Рецепт Червоний салат
Рецепт приготування салату «Червоний». У цьому салаті продукти підібрані за кольором. Салат дуже смачний і корисний.
опис приготування:
Всім відомо, що червоні продукти дуже корисні. Солодкий болгарський червоний перець, апельсини і томати вміщають в собі багато антиоксидантів. А значить, такий салат буде дуже корисний для вашого організму.
- червоний апельсин— 1 штука
- Масло оливкове— 10 мілілітрів
- маринована сьомга— 100 грам
- Перець і сіль— — За смаком
- томат— 1 штука
2. Промиємо в проточній воді томати. Потім рушником або паперовою серветкою їх обсушити, і тоненькими кружальцями наріжемо.
3. апельсин ( в салаті використовуємо червоний апельсин, але не жовтий, так як червоні апельсини містять антиоксидантів більше, та й з маринованої рибою краще вони поєднуються на смак) очищаємо від шкірки, нарізаємо плід поперек невеликими кружечками. При необхідності можна акуратно видалити насіння.
4. Невеликими скибочками нарізаємо солону або мариновану сьомгу. На блюді сервіруємо шматочки риби, скибочки апельсина, томата і перцю. Додаємо зовсім трохи оливкового масла і прикрашаємо петрушкою. корисний, смачний і красивий салат готовий.
Подібні рецепти
Чарівна овочева запіканка
Перед вами рецепт красивого праздничного салата в виде Пасхального венка. До його складу входять: печінку, печериці, твердий сир, цибулю і помідори. Помідоры делают салат по-весеннему сочным и красочным. опис приготування: Печінка заздалегідь замочіть в холодній воді, щоб прибрати зайву гіркот...
Червоний оксамитовий пиріг
Рецепт приготування незвичайного пирога червоного кольору. опис приготування: Цей оригінальний пиріг не тільки красивий, але і незвичайно ніжний і смачний. Ваші гості оцінять його по достоїнству! цукру— 1 Склянка солі— 1 Чайна ложка яйця— 2 штуки сколотин— 1 Склянка ванільного екстракту— 1 ...
Червоний картопля з блакитним сиром, беконом і цибулею
Рецепт приготування картопляного гарніру в вершках з беконом, зеленою цибулею і гострим сиром з цвіллю. опис приготування: Помістити картоплю в каструлю. залити водою, посолити і довести до кипіння. варити близько 12 хвилин. Злити воду і дати трохи охолонути. Тим часом змішати блакитний сир, в...
Червоний м'ясної соус
Червоний м'ясної соус дістався нам в якості спадщини радянської кулінарії. Хто з нас не пам'ятає макарони або пюре з котлетою, политі цим соусом? Пропоную його класичний рецепт. опис приготування: Приготувати червоний м'ясний соус дуже просто, якщо слідувати покроковим рекомендаціям до рецепто...
Червоний цибулю на зиму
Червоний цибулю відрізняється від білого не тільки привабливим ніжно-бузковим цвітом, але і особливою гостротою. Дуже смачним вийде цей лук, маринований з часником і спеціями. обов'язково спробуйте! опис приготування: Маринований червоний лук обов'язково подавайте в якості закуски до святковог...