Рецепт Кучмачі з курячих потрухів
Уміло приготовані тельбухи — смачне блюдо, особливо з меню грузинської кухні. Дивимося простий рецепт кучмачі з курячих потрухів і насолоджуємося стравою під келих червоного вина!
опис приготування:
здається, що у грузин буквально все виходить шалено смачним! Насправді, головне — готувати з любов'ю, і тоді і вдома можна приготувати прекрасно будь грузинське блюдо. Не обов'язково використовувати добірне м'ясо. Для приготування кучмачі з курячих потрухів Вам знадобляться: печінку, серця, легкі. Потроха, до речі, дуже корисні. А зі спеціями і келихом червоного грузинського вина вони стануть просто смакотою!
- Куриные потроха— 600 грам
- Цибуля— 2-3 штук
- часник— 5-6 зубчиків
- Braai— 50 грам
- спеції— За смаком
Раджу використовувати побільше спецій: koriandr, кмин, fenugrek, білий перець.
Тепер найголовніше: приготовить потроха правильно. серця варимо. нирки перш, ніж смажити — теж. А ось легкі і печінку можна відразу обсмажити в спеціях. Тільки спершу легкі, а потім додаємо печінку.
Тепер відправляємо на сковороду серце і нирки. До речі, все ріжемо кубиками. Щоб печінка не згоріла її навіть потрібно додати після всього іншого.
Окремо обсмажуємо цибулю і часник. Тепер додаємо їх до потрухів і заливаємо вином (або винним оцтом). вина — 100 мл.
Коли вино випарується — кучмачі готове! Подаємо страву гарячою, прикрасивши зеленню. Ось такий нескладний рецепт кучмачі з курячих потрухів — насолоджуйтеся і приємного апетиту)
Подібні рецепти
Мариновані опеньки з цибулею
Любителям баклажанів пропоную приготувати смачну, ситне і незвичайне блюдо. З простого набору продуктів у вас вийде холодна пікантна закуска або ароматне гаряче — кучмачі з баклажанів. опис приготування: Кучмачі - це грузинське блюдо, яке готують з курячих, говяжьих или свиных потрохов. Але я ...
Кучмачі з курки
Люблю пробувати страви різних кухонь, а вподобані обов'язково готую самостійно. Ось так я знайшов рецепт, як приготувати кучмачі з курки, який одного разу спробував в грузинському ресторані. опис приготування: Блюдо традиційно вважається закусочним, тому його подають перед гарячим. Основою для...
Кучмачі з кеци (оригінальний рецепт)
Привіт всім любителям смачних страв! Сьогодні будемо готувати з вами кучмаці на кеци. Блюдо вийде шалено смачним і нереально автентичним, адже воно має свою історію. Швидше ж зануримося в неї опис приготування: Дуже смачне грузинське блюдо завжди буде добре виглядати на вашому столі. Готувати ...
Кучмачі грузинськи
Кучмачі - це блюдо грузинської кухні, колоритне, пряне, гостре, його назва перекладається приблизно, як "; шлунок-тельбухи ";, готується з самих різних потрухів, в тому числі з курячих. опис приготування: Хочете спробувати справжнє блюдо грузинської кухні, тоді приготуйте "; кучмачі ";, в якос...
Котлети з курячих шлунків
Існує безліч різноманітних рецептів приготування котлет. На сей раз, я розповім вам, як приготувати котлети з курячих шлунків. Виходить дуже смачно! опис приготування: Котлети з курячих шлунків на смак майже не відрізняються від звичайних котлет, однак по харчовому складу і цінності для органі...