 до 10 хвилин з кожного боку.
Тим часом в мисці змішайте цибулю і лимонний сік. Безпосередньо перед подачею покладіть шматочки авокадо в суміш цибулі і лимонного соку, приправте сіллю і перцем і подавайте курячі грудки з цим соусом.
- кайенского перцю— 1/4 чайних ложки
- курячі грудки (без кісток і шкіри) — 4 штуки
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- середній червоний лук, дрібно нарізаний— 1 штука
- свіжого соку лайма— 2 Ст. ложки
- авокадо, нарізаний шматками— 1 штука
- сіль грубого помелу і мелений перець— 1 За смаком
У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати курку і смажити до коричневого кольору, від 8 до 10 хвилин з кожного боку.
Тим часом в мисці змішайте цибулю і лимонний сік. Безпосередньо перед подачею покладіть шматочки авокадо в суміш цибулі і лимонного соку, приправте сіллю і перцем і подавайте курячі грудки з цим соусом.
Подібні рецепти
Крабовий салат зі смаженою перцем і авокадо
Перед вами - рецепт, як приготувати курку з грибами і перцем, і я з задоволенням поділюся з вами всіма секретами приготування. Спробуйте, ви точно будете в захваті. святково, красиво, смачно. опис приготування: Якщо ви ще не знайомі з таким смачним блюдом, то терміново виправляйте і приготуйте...
Курка в сметані з червоним перцем
Чергова імпровізаційна варіація на тему "; швидкий, смачний і легкий вечеря з того, що є на кухні ";. Вважаю імпровізацію вдалою — курка в сметані з червоним перцем вийшла дуже смачною опис приготування: Найбільше на світі люблю ось такі рецепти, бо вони, як би сказати зрозуміліше, прикладні. ...
Курка з перцем болгарським
Курку з перцем болгарським готую за 40 хвилин по дуже простому рецептом. Обсмажую окремо птицю і овочі, змішую і подаю. Ця страва не потребує додаткового гарнір і виходить дуже смачним! опис приготування: Для приготування курки з перцем болгарським за цим рецептом можна використовувати всю кур...
Курка з перцем
Рецепт приготування смаженої курки з підливою з перцю. Такого страви ви ще не пробували. опис приготування: У дрібному блюді або мисці змішати крихти крекеру і приправу. Покладіть яєчний порошок в окрему страву або миску. Вмочити кожну курячу грудку, потім покрити крихтою крекеру. Відкладіть в...
Курка-соте з солодким перцем
Техніка соте полягає в тому, що курка спочатку присмажується на жирі, а потім вариться у власному соку з додаванням води, бульйону або вина. опис приготування: Підігріваємо на сковороді рослинне і вершкове масло на невеликому вогні. Кладемо покриті спеціями курячі стегенця вниз шкіркою. Підсм...