Рецепт Кучмачі з курячих потрухів

Рецепт Кучмачі з курячих потрухів
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Уміло приготовані тельбухи — смачне блюдо, особливо з меню грузинської кухні. Дивимося простий рецепт кучмачі з курячих потрухів і насолоджуємося стравою під келих червоного вина!

опис приготування:

здається, що у грузин буквально все виходить шалено смачним! Насправді, головне — готувати з любов'ю, і тоді і вдома можна приготувати прекрасно будь грузинське блюдо. Не обов'язково використовувати добірне м'ясо. Для приготування кучмачі з курячих потрухів Вам знадобляться: печінку, серця, легкі. Потроха, до речі, дуже корисні. А зі спеціями і келихом червоного грузинського вина вони стануть просто смакотою!

  • Куриные потроха— 600 грам
  • Цибуля— 2-3 штук
  • часник— 5-6 зубчиків
  • Braai— 50 грам
  • спеції— За смаком
Кучмачі з курячих потрухів - фото крок 1 Приготуйте все інгредієнти.

Кучмачі з курячих потрухів - фото крок 2 Раджу використовувати побільше спецій: koriandr, кмин, fenugrek, білий перець.

Кучмачі з курячих потрухів - фото крок 3 Тепер найголовніше: приготовить потроха правильно. серця варимо. нирки перш, ніж смажити — теж. А ось легкі і печінку можна відразу обсмажити в спеціях. Тільки спершу легкі, а потім додаємо печінку.

Кучмачі з курячих потрухів - фото крок 4 Тепер відправляємо на сковороду серце і нирки. До речі, все ріжемо кубиками. Щоб печінка не згоріла її навіть потрібно додати після всього іншого.

Кучмачі з курячих потрухів - фото крок 5 Окремо обсмажуємо цибулю і часник. Тепер додаємо їх до потрухів і заливаємо вином (або винним оцтом). вина — 100 мл.

Кучмачі з курячих потрухів - фото крок 6 Коли вино випарується — кучмачі готове! Подаємо страву гарячою, прикрасивши зеленню. Ось такий нескладний рецепт кучмачі з курячих потрухів — насолоджуйтеся і приємного апетиту)

Подібні рецепти

Кучмачі з баклажанів

Мариновані опеньки з цибулею

Любителям баклажанів пропоную приготувати смачну, ситне і незвичайне блюдо. З простого набору продуктів у вас вийде холодна пікантна закуска або ароматне гаряче — кучмачі з баклажанів. опис приготування: Кучмачі - це грузинське блюдо, яке готують з курячих, говяжьих или свиных потрохов. Але я ...

Кучмачі з курки

Кучмачі з курки

Люблю пробувати страви різних кухонь, а вподобані обов'язково готую самостійно. Ось так я знайшов рецепт, як приготувати кучмачі з курки, який одного разу спробував в грузинському ресторані. опис приготування: Блюдо традиційно вважається закусочним, тому його подають перед гарячим. Основою для...

Кучмачі з кеци (оригінальний рецепт)

Кучмачі з кеци (оригінальний рецепт)

Привіт всім любителям смачних страв! Сьогодні будемо готувати з вами кучмаці на кеци. Блюдо вийде шалено смачним і нереально автентичним, адже воно має свою історію. Швидше ж зануримося в неї опис приготування: Дуже смачне грузинське блюдо завжди буде добре виглядати на вашому столі. Готувати ...

Кучмачі грузинськи

Кучмачі грузинськи

Кучмачі - це блюдо грузинської кухні, колоритне, пряне, гостре, його назва перекладається приблизно, як "; шлунок-тельбухи ";, готується з самих різних потрухів, в тому числі з курячих. опис приготування: Хочете спробувати справжнє блюдо грузинської кухні, тоді приготуйте "; кучмачі ";, в якос...

Котлети з курячих шлунків

Котлети з курячих шлунків

Існує безліч різноманітних рецептів приготування котлет. На сей раз, я розповім вам, як приготувати котлети з курячих шлунків. Виходить дуже смачно! опис приготування: Котлети з курячих шлунків на смак майже не відрізняються від звичайних котлет, однак по харчовому складу і цінності для органі...