Рецепт Курка з перцем

Рецепт Курка з перцем
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування смаженої курки з підливою з перцю. Такого страви ви ще не пробували.

опис приготування:

У дрібному блюді або мисці змішати крихти крекеру і приправу. Покладіть яєчний порошок в окрему страву або миску. Вмочити кожну курячу грудку, потім покрити крихтою крекеру. Відкладіть в сторону.

У великій сковороді гасити солодкий перець, цибуля і часник в маслі або маргарині на середньому вогні. Викласти зі сковороди і відкласти в сторону, щоб було теплим.

У тій же сковороді, гасити курячі грудки в вершковому маслі або маргарині до коричневого кольору з обох сторін. Викласти обсмажені курячі грудки зі сковороди і тримати в теплі.

З'єднати курячий бульйон і борошно і перемішати. Вилийте суміш у каструлю і поставте на вогонь, поки суміш не загусне і почне кипіти. Додати перець, добре перемішати.


  • подрібнених солоних крекерів— 10 штук
  • італійської приправи— 1/2 чайних ложки
  • очищені від шкіри і кісток курячі грудки— 2 штуки
  • яєчного порошку— 1/2 склянки
  • червоного перцю горошком— 1/2 склянки
  • жовтого перцю горошком— 1/2 склянки
  • зеленого перцю горошком— 1/2 склянки
  • маленька цибулина, нарізати— 1 штука
  • зубчик подрібненого часнику— 1 штука
  • вершкового масла— 11/2 Ст. ложки
  • курячого бульйону— 1/2 склянки
  • борошна— 1/2 Ст. ложки
У дрібному блюді або мисці змішати крихти крекеру і приправу. Покладіть яєчний порошок в окрему страву або миску. Вмочити кожну курячу грудку, потім покрити крихтою крекеру. Відкладіть в сторону.

У великій сковороді гасити солодкий перець, цибуля і часник в маслі або маргарині на середньому вогні. Викласти зі сковороди і відкласти в сторону, щоб було теплим.

У тій же сковороді, гасити курячі грудки в вершковому маслі або маргарині до коричневого кольору з обох сторін. Викласти обсмажені курячі грудки зі сковороди і тримати в теплі.

З'єднати курячий бульйон і борошно і перемішати. Вилийте суміш у каструлю і поставте на вогонь, поки суміш не загусне і почне кипіти. Додати перець, добре перемішати.


Подібні рецепти

Курка з авокадо і перцем кайенский

Курка Хе з болгарським перцем

Рецепт приготування курки з авокадо і перцем кайенский. маслянистий авокадо, доданий в соус, робить його смак ніжним і не таким гострим. опис приготування: У невеликій мисці змішайте 1 чайну ложку солі, 1/4 чайної ложки меленого перцю і кайенского перцю. Натріть цією сумішшю курячі грудки. У в...

Курка з грибами і перцем

Курка з грибами і перцем

Перед вами - рецепт, як приготувати курку з грибами і перцем, і я з задоволенням поділюся з вами всіма секретами приготування. Спробуйте, ви точно будете в захваті. святково, красиво, смачно. опис приготування: Якщо ви ще не знайомі з таким смачним блюдом, то терміново виправляйте і приготуйте...

Курка в сметані з червоним перцем

Курка в сметані з червоним перцем

Чергова імпровізаційна варіація на тему "; швидкий, смачний і легкий вечеря з того, що є на кухні ";. Вважаю імпровізацію вдалою — курка в сметані з червоним перцем вийшла дуже смачною опис приготування: Найбільше на світі люблю ось такі рецепти, бо вони, як би сказати зрозуміліше, прикладні. ...

Курка з перцем болгарським

Курка з перцем болгарським

Курку з перцем болгарським готую за 40 хвилин по дуже простому рецептом. Обсмажую окремо птицю і овочі, змішую і подаю. Ця страва не потребує додаткового гарнір і виходить дуже смачним! опис приготування: Для приготування курки з перцем болгарським за цим рецептом можна використовувати всю кур...

Курка-соте з солодким перцем

Курка-соте з солодким перцем

Техніка соте полягає в тому, що курка спочатку присмажується на жирі, а потім вариться у власному соку з додаванням води, бульйону або вина. опис приготування: Підігріваємо на сковороді рослинне і вершкове масло на невеликому вогні. Кладемо покриті спеціями курячі стегенця вниз шкіркою. Підсм...