Kryushon (класичний рецепт)
Легкий слабоалкогольний напій для фуршету і святкового застілля. Приготуйте його замість дорогих, & Quot; хімічних" коктейлів з банок - і не пошкодуєте.
опис приготування:
Класичний рецепт хмільного напою для святкового застілля. Змішайте в скляній ємності сік з банки з ананасами, порізані ананаси, цукор і коньяк. Отриману суміш відправте на ніч в холодильник настоятися. Перед подачею залийте охолодженим шампанським. Приємного вам застілля!
- Пляшка шампанського— 1 штука
- Банка консервованих ананасів— 1 штука
- коньяк— 125 мілілітрів
- цукор— 5 Ст. ложок
ананаси (з соком з банки) змішайте в скляній ємності з цукром.
додайте коньяк, залиште на ніч в холодильнику.
Перед подачею залийте охолодженим шампанським. Можна подавати до столу!
Подібні рецепти
Тефтелі (класичний рецепт)
Рецепт приготування прохолодного літнього напою. кількість порцій: 15 пляшка сухого білого вина— 1 штука пляшка шампанського— 1 штука персика— 2 штуки полуниці— 500 грам черешні— 200 грам цукру— 2 Ст. ложки Перед приготуванням покладіть шампанське в холодильник. Зробіть кубики льоду. Гарне...
Крабовий салат рецепт класичний
Існує маса варіантів приготування салату з крабових паличок. Даний рецепт салату є класичним і правильним, не пробували? Обов'язково приготуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: З усіх варіантів приготування крабового салату мені найбільше подобається класичний рецепт, до складу якого входя...
Класичний рецепт рибних котлет
нескладний, апетитний і вдалий класичний рецепт рибних котлет хочу запропонувати вашій увазі. Чудова альтернатива звичним м'ясним, на мій погляд, на обід або вечерю для всієї родини. Спробуйте! опис приготування: Основою для таких котлеток може бути філе будь-якої рибки, яка є під рукою. Щоб г...
Котлети по-київськи (класичний рецепт)
Це еталон і вершина кулінарного мистецтва, який нам запам'ятався з дитинства. Саме за цим рецептом готували котлети по-київськи у всіх закладах громадського харчування колишнього Союзу. опис приготування: Знайоме блюдо і знайомий смак. Почнемо з м'яса: розріжте грудинку навпіл і добре відбийте...
Класичний бісквіт
Рецептів приготування бісквітів існує величезна кількість. Сьогодні я поділюся з вами класичним рецептом, за яким бісквіт завжди виходить ніжним, пишним, добре піднімається і не осідає. опис приготування: Класичний бісквіт готується всього з трьох інгредієнтів: яєць, цукру і борошна. Але дуже ...