Рецепт Курка з перцем
Рецепт приготування смаженої курки з підливою з перцю. Такого страви ви ще не пробували.
опис приготування:
У дрібному блюді або мисці змішати крихти крекеру і приправу. Покладіть яєчний порошок в окрему страву або миску. Вмочити кожну курячу грудку, потім покрити крихтою крекеру. Відкладіть в сторону.
У великій сковороді гасити солодкий перець, цибуля і часник в маслі або маргарині на середньому вогні. Викласти зі сковороди і відкласти в сторону, щоб було теплим.
У тій же сковороді, гасити курячі грудки в вершковому маслі або маргарині до коричневого кольору з обох сторін. Викласти обсмажені курячі грудки зі сковороди і тримати в теплі.
З'єднати курячий бульйон і борошно і перемішати. Вилийте суміш у каструлю і поставте на вогонь, поки суміш не загусне і почне кипіти. Додати перець, добре перемішати.
- подрібнених солоних крекерів— 10 штук
- італійської приправи— 1/2 чайних ложки
- очищені від шкіри і кісток курячі грудки— 2 штуки
- яєчного порошку— 1/2 склянки
- червоного перцю горошком— 1/2 склянки
- жовтого перцю горошком— 1/2 склянки
- зеленого перцю горошком— 1/2 склянки
- маленька цибулина, нарізати— 1 штука
- зубчик подрібненого часнику— 1 штука
- вершкового масла— 11/2 Ст. ложки
- курячого бульйону— 1/2 склянки
- борошна— 1/2 Ст. ложки
У великій сковороді гасити солодкий перець, цибуля і часник в маслі або маргарині на середньому вогні. Викласти зі сковороди і відкласти в сторону, щоб було теплим.
У тій же сковороді, гасити курячі грудки в вершковому маслі або маргарині до коричневого кольору з обох сторін. Викласти обсмажені курячі грудки зі сковороди і тримати в теплі.
З'єднати курячий бульйон і борошно і перемішати. Вилийте суміш у каструлю і поставте на вогонь, поки суміш не загусне і почне кипіти. Додати перець, добре перемішати.
Подібні рецепти
Курка Хе з болгарським перцем
Рецепт приготування курки з авокадо і перцем кайенский. маслянистий авокадо, доданий в соус, робить його смак ніжним і не таким гострим. опис приготування: У невеликій мисці змішайте 1 чайну ложку солі, 1/4 чайної ложки меленого перцю і кайенского перцю. Натріть цією сумішшю курячі грудки. У в...
Курка з грибами і перцем
Перед вами - рецепт, як приготувати курку з грибами і перцем, і я з задоволенням поділюся з вами всіма секретами приготування. Спробуйте, ви точно будете в захваті. святково, красиво, смачно. опис приготування: Якщо ви ще не знайомі з таким смачним блюдом, то терміново виправляйте і приготуйте...
Курка в сметані з червоним перцем
Чергова імпровізаційна варіація на тему "; швидкий, смачний і легкий вечеря з того, що є на кухні ";. Вважаю імпровізацію вдалою — курка в сметані з червоним перцем вийшла дуже смачною опис приготування: Найбільше на світі люблю ось такі рецепти, бо вони, як би сказати зрозуміліше, прикладні. ...
Курка з перцем болгарським
Курку з перцем болгарським готую за 40 хвилин по дуже простому рецептом. Обсмажую окремо птицю і овочі, змішую і подаю. Ця страва не потребує додаткового гарнір і виходить дуже смачним! опис приготування: Для приготування курки з перцем болгарським за цим рецептом можна використовувати всю кур...
Курка-соте з солодким перцем
Техніка соте полягає в тому, що курка спочатку присмажується на жирі, а потім вариться у власному соку з додаванням води, бульйону або вина. опис приготування: Підігріваємо на сковороді рослинне і вершкове масло на невеликому вогні. Кладемо покриті спеціями курячі стегенця вниз шкіркою. Підсм...