Рецепт Кефаль з горіховим соусом

Рецепт Кефаль з горіховим соусом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування рибної закуски зі спеціями під горіховим соусом.

опис приготування:

кефаль миється, очищається від луски, потім гарненько потрошити. Видаліть з неї зябра, а потім знову промийте тушку в холодній воді.

Далі риба солиться, панірують у борошні і смажиться з обох сторін в розпеченому маслі до появи золотистої скоринки.

Щоб приготувати соус, подрібніть в м'ясорубці горіхи і зелень, додавши винний оцет. потім поперчіть, посоліть і ретельно перемішайте всі інгредієнти. Розведіть отриманий «фарш» кип'яченою водою до стану густої сметани.

Для сервіровки страви підійде овальне блюдо. Покладіть її на нього і полийте соусом.

Оптимальне вино для кефалі - біле сухе, володіє ніжним смаком і ароматом.


  • kyefali— 4 штуки
  • борошно пшеничне— 3-4 Ст. ложок
  • рослинна олія— 100 грам
  • для соусу:грецькі горіхи— 200 грам
  • винний оцет— 3-4 чайних ложок
  • Braai— 4-5 штук
  • петрушка— 4-5 штук
  • кріп— 4-5 штук
  • перець чорний мелений і сіль— — За смаком
кефаль миється, очищається від луски, потім гарненько потрошити. Видаліть з неї зябра, а потім знову промийте тушку в холодній воді.

Далі риба солиться, панірують у борошні і смажиться з обох сторін в розпеченому маслі до появи золотистої скоринки.

Щоб приготувати соус, подрібніть в м'ясорубці горіхи і зелень, додавши винний оцет. потім поперчіть, посоліть і ретельно перемішайте всі інгредієнти. Розведіть отриманий «фарш» кип'яченою водою до стану густої сметани.

Для сервіровки страви підійде овальне блюдо. Покладіть її на нього і полийте соусом.

Оптимальне вино для кефалі - біле сухе, володіє ніжним смаком і ароматом.


Подібні рецепти

Курка з горіховим соусом

Густий гороховий суп

Курка з горіховим соусом з арахісового масла - дуже смачне блюдо, з дивовижним горіхово-часниковим смаком. Таке блюдо підійде на кожен день. дуже вишукано, обов'язково приготуйте! опис приготування: Якщо у вас алергія на арахіс або просто він вам не до смаку, замініть його на будь-яке інше гор...

Курка під горіховим соусом

Курка під горіховим соусом

Ніжна і ароматна курка під горіховим соусом в домашніх умовах переверне ваше уявлення про кулінарію. Цю страву можна готувати на святковий стіл, а яку частину тушки вибрати — вирішувати вам. опис приготування: Завжди під час приготування м'яса кухар замислюється над тим, який вибрати для цієї ...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...