Рецепт Курка під білим соусом

Рецепт Курка під білим соусом
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування курки під білим соусом вам обов'язково сподобається! Хрусткі котлетки в сирній паніровці і ніжний вершковий соус — хіба це може бути не смачно? Готувати легко і швидко!

опис приготування:

Цей простий рецепт курки під білим соусом подобається всім без винятку! Соус дуже простий, а вже таку курку в сирно-крекерной паніровці одне задоволення готувати! Дуже смачно таку курку подавати до картопляного пюре. Хоча і в якості окремого страви теж можна подавати.

  • Курячі грудки— 4 штуки(вибираємо великі грудки)
  • крекер солоний— 100 грам
  • сир твердий— 100 грам(Якщо знайдете такий копчений сир паличками — візьміть його. Якщо ні, можна звичайний сир натерти на тертці. )
  • молоко— 0.5 склянки
  • крем— 200 мілілітрів
  • спеції— За смаком
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
Курка під білим соусом - фото крок 1 1. підготуємо інгредієнти. Курку нарізаємо порційно і трохи відіб'ємо молотком з усіх боків. Крекер подрібнити в блендері до стану крихти. Сир тремо на тертці.

Курка під білим соусом - фото крок 2 2. Тепер кожен шматочок курки обмакиваем в молоко, потім — в сир, а потім в крекери. Викладаємо у форму для запікання.

Курка під білим соусом - фото крок 3 3. Посипаємо спеціями за смаком. Залишки крекерів та сиру змішаємо між собою і посипаємо блюдо зверху. Запікаємо півгодини при температурі 200 градусів в духовці. Найкраще зверху накрити листом фольги, для а 10 хвилин до готовності фольгу зняти.

Курка під білим соусом - фото крок 4 4. Для соусу збиваємо разом сметану, розм'якшене масло і спеції. Збиваємо віночком або міксером на маленькій швидкості. Поливаємо кожен шматочок перед подачею. Готово!

Подібні рецепти

Курка, запечена з лимоном і білим вином.

Гриби під білим соусом

Рецептів печеної курочки багато. Ось ще один варіант смачного другої страви. опис приготування: Нехай у вас, хто не вживає алкоголь, не виникає побоювань. алкоголь, що міститься в використовуваному вини, в процесі приготування випаровується. Залишається аромат і смак вина. куряча тушка— 1 шт...

Курка під горіховим соусом

Курка під горіховим соусом

Ніжна і ароматна курка під горіховим соусом в домашніх умовах переверне ваше уявлення про кулінарію. Цю страву можна готувати на святковий стіл, а яку частину тушки вибрати — вирішувати вам. опис приготування: Завжди під час приготування м'яса кухар замислюється над тим, який вибрати для цієї ...

Курка під абрикосово-гірчичним соусом

Курка під абрикосово-гірчичним соусом

І знову рецепт з корисною курячою грудкою! Майже дієтичний рецепт! Курочка запікається в духовці в пергаменті, а маринується в суміші абрикосового джему, гірчиці і оливкового масла. Це дуже смачно! опис приготування: звичайно, за цим рецептом цілком можна приготувати не тільки курячу грудку, а...

Курка під гірчичним соусом

Курка під гірчичним соусом

Поспішаю поділитися з усіма любителями нескладних і апетитних страв класним варіантом, як приготувати курку під гірчичним соусом. Дуже смачно, пікантно і вельми просто. опис приготування: 1. грудки вимийте, обсушити як слід паперовою серветкою. 2. Натріть їх сумішшю солі і перцю з усіх боків. ...

Курка під кисло-солодким соусом

Курка під кисло-солодким соусом

на перший погляд може здатися, що це якесь екзотичне блюдо. Але насправді курка під кисло-солодким соусом в домашніх умовах готується дивно просто і швидко. Спробуйте! опис приготування: Цей простий рецепт курки під кисло-солодким соусом може застосовуватися як для особливих випадків — наприкл...