Рецепт Курка під горіховим соусом
Ніжна і ароматна курка під горіховим соусом в домашніх умовах переверне ваше уявлення про кулінарію. Цю страву можна готувати на святковий стіл, а яку частину тушки вибрати — вирішувати вам.
опис приготування:
Завжди під час приготування м'яса кухар замислюється над тим, який вибрати для цієї страви соус. В основі страви варто куряче м'ясо (це може бути будь-яка частина тушки) і горіховий соус. Готується соус легко, але тільки з ядер волоського горіха. Якщо ви візьмете, наприклад, куриную грудку, то вона разом з цим соусом буде просто чудова!
- Курині ніжки— 4-8 штук
- Грецькі горіхи— 100 грам
- Курячий бульйон— 150 грам
- яйце— 1 штук
- Цибуля— 1 штука
- Вершкове масло— 50 грам
- Винний оцет— 30 грам
- борошно— 40 грам
- Приправи та сіль— За смаком
2. Тим часом займемося найголовнішим в цій страві — горіховим соусом. Для його приготування нам знадобиться вершкове масло, горіхи, винний оцет, яйце, борошно і спеції.
3. Ядра волоських горіхів нам потрібно ретельно подрібнити. Це можна зробити за допомогою блендера або старим перевіреним способом — за допомогою качалки.
4. Обсмажуємо дрібно нарізану цибулю у вершковому маслі до повної готовності і відставляємо, щоб охолонув.
5. До горіхів додаємо спеції за смаком, все ретельно перемішуємо.
6. Також додаємо яйце, винний оцет і дрібку борошна. Ставимо масу на вогонь. варимо, постійно помішуючи. Вогонь при цьому повинен бути дуже слабким.
7. До горіховою масі вводимо цибулю, перемішуємо, додаємо 50 мл. води, тушкуємо близько хвилини.
8. Ось такий гарний виходить соус. Переливаємо його в спеціальну ємність для подальшої подачі до м'яса.
9. Коли ніжки будуть готові, дістаємо їх з духовки і викладаємо на блюдо.
10 Перед подачею поливаємо ніжки соусом, прикрашаємо зеленню і овочами. на гарнір (якщо це не святкова страва) можна зробити будь-яку кашу, макаронні вироби або картопля.
Подібні рецепти
Кабачки з горіховим соусом
Курка з горіховим соусом з арахісового масла - дуже смачне блюдо, з дивовижним горіхово-часниковим смаком. Таке блюдо підійде на кожен день. дуже вишукано, обов'язково приготуйте! опис приготування: Якщо у вас алергія на арахіс або просто він вам не до смаку, замініть його на будь-яке інше гор...
Кефаль з горіховим соусом
Рецепт приготування рибної закуски зі спеціями під горіховим соусом. опис приготування: кефаль миється, очищається від луски, потім гарненько потрошити. Видаліть з неї зябра, а потім знову промийте тушку в холодній воді. Далі риба солиться, панірують у борошні і смажиться з обох сторін в розпе...
Курка під абрикосово-гірчичним соусом
І знову рецепт з корисною курячою грудкою! Майже дієтичний рецепт! Курочка запікається в духовці в пергаменті, а маринується в суміші абрикосового джему, гірчиці і оливкового масла. Це дуже смачно! опис приготування: звичайно, за цим рецептом цілком можна приготувати не тільки курячу грудку, а...
Курка під білим соусом
Рецепт приготування курки під білим соусом вам обов'язково сподобається! Хрусткі котлетки в сирній паніровці і ніжний вершковий соус — хіба це може бути не смачно? Готувати легко і швидко! опис приготування: Цей простий рецепт курки під білим соусом подобається всім без винятку! Соус дуже прос...
Курка під гірчичним соусом
Поспішаю поділитися з усіма любителями нескладних і апетитних страв класним варіантом, як приготувати курку під гірчичним соусом. Дуже смачно, пікантно і вельми просто. опис приготування: 1. грудки вимийте, обсушити як слід паперовою серветкою. 2. Натріть їх сумішшю солі і перцю з усіх боків. ...