Рецепт Курка по-китайськи
Курка по-китайськи — дуже смачна страва з курячого філе з смаковими відтінками, характерними для китайської кухні. Втім, і інгредієнти, і рецепт приготування дуже прості — переконайтеся самі!
опис приготування:
звичайно, це блюдо чи має право іменуватися справжньою куркою по-китайськи. По перше, самі китайці додали б в це блюдо величезна кількість перцю, і страва вийшла б настільки гострим, що навряд чи російська людина змогла б його є. повірте — мені доводилося куштувати схоже блюдо в Китаї, причому в ресторані не для місцевих жителів, а для туристів, де страви спеціально роблять менш гострими… У мене сльози ще півгодини котилися, після дегустації страви, і рот горів майже весь день. По-друге, китайці використовують велику кількість приправ і інгредієнтів, які в Росії просто складно знайти. Тому цей рецепт курки по-китайськи — найпростіший, адаптований до смаку і гаманця середньостатистичного росіянина. при бажанні, звичайно, можете додавати всілякі китайські спеції і приправи — буде смачно. Але я ділюся найпростішим рецептом курки по-китайськи, в якому немає нічого зайвого — тільки все необхідне.
Ну, досить слів — приступимо до рецептом Удачі в приготуванні! сподіваюся, вам сподобається.
- Куряче філе— 600 грам
- Перець солодкий червоний— 1 штука
- Цибуля— 1 штука
- Соєвий соус— 100 мілілітрів
- Оливкова олія— 3 Ст. ложки
- спеції— — За смаком(тертий імбир, гострий перець, сіль, цукор)
Кладем кусочки курицы в миску, заливаем туда же соевый соус, додаємо бажані спеції (можно просто соль и перец, однако я еще обязательно добавляю немного тертого имбиря, лимонного соку, острого перца и сахара). Ставимо в холодильник на 15-20 хвилин — нехай маринується.
Тем временем на тонкие брусочки нарезаем перец.
Дрібно нарізаємо цибулю.
В сковороде разогреваем немного оливкового масла, додаємо дрібно нарізану цибулю. Готовим лук на среднем огне 2 хвилини, потім додаємо перець — і готуємо ще 4-5 хвилин на середньому вогні, помішуючи.
Затем добавляем в сковороду куриное филе вместе с маринадом.
Перемешиваем и готовим около 10 хвилин до готовності курки. При желании можно добавить еще специй или соевого соуса для усиления вкуса.
Курицу по-китайски лучше всего подавать с отварным рисом. Смачного!
Подібні рецепти
Закуска з помідорів і кабачків
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...