Рецепт Курка-соте з солодким перцем

Рецепт Курка-соте з солодким перцем
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Техніка соте полягає в тому, що курка спочатку присмажується на жирі, а

потім вариться у власному соку з додаванням води, бульйону або вина.


опис приготування:

Підігріваємо на сковороді рослинне і вершкове масло на невеликому вогні.

Кладемо покриті спеціями курячі стегенця вниз шкіркою.

Підсмажуємо їх до появи золотистого кольору (близько 5 хв).

дивимося, щоб мелений червоний перець не пригоріла, в іншому випадку він почне гірчити.

Додаємо шматочки курячої грудки і смажимо ще 10-15 хв.

Підрум'янене м'ясо перевертаємо і смажимо до готового стану.

В середині смаження відокремлюємо курку на одну половину сковороди, а на іншу кладемо нарізану цибулю.

Пасеруємо цибулю до розм'якшення.

Потім змішуємо його з куркою і вливаємо половину бульйону. Закриваємо кришкою і тушкуємо 15-25 хв.

Злегка запікаємо червоний перець в духовці, дістаємо з нього серединку з насінням і нарізаємо кільцями.

Готову курку ставимо в тепле місце.

У залишився на сковороді жир від курки додаємо томатну пасту і бульйон.

Доводимо всю суміш до кипіння, постійно помішуючи. Потім охолоджуємо і додаємо сметану. Всі разом ще раз перемішуємо.

Викладаємо курку на скибочки запеченого перцю і підігріваємо на слабкому вогні 1-2 хв. Подаємо страву на стіл в гарячому вигляді.

Смачного!


  • курка— 1,5 кілограма
  • мелений червоний перець— — За смаком
  • сіль— — За смаком
  • чорний перець— — За смаком
  • рослинна олія— 15 мілілітрів
  • вершкове масло— 15 грам
  • бульйон курячий— 250 мілілітрів
  • червоний солодкий перець— 4 штуки
  • томатна паста— 15 мілілітрів
  • крем— 125 мілілітрів
Підігріваємо на сковороді рослинне і вершкове масло на невеликому вогні.

Кладемо покриті спеціями курячі стегенця вниз шкіркою.

Підсмажуємо їх до появи золотистого кольору (близько 5 хв).

дивимося, щоб мелений червоний перець не пригоріла, в іншому випадку він почне гірчити.

Додаємо шматочки курячої грудки і смажимо ще 10-15 хв.

Підрум'янене м'ясо перевертаємо і смажимо до готового стану.

В середині смаження відокремлюємо курку на одну половину сковороди, а на іншу кладемо нарізану цибулю.

Пасеруємо цибулю до розм'якшення.

Потім змішуємо його з куркою і вливаємо половину бульйону. Закриваємо кришкою і тушкуємо 15-25 хв.

Злегка запікаємо червоний перець в духовці, дістаємо з нього серединку з насінням і нарізаємо кільцями.

Готову курку ставимо в тепле місце.

У залишився на сковороді жир від курки додаємо томатну пасту і бульйон.

Доводимо всю суміш до кипіння, постійно помішуючи. Потім охолоджуємо і додаємо сметану. Всі разом ще раз перемішуємо.

Викладаємо курку на скибочки запеченого перцю і підігріваємо на слабкому вогні 1-2 хв. Подаємо страву на стіл в гарячому вигляді.

Смачного!


Подібні рецепти

Куряче філе з солодким перцем

Курка, тушкована з солодким перцем

Куряче філе з солодким перцем можна робити і на святковий стіл, і на рядовий вечеря. Блюдо виглядає красиво, готується легко, а головне воно легке, смачне і корисне. Рекомендую його тим, хто худне! опис приготування: Куряче філе з солодким перцем можна запанірувати не тільки в сухарях, але і д...

Курка під кисло-солодким соусом

Курка під кисло-солодким соусом

на перший погляд може здатися, що це якесь екзотичне блюдо. Але насправді курка під кисло-солодким соусом в домашніх умовах готується дивно просто і швидко. Спробуйте! опис приготування: Цей простий рецепт курки під кисло-солодким соусом може застосовуватися як для особливих випадків — наприкл...

Котлети з індички з кисло-солодким соусом

Котлети з індички з кисло-солодким соусом

Котлети з індички з кисло-солодким соусом — дуже оригінальний спосіб приготування цього птаха, від якого так і віє східними мотивами. Для різноманітності обов'язково варто спробувати. опис приготування: Якщо розуму не можете докласти, ніж урізноманітнити своє меню і чим пригостити своїх домашн...

Курка в сметані з червоним перцем

Курка в сметані з червоним перцем

Чергова імпровізаційна варіація на тему "; швидкий, смачний і легкий вечеря з того, що є на кухні ";. Вважаю імпровізацію вдалою — курка в сметані з червоним перцем вийшла дуже смачною опис приготування: Найбільше на світі люблю ось такі рецепти, бо вони, як би сказати зрозуміліше, прикладні. ...

Курка з авокадо і перцем кайенский

Курка з авокадо і перцем кайенский

Рецепт приготування курки з авокадо і перцем кайенский. маслянистий авокадо, доданий в соус, робить його смак ніжним і не таким гострим. опис приготування: У невеликій мисці змішайте 1 чайну ложку солі, 1/4 чайної ложки меленого перцю і кайенского перцю. Натріть цією сумішшю курячі грудки. У в...