Рецепт Червоний салат

Рецепт Червоний салат
Кількість порцій: 4 Час приготування: 10 хв.
Рецепт приготування салату «Червоний». У цьому салаті продукти підібрані за кольором. Салат дуже смачний і корисний.

опис приготування:

Всім відомо, що червоні продукти дуже корисні. Солодкий болгарський червоний перець, апельсини і томати вміщають в собі багато антиоксидантів. А значить, такий салат буде дуже корисний для вашого організму.

  • червоний апельсин— 1 штука
  • Масло оливкове— 10 мілілітрів
  • маринована сьомга— 100 грам
  • Перець і сіль— — За смаком
  • томат— 1 штука
червоний салат - фото крок 1 1. Акуратно розрізаємо червоний болгарський перець навпіл. Колечками нарізаємо одну половинку, а другу половинку нарізаємо соломкою. Видаляємо акуратно перегородки і насіння. Під проточною водою промиємо і дамо воді стекти.

червоний салат - фото крок 2 2. Промиємо в проточній воді томати. Потім рушником або паперовою серветкою їх обсушити, і тоненькими кружальцями наріжемо.

червоний салат - фото крок 3 3. апельсин ( в салаті використовуємо червоний апельсин, але не жовтий, так як червоні апельсини містять антиоксидантів більше, та й з маринованої рибою краще вони поєднуються на смак) очищаємо від шкірки, нарізаємо плід поперек невеликими кружечками. При необхідності можна акуратно видалити насіння.

червоний салат - фото крок 4 4. Невеликими скибочками нарізаємо солону або мариновану сьомгу. На блюді сервіруємо шматочки риби, скибочки апельсина, томата і перцю. Додаємо зовсім трохи оливкового масла і прикрашаємо петрушкою. корисний, смачний і красивий салат готовий.

Подібні рецепти

Червоний салат «Великодній вінок»

Чарівна овочева запіканка

Перед вами рецепт красивого праздничного салата в виде Пасхального венка. До його складу входять: печінку, печериці, твердий сир, цибулю і помідори. Помідоры делают салат по-весеннему сочным и красочным. опис приготування: Печінка заздалегідь замочіть в холодній воді, щоб прибрати зайву гіркот...

Червоний оксамитовий пиріг

Червоний оксамитовий пиріг

Рецепт приготування незвичайного пирога червоного кольору. опис приготування: Цей оригінальний пиріг не тільки красивий, але і незвичайно ніжний і смачний. Ваші гості оцінять його по достоїнству! цукру— 1 Склянка солі— 1 Чайна ложка яйця— 2 штуки сколотин— 1 Склянка ванільного екстракту— 1 ...

Червоний картопля з блакитним сиром, беконом і цибулею

Червоний картопля з блакитним сиром, беконом і цибулею

Рецепт приготування картопляного гарніру в вершках з беконом, зеленою цибулею і гострим сиром з цвіллю. опис приготування: Помістити картоплю в каструлю. залити водою, посолити і довести до кипіння. варити близько 12 хвилин. Злити воду і дати трохи охолонути. Тим часом змішати блакитний сир, в...

Червоний м'ясної соус

Червоний м'ясної соус

Червоний м'ясної соус дістався нам в якості спадщини радянської кулінарії. Хто з нас не пам'ятає макарони або пюре з котлетою, политі цим соусом? Пропоную його класичний рецепт. опис приготування: Приготувати червоний м'ясний соус дуже просто, якщо слідувати покроковим рекомендаціям до рецепто...

Червоний цибулю на зиму

Червоний цибулю на зиму

Червоний цибулю відрізняється від білого не тільки привабливим ніжно-бузковим цвітом, але і особливою гостротою. Дуже смачним вийде цей лук, маринований з часником і спеціями. обов'язково спробуйте! опис приготування: Маринований червоний лук обов'язково подавайте в якості закуски до святковог...