Рецепт Кефаль з горіховим соусом
Рецепт приготування рибної закуски зі спеціями під горіховим соусом.
опис приготування:
кефаль миється, очищається від луски, потім гарненько потрошити. Видаліть з неї зябра, а потім знову промийте тушку в холодній воді.
Далі риба солиться, панірують у борошні і смажиться з обох сторін в розпеченому маслі до появи золотистої скоринки.
Щоб приготувати соус, подрібніть в м'ясорубці горіхи і зелень, додавши винний оцет. потім поперчіть, посоліть і ретельно перемішайте всі інгредієнти. Розведіть отриманий «фарш» кип'яченою водою до стану густої сметани.
Для сервіровки страви підійде овальне блюдо. Покладіть її на нього і полийте соусом.
Оптимальне вино для кефалі - біле сухе, володіє ніжним смаком і ароматом.
- kyefali— 4 штуки
- борошно пшеничне— 3-4 Ст. ложок
- рослинна олія— 100 грам
- для соусу:грецькі горіхи— 200 грам
- винний оцет— 3-4 чайних ложок
- Braai— 4-5 штук
- петрушка— 4-5 штук
- кріп— 4-5 штук
- перець чорний мелений і сіль— — За смаком
Далі риба солиться, панірують у борошні і смажиться з обох сторін в розпеченому маслі до появи золотистої скоринки.
Щоб приготувати соус, подрібніть в м'ясорубці горіхи і зелень, додавши винний оцет. потім поперчіть, посоліть і ретельно перемішайте всі інгредієнти. Розведіть отриманий «фарш» кип'яченою водою до стану густої сметани.
Для сервіровки страви підійде овальне блюдо. Покладіть її на нього і полийте соусом.
Оптимальне вино для кефалі - біле сухе, володіє ніжним смаком і ароматом.
Подібні рецепти
Густий гороховий суп
Курка з горіховим соусом з арахісового масла - дуже смачне блюдо, з дивовижним горіхово-часниковим смаком. Таке блюдо підійде на кожен день. дуже вишукано, обов'язково приготуйте! опис приготування: Якщо у вас алергія на арахіс або просто він вам не до смаку, замініть його на будь-яке інше гор...
Курка під горіховим соусом
Ніжна і ароматна курка під горіховим соусом в домашніх умовах переверне ваше уявлення про кулінарію. Цю страву можна готувати на святковий стіл, а яку частину тушки вибрати — вирішувати вам. опис приготування: Завжди під час приготування м'яса кухар замислюється над тим, який вибрати для цієї ...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...