Рецепт Котлети з курячих шлунків

Рецепт Котлети з курячих шлунків
Кількість порцій: 5 Час приготування: 30 хв.
Існує безліч різноманітних рецептів приготування котлет. На сей раз, я розповім вам, як приготувати котлети з курячих шлунків. Виходить дуже смачно!

опис приготування:

Котлети з курячих шлунків на смак майже не відрізняються від звичайних котлет, однак по харчовому складу і цінності для організму вони куди корисніше. Як відомо, курячі шлуночки - це одна з найбільш корисних частин курки, тому раджу готувати котлети саме з них. Та й за собівартістю блюдо виходить дешевим, бюджетним. Отже, перед вами рецепт приготування котлет з курячих шлунків — читайте і готуйте на здоров'я!

  • курячі шлунки— 700 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • яйце— 1 штука
  • Білий хліб— 2 скибочки
  • сіль— За смаком
  • спеції— За смаком
Котлети з курячих шлунків - фото крок 1 1. Білий хліб відокремлюємо від скориночки і кладемо в піалу з молоком або водою. Розминаємо м'якуш виделкою і залишаємо на 10 хвилин, щоб він розмокнув.

Котлети з курячих шлунків - фото крок 2 2. Курячі шлуночки размораживаем, потім подрібнюємо за допомогою кухонного комбайна або м'ясорубки.

Котлети з курячих шлунків - фото крок 3 3. Цибулю дрібно нарізаємо.

Котлети з курячих шлунків - фото крок 4 4. Після цього змішуємо фарш з цибулею і розмоченим хлібом, збиваємо яйце. Солимо і перчимо до смаку. Можна також додати будь-які спеції для курки на власний розсуд. Гарненько перемішуємо всі інгредієнти до отримання однорідної маси.

Котлети з курячих шлунків - фото крок 5 5. З отриманого фаршу змоченими водою руками ліпимо котлети і паніруємо їх в борошні або сухарях.

Котлети з курячих шлунків - фото крок 6 6. Розігріваємо на сковороді рослинне масло. У розпечене масло викладаємо котлетки і обсмажуємо з обох боків до утворення піджареної скоринки. Потім заливаємо водою приблизно до половини котлет і тушкуємо під кришкою 10-15 хвилин.

Котлети з курячих шлунків - фото крок 7 7. Коли котлети будуть готові, викладаємо їх на блюдо і подаємо до столу з гарніром і свіжими овочами. Смачного!

Подібні рецепти

Котлети з курячих сердечок

Варення з агрусу (київське)

У курячих сердечках міститься велика кількість вітамінів, мікро- і макроелементів. Оскільки сердечка - це дуже корисний субпродукт, давайте готувати котлети з них! опис приготування: Котлети виходять соковитими, ніжними і надзвичайно смачними. За смаком їх не всім вдається відрізнити від тради...

Котлети з курячих ніжок

Котлети з курячих ніжок

Приготувати котлети з курячих ніжок дуже просто. Котлети по цим рецептом виходять дуже смачні і не поступляться будь-яким іншим. ніжні, соковиті, вони припадуть до смаку і дорослим, і дітям. опис приготування: Інгредієнти для котлет можуть бути найрізноманітніші: м'ясо, риба, овочі. Запевнюю в...

Кучмачі з курячих потрухів

Кучмачі з курячих потрухів

Уміло приготовані тельбухи — смачне блюдо, особливо з меню грузинської кухні. Дивимося простий рецепт кучмачі з курячих потрухів і насолоджуємося стравою під келих червоного вина! опис приготування: здається, що у грузин буквально все виходить шалено смачним! Насправді, головне — готувати з лю...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...