Рецепт Курка-соте з солодким перцем
Техніка соте полягає в тому, що курка спочатку присмажується на жирі, а
потім вариться у власному соку з додаванням води, бульйону або вина.
опис приготування:
Підігріваємо на сковороді рослинне і вершкове масло на невеликому вогні.
Кладемо покриті спеціями курячі стегенця вниз шкіркою.
Підсмажуємо їх до появи золотистого кольору (близько 5 хв).
дивимося, щоб мелений червоний перець не пригоріла, в іншому випадку він почне гірчити.
Додаємо шматочки курячої грудки і смажимо ще 10-15 хв.
Підрум'янене м'ясо перевертаємо і смажимо до готового стану.
В середині смаження відокремлюємо курку на одну половину сковороди, а на іншу кладемо нарізану цибулю.
Пасеруємо цибулю до розм'якшення.
Потім змішуємо його з куркою і вливаємо половину бульйону. Закриваємо кришкою і тушкуємо 15-25 хв.
Злегка запікаємо червоний перець в духовці, дістаємо з нього серединку з насінням і нарізаємо кільцями.
Готову курку ставимо в тепле місце.
У залишився на сковороді жир від курки додаємо томатну пасту і бульйон.
Доводимо всю суміш до кипіння, постійно помішуючи. Потім охолоджуємо і додаємо сметану. Всі разом ще раз перемішуємо.
Викладаємо курку на скибочки запеченого перцю і підігріваємо на слабкому вогні 1-2 хв. Подаємо страву на стіл в гарячому вигляді.
Смачного!
- курка— 1,5 кілограма
- мелений червоний перець— — За смаком
- сіль— — За смаком
- чорний перець— — За смаком
- рослинна олія— 15 мілілітрів
- вершкове масло— 15 грам
- бульйон курячий— 250 мілілітрів
- червоний солодкий перець— 4 штуки
- томатна паста— 15 мілілітрів
- крем— 125 мілілітрів
Кладемо покриті спеціями курячі стегенця вниз шкіркою.
Підсмажуємо їх до появи золотистого кольору (близько 5 хв).
дивимося, щоб мелений червоний перець не пригоріла, в іншому випадку він почне гірчити.
Додаємо шматочки курячої грудки і смажимо ще 10-15 хв.
Підрум'янене м'ясо перевертаємо і смажимо до готового стану.
В середині смаження відокремлюємо курку на одну половину сковороди, а на іншу кладемо нарізану цибулю.
Пасеруємо цибулю до розм'якшення.
Потім змішуємо його з куркою і вливаємо половину бульйону. Закриваємо кришкою і тушкуємо 15-25 хв.
Злегка запікаємо червоний перець в духовці, дістаємо з нього серединку з насінням і нарізаємо кільцями.
Готову курку ставимо в тепле місце.
У залишився на сковороді жир від курки додаємо томатну пасту і бульйон.
Доводимо всю суміш до кипіння, постійно помішуючи. Потім охолоджуємо і додаємо сметану. Всі разом ще раз перемішуємо.
Викладаємо курку на скибочки запеченого перцю і підігріваємо на слабкому вогні 1-2 хв. Подаємо страву на стіл в гарячому вигляді.
Смачного!
Подібні рецепти
Курка, тушкована з солодким перцем
Куряче філе з солодким перцем можна робити і на святковий стіл, і на рядовий вечеря. Блюдо виглядає красиво, готується легко, а головне воно легке, смачне і корисне. Рекомендую його тим, хто худне! опис приготування: Куряче філе з солодким перцем можна запанірувати не тільки в сухарях, але і д...
Курка під кисло-солодким соусом
на перший погляд може здатися, що це якесь екзотичне блюдо. Але насправді курка під кисло-солодким соусом в домашніх умовах готується дивно просто і швидко. Спробуйте! опис приготування: Цей простий рецепт курки під кисло-солодким соусом може застосовуватися як для особливих випадків — наприкл...
Котлети з індички з кисло-солодким соусом
Котлети з індички з кисло-солодким соусом — дуже оригінальний спосіб приготування цього птаха, від якого так і віє східними мотивами. Для різноманітності обов'язково варто спробувати. опис приготування: Якщо розуму не можете докласти, ніж урізноманітнити своє меню і чим пригостити своїх домашн...
Курка в сметані з червоним перцем
Чергова імпровізаційна варіація на тему "; швидкий, смачний і легкий вечеря з того, що є на кухні ";. Вважаю імпровізацію вдалою — курка в сметані з червоним перцем вийшла дуже смачною опис приготування: Найбільше на світі люблю ось такі рецепти, бо вони, як би сказати зрозуміліше, прикладні. ...
Курка з авокадо і перцем кайенский
Рецепт приготування курки з авокадо і перцем кайенский. маслянистий авокадо, доданий в соус, робить його смак ніжним і не таким гострим. опис приготування: У невеликій мисці змішайте 1 чайну ложку солі, 1/4 чайної ложки меленого перцю і кайенского перцю. Натріть цією сумішшю курячі грудки. У в...