Рецепт Курка по-гавайски

Рецепт Курка по-гавайски
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
Курка по-гавайски — традиційне блюдо ресторанів, спеціалізуються на екзотичній кухні. Втім, приготувати курку по-гавайски не дуже складно — розповідаю, як.

опис приготування:

Курка по-гавайски особливо полюбилася домашнім. Я вважаю за краще подавати її з кабачками саме для того, щоб виглядала вона більш екзотично, незвично, нетрадиційний. хоча, звичайно, ви можете подавати її і з іншими гарнірами — господар пан

Інгредієнти для маринаду є майже у кожної господині. Якщо у вас в морозилці є курочка, можна навіть не ходити в магазин, а просто вивчити рецепт курки по-гавайски і взятися за справу.

хай щастить!

  • Винний оцет— 3 Ст. ложки
  • Соєвий соус— 3 Ст. ложки
  • Аджика— 1 Ст. ложка(Будь-яка на ваш смак. Я беру не надто гостру, в якій більше трав.)
  • часник— 2-3 зубчиків
  • курка— 500 грам(Візьміть різні частини, і грудки, ніжки, крильця.)
  • Кабачок— 1 штука(Середній або великий. )
Курка по-гавайски - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти для маринаду.

Курка по-гавайски - фото крок 2 змішайте їх, видавіть один зубчик часнику. Перемішайте в маринаді курку і залиште маринуватися на 20-30 хвилин.

Курка по-гавайски - фото крок 3 Посмажте курку на оливковій олії з усіх боків.

Курка по-гавайски - фото крок 4 Складіть смажену курочку в каструлю.

Курка по-гавайски - фото крок 5 залийте водою, щоб курочка закрилася. І тушкуйте хвилин 10-15.

Курка по-гавайски - фото крок 6 Пока курочка тушится, наріжте кабачок кільцями і посоліть.

Курка по-гавайски - фото крок 7 Посмажте кабачок з кожного боку, поки не підрум'яниться. Для любителів гострого можна змастити смажені кабачки давленим часником.

Курка по-гавайски - фото крок 8 Можете подавати на стіл!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Рецепт піци «Курка з ананасами»

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...